Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Život u dvoje - upravljanje finacijama u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Inga48 Sve djelimo zajedno i odlučujemo ako treba nešto novo.Pa čemu služi zajednički život ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-08, 15:00   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 13
Turopoljski Zmaj se izdvaja iz mase
Re: Život u dvoje - upravljanje finacijama

Citat:
Pravi autor: Inga48 Pogledaj Poruke
Sve djelimo zajedno i odlučujemo ako treba nešto novo.Pa čemu služi zajednički život nego da se podupiremo.Dok je love sve je.

Čemu? Još ponečemu.. Barem jednom mjesečno.
Turopoljski Zmaj je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-08, 09:37   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-09-08
Poruka: 53
croeten se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
problem je kada je netko iracionalan.
ona recimo želi neku fancy kuhinju, a ja bih bio zadovoljan i sa duplo jeftinijom s time da bih ostatak novca stavio na štednju.
isto vrijedi i za hranu.
ja bi bilo šta pojeo i to mi uopće nije bitno, odnosno bitno mi je da se što manje novaca potroši na hranu a štedi za bitne stvari, dok je ona navikla na bogatu trpezu i ne libi se troška.

na kraju dobijem epitet škrtca.

obzirom da imamo dijametralno različite stavove u pogledu financija, bojim se da ću imati problema oko postizanja dogovora po bilo kojem pitanju - jednom kad počnemo zajedno živjeti....
ja mislim da ti i jesi skrtac....NHF....

meni je situacija malo drukcija.....radim samo ja.....djeca su po skolama....supruga ne radi nego sa svojih 30 i kusur godina zavrsava fakultet....

uglavnom je moj odnos prema novcu rasipnicki i da nema nje...otislo bi sve u skupa auta i dobar brod....

nemam pojma koliko momentalno imamo na racunu i samo kad idem u banku pitam za stanje na deviznom....

ona ima autorizaciju na sve racune a ja cak nemam na neke svoje!? jeba me pas ako razumim kako ali eto...nesto sam zajeba kad sam petlja nesto sa nekim tekucim racunima....

ali ima nesto drugo.....ona je moj zivot i moja dusa....ako se razjebe, zaljubi ili sta ja znam sta sve - pa me ostavi.....neka se nosi u PM sa svim sta smo stekli.....bez nje bi ionako bija samo stari prdonja....

i kako cu onda brinit za novce kad mi je ona posvetila cili svoj zivot? pere mi posrane mudante, grije mi spizu kad se vratim doma, ispuni topli krevet, brine sa za Terminatore i ide na sve roditeljske sastanke i primanja....

ja samo ko trut prcam i visim joj na sisi....

prije mi je bilo zdravo za gotovo a sad se ponekad zamislim i odma mi je jasno da nema sanse da bi ja bija takav prema nekome....

ima jedna stvar koja se malo bila otela kontroli ali ja sam to mudro rijesija...npr.....draga kupi jaketu od marke i kosta par sto eura......ja kupim Musto jaketu i to kosta par sto eura...onda se mi zaputimo po buri na more i ona se smrzne ko picka u svojoj jaketi pa joj ja dam svoju...i tako draga otkrije KVALITETU i odnos dobivenog ulozenog....cipelice i sandalice u Karle su joj jos uvik slabost ali svi imamo svoje mane.....i isto tako kako ja jebeno ne mogu razumit koji ce joj k...c pun ormar ljetnih cipela......ne moze ni ona zasto ja cilu zimu pregazim u 2-3 omiljena para .....

upravo smo kupili i opremili stan i koliko god da je kuhinja bila fancy i svi aparati najskuplji.....boli me papak ako to mogu priustit....novo auto moze pricekat jos godinu - dvi...

dakle - opet se vracamo na kompromis.....ako vidis da je supruga / partner svijesna potrosnje.....i da nisi neki koji nema srece ni pameti izabrat onu skromnu i povucenu cije se sise nisu tako vidile ko u one sta je plesala ko u Groznici Subotnje veceri....pusti je brate mili na miru....

a kad malo pozivis....vidices da su njene sise jos bolje i da je puno sretnija od one potrosne kolegice od subotnje veceri....

bit je u tome da zena sama mora shvatit "potrosnju"...tesko cemo joj mi objasnit...

ako se ni onda ne moze kontrolirat....bjezi ko vrag od tamjana jer ce sjebat i brak i tebe a najgore od svega i eventualnu djecu....

bar ja tako mislim.....

pozzz.....
Odgovori sa citatom
Star 16-11-08, 09:43   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,736
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Kako je tebi lijepo u životu!! Glavna jebena preokupacija je tko je kupio kvalitetniju jaknu i tko s koliko cipela prohoda zimu. I još te to jebe u mozak.
Čovjeće očito imaš ženu pored sebe koja te obožava i jako voli, budi sretan s time i uživaj. Očito ti novac ne stvara probleme, imaš ga na bacanje, pa zato uživaj dok možeš, jedan je život.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-08, 10:02   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-09-08
Poruka: 53
croeten se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Kako je tebi lijepo u životu!! Glavna jebena preokupacija je tko je kupio kvalitetniju jaknu i tko s koliko cipela prohoda zimu. I još te to jebe u mozak.
Čovjeće očito imaš ženu pored sebe koja te obožava i jako voli, budi sretan s time i uživaj. Očito ti novac ne stvara probleme, imaš ga na bacanje, pa zato uživaj dok možeš, jedan je život.

da me nebi krivo shvatija....prije 15 godina kad smo se ozenili...imali smo 600USD posli placenog pira i bebu na putu...

tata i mama mi nisu ostavili nista u zivotu osim brige za nas buduci zivot i obecanje da ce bit uvik uz nas koliko god mogu (sta i jesu)....a njoj - njeni , jos manje....ima sam stojadina u poluraspadu i psihu razjebenu sa godinu i po rata '91/'92.....

ali isto tako i zrno soli u glavi pa sam zasuka rukave....nemam firmu u hrvatskoj i niko me ne trazi zbog dugova ili necega sta sam mu oteo....

ne obilazim birtije i boli me k...c za jebivjetre koji samo kukaju nad sobom i tlace sve oko sebe....

i mislim da ako nas ne pogodi neko zlo da smo sami gospodari svoje srece.....

Zadnji Uredio croeten : 16-11-08 u 10:03. Razlog: krivi navod
croeten je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-08, 20:41   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,736
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Pa zato ti i kažem, zajebi sitnice, očito imaš uvijete za zadovoljstva u životu, pa ih onda bez ustezanja iskoristi i uživaj u tome!!
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: finacije, zivot u dvoje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114