| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Život u dvoje - upravljanje finacijama u Društvo forumu; Vidim da se moja obitelj ne razlikuje u upravljanju financijama od večine vas koji su to iskustvo podjelili s nama. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama Vidim da se moja obitelj ne razlikuje u upravljanju financijama od večine vas koji su to iskustvo podjelili s nama. I kod moje obitelji sva primanja idu na hrpu a zatim se raspoređuje za sve potrebe koje obitelj ima. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: Velo misto
Poruka: 6
![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama Sve ide na hrpu.Oboje vodimo računa o troškovima,jedino je auto i sve oko njega moja briga.Objesili smo ploču na koju pribadamo račune i obveze da ne bi slučajno što zaboravili platiti,jer ima dosta tih financ-obveza. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: Slavonija Godina: 25
Poruka: 9
![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama Moj muž i ja se dogovaramo oko zajedničkog buđeta!Zajedno idemo u šoping , ja plaćam režije sa doplatkom a on svojom plaćom amerikanac! ![]()
__________________ |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-08 Godina: 24
Poruka: 160
![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama ma meni je smješno striktno dijelit 50:50, sve se razgovorom da dogovoriti. meni jedan mjesec možda treba više love, njemu manje a idući bude obrnuto. sve je stvar dogovora. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama Citat:
ona recimo želi neku fancy kuhinju, a ja bih bio zadovoljan i sa duplo jeftinijom s time da bih ostatak novca stavio na štednju. isto vrijedi i za hranu. ja bi bilo šta pojeo i to mi uopće nije bitno, odnosno bitno mi je da se što manje novaca potroši na hranu a štedi za bitne stvari, dok je ona navikla na bogatu trpezu i ne libi se troška. na kraju dobijem epitet škrtca. ![]() obzirom da imamo dijametralno različite stavove u pogledu financija, bojim se da ću imati problema oko postizanja dogovora po bilo kojem pitanju - jednom kad počnemo zajedno živjeti....
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama istina al ne treba opet ici u krajnosti jer ce jedna osoba precesto biti zakinuta u tom odnosu.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: finacije, zivot u dvoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:26.

.Dok je love sve je