| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Život u dvoje - upravljanje finacijama u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Inga48 Sve djelimo zajedno i odlučujemo ako treba nešto novo.Pa čemu služi zajednički život ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-09-08 Lokacija: Split
Poruka: 53
![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama Citat:
meni je situacija malo drukcija.....radim samo ja.....djeca su po skolama....supruga ne radi nego sa svojih 30 i kusur godina zavrsava fakultet.... uglavnom je moj odnos prema novcu rasipnicki i da nema nje...otislo bi sve u skupa auta i dobar brod.... nemam pojma koliko momentalno imamo na racunu i samo kad idem u banku pitam za stanje na deviznom.... ona ima autorizaciju na sve racune a ja cak nemam na neke svoje!? jeba me pas ako razumim kako ali eto...nesto sam zajeba kad sam petlja nesto sa nekim tekucim racunima.... ali ima nesto drugo.....ona je moj zivot i moja dusa....ako se razjebe, zaljubi ili sta ja znam sta sve - pa me ostavi.....neka se nosi u PM sa svim sta smo stekli.....bez nje bi ionako bija samo stari prdonja.... i kako cu onda brinit za novce kad mi je ona posvetila cili svoj zivot? pere mi posrane mudante, grije mi spizu kad se vratim doma, ispuni topli krevet, brine sa za Terminatore i ide na sve roditeljske sastanke i primanja.... ja samo ko trut prcam i visim joj na sisi.... prije mi je bilo zdravo za gotovo a sad se ponekad zamislim i odma mi je jasno da nema sanse da bi ja bija takav prema nekome.... ima jedna stvar koja se malo bila otela kontroli ali ja sam to mudro rijesija...npr.....draga kupi jaketu od marke i kosta par sto eura......ja kupim Musto jaketu i to kosta par sto eura...onda se mi zaputimo po buri na more i ona se smrzne ko picka u svojoj jaketi pa joj ja dam svoju...i tako draga otkrije KVALITETU i odnos dobivenog ulozenog....cipelice i sandalice u Karle su joj jos uvik slabost ali svi imamo svoje mane.....i isto tako kako ja jebeno ne mogu razumit koji ce joj k...c pun ormar ljetnih cipela......ne moze ni ona zasto ja cilu zimu pregazim u 2-3 omiljena para ..... upravo smo kupili i opremili stan i koliko god da je kuhinja bila fancy i svi aparati najskuplji.....boli me papak ako to mogu priustit....novo auto moze pricekat jos godinu - dvi... dakle - opet se vracamo na kompromis.....ako vidis da je supruga / partner svijesna potrosnje.....i da nisi neki koji nema srece ni pameti izabrat onu skromnu i povucenu cije se sise nisu tako vidile ko u one sta je plesala ko u Groznici Subotnje veceri....pusti je brate mili na miru.... a kad malo pozivis....vidices da su njene sise jos bolje i da je puno sretnija od one potrosne kolegice od subotnje veceri.... bit je u tome da zena sama mora shvatit "potrosnju"...tesko cemo joj mi objasnit... ako se ni onda ne moze kontrolirat....bjezi ko vrag od tamjana jer ce sjebat i brak i tebe a najgore od svega i eventualnu djecu.... bar ja tako mislim..... pozzz.....
__________________ life is too short... .... | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama Kako je tebi lijepo u životu!! Glavna jebena preokupacija je tko je kupio kvalitetniju jaknu i tko s koliko cipela prohoda zimu. I još te to jebe u mozak. Čovjeće očito imaš ženu pored sebe koja te obožava i jako voli, budi sretan s time i uživaj. Očito ti novac ne stvara probleme, imaš ga na bacanje, pa zato uživaj dok možeš, jedan je život. ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-09-08 Lokacija: Split
Poruka: 53
![]() | Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama Citat:
da me nebi krivo shvatija....prije 15 godina kad smo se ozenili...imali smo 600USD posli placenog pira i bebu na putu... tata i mama mi nisu ostavili nista u zivotu osim brige za nas buduci zivot i obecanje da ce bit uvik uz nas koliko god mogu (sta i jesu)....a njoj - njeni , jos manje....ima sam stojadina u poluraspadu i psihu razjebenu sa godinu i po rata '91/'92..... ali isto tako i zrno soli u glavi pa sam zasuka rukave....nemam firmu u hrvatskoj i niko me ne trazi zbog dugova ili necega sta sam mu oteo.... ne obilazim birtije i boli me k...c za jebivjetre koji samo kukaju nad sobom i tlace sve oko sebe.... i mislim da ako nas ne pogodi neko zlo da smo sami gospodari svoje srece.....
__________________ life is too short... .... Zadnji Uredio croeten : 16-11-08 u 10:03. Razlog: krivi navod | |
| | |
![]() |
| Tagovi: finacije, zivot u dvoje |
« Pokloni
|
Slike s vjenčanja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

.Dok je love sve je
.