| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Život u dvoje - upravljanje finacijama u Društvo forumu; uf,uf ... puno stvari koje ili zaista ne razumiješ ili samo tako pišeš da bi eto pisao nešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama uf,uf ... puno stvari koje ili zaista ne razumiješ ili samo tako pišeš da bi eto pisao nešto svejedno se nadam da ćemo ti uspjeti malo objasniti neke stvari ![]() Citat:
![]() zajedničke odluke...to je jedino rješenje...ako se ona nemože prilagoditi i non stop je u velikom minusu zahvaljujući trendi majicama, čizmicama i sl. onda je vrijeme da ozbiljno popričaš s njom, al ono ozbiljno...prije nego bude kasno, jer ti nisi njen tatica koji ju je razmazio ![]() minus od cca. 1/3 plaće nije minus za zabrinjavanje, ali biti u minusu 2 plaće zbog krpica i kojekakvih gluposti ...e to je problem i neodgovornost Citat:
![]() ozbiljni razgovor opet Citat:
ako si kupio stan prije braka stan ostaje tebi (nek me neki pravnik ispravi ako griješim) a ako već tako razmišljaš, a vidim da razmišljaš, onda se zaista malo zapitaj da li ti uopće nešto želiš s njom ozbiljno i opet se vraćam na moju prvu tvrdnju... razgovor prijatelju evo, iskreno se nadam da smo ti uspjeli razjasniti neke stvari ![]() | |||
| | |
| | #12 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama Neznam, moje mišljenje je da ako ste se već odlučili na zajednički život nema podjele tko tu više, a tko manje zarađuje. O tome, ako ti je bitno, vrerujem da je potrebno razmišljati prije takve odluke. A sad, ako dođe do razvoda... Ako dođe??!! Pa zašto ulaziti u zajednicu s nekim i unaprijed razmišljati o propasti iste?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 29
![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama A on ima plaću tri puta veću od moje, onda ti ja njemu dam cijelu svoju plaću, a kupim si sve što mi treba.... Ma šalim se naravno. Ako već dijelite krevet svaku noć, nekako mi je logično da i novci idu na istu hrpu i po dogovoru se troše.Svako dijeljenje na moje i tvoje postane malo teško kada dođu klinci. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama ja jedno nemogu shvatiti, recimo ja ak nemam nes pretjerano para (ak imam sam za zadnja 2 tjedna u mjesecu klopa i to) necu trosit, i onda s tu nadje moja mala i onda se posvadjamo zato kaj ona oce trositi, isto tak ja njoj kupim poklon od neznam 900kn (sad za bozic sat) a ona meni kupi nekaj za 200 , i onda kad skuzi da sam ja potrosio vise (nezna koja je cifra) onda pocme srat kako sam ja dao vise i kako je ona manje vrijednija radi toga, pa cekaj koja je to p.m....erna da zenske osobe gledaju samo novac i da su vecina cura samo jebene materijalistice, pare pare i pare, e takve cure nabijem na kur.. , a tako i svoju dragu ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama Citat:
![]() ![]() mojoj je trebalo 7 godina veze da pokaže svoje pravo lice. i sad svaki dan slušam: zašto mi nemamo veći stan? želim najnoviji model hidromasažne kabine želim novi parket kad ćemo kupiti bolji auto? zašto mojim kolegicama muževi sve kupuju a ti meni ne? zašto ne idemo na skijanje? itd.itd. Na to uopće više ne reagiram. Ne znam zašto većina žena misli da novac raste na drveću i da smo mi muškarci ti koji su dužni osigurati im sve ono što imaju nijhove prijateljice, kolegice, susjede ili što piše u najnovijem broju Glorije. Hej ! Ravnopravne ste i emancipirane pa zaradite. I ja želim sportski dvosjed kao što ga ima B.Balaban pa ne zvocam curi svaki dan da mi to omogući...
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama Za bilo kakav zajednički račun potrebna je čista glava i velika doza odgovornosti, osobito ako stan nije vaš, a plaće nisu velike! Ne možeš normalno otići van, kao što ni ona ne može u šoping kao što je radila do sad, dok je bila kod staraca! Tada nastaju problemi i svađe!!! ...a vrlo često i prekidi! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama potpisujem prethodna komentara ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: finacije, zivot u dvoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.