Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 25

zločesta maćeha

Raspravljate o temi zločesta maćeha u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Što biste učinili da ste u novom braku,u kojem vas je TROJE,jer njegova bivša žena čini sve da ga upropasti ...

Starter
    Datum registracije
    29-10-08
    Poruka
    28
    Liked
    0 times

Unhappy zločesta maćeha

Što biste učinili da ste u novom braku,u kojem vas je TROJE,jer njegova bivša žena čini sve da ga upropasti i to upravo preko njegovog djeteta ,koje dolazi povremeno k vama,a vama je inače simpatično i drago i trudite se biti mu prijatelj?U takvoj "nemogućoj misiji" pati vaš novi brak i na pomolu je novi razvod...miriši u zraku

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

Re: zločesta maćeha

prekomplicirana je to situacija i premalo je informacija da bi ti netko sa foruma mogao dati nekakav pametan savjet... to je barem moje misljenje.
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

Moja frendica je imala s takvom bivšom ženom posla...
    Sasjekla ju nakon godine dana terora preko djeteta... ,da ne govorim kako se i to dijete napatilo! Zaprijeti joj se socijalnom službom, nastavi li futrat dijete glupostima !
    Odrasli ste.. razgovarajte, a mužu nabavi naocale.. !

Starter
    Datum registracije
    29-10-08
    Poruka
    28
    Liked
    0 times

situacija je jako komplicirana,bila je komplicirana od samog početka,no mislila sam da će se gospođa bivša pomiriti s time da joj se muž ponovno oženio i da će njena kćer dobiti prijateljicu ili maćehu,kako želite,te da će vremenom prestati mješati se u naš brak ,provjeravati svaku baš svku sitnicu koja se dogodi u našem domu dok je njezino dijete kod nas i stalno me vrijeđati svojim porukama koje njezino dijete prenosi,čak i nakon 6 godina braka u kojima se mogla uvjeriti da NISAM neprijatelj njezinoj kćeri.Moj suprug to stoički podnosi i pravi se da to ne vidi jer se boji da bi mu uskratila viđanje dijeteta ako bi se suprotstavio.Također,kažem da nas je u braku troje jer ona određuje kad dijete dolazi,kad odlazi,što smije raditi dok je kod nas itd.Da li da se razvedem i prekinem to mučenje ili izdržim dok dijete ne odraste(ima 11 godina)

Starter
    Datum registracije
    29-10-08
    Poruka
    28
    Liked
    0 times

avelana,hvala na savjetu,njoj socijalna služba ne može ništa,jedino da pokrenem privatnu tužbu,a to mi se nekako neda..nemam novaca ni ivaca za vucaranje po sudovima

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

Anty... zlouporaba preko djeteta je kažnjivo, i nemoralno ! Sorry ..nisam ti zapravo dala nikakav savjet, više je iz mene govorila neka gorcina, jer znam s cim se moja frendica borila ! Al u takvoj situaciji treba dat do znanja i djetetu i njegovoj bivšoj zeni da je ONA tom djetetu mama i uvijek ce biti..

Grozno ..da nakon 6 godina to i dalje traje,i istina grozni temelji za brak! Cini se da je to bio gadan razvod..

Starter
    Datum registracije
    29-10-08
    Poruka
    28
    Liked
    0 times

On kaže da je sve brzo riješeno nakon dvije godine odvojenog života jer ga je gospođa doslovno "potjerala"iz kuće i braka.To mu je bila prva ljubav i bio je ludo zaljubljen u nju ,kao i sada u njihovo dijete.Mi nemamo zajedničke dijece jer ih on nije htio.

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

Ako si pristala na taj njegov izbor(da nemate djeteta) prije braka.. ne možeš mu zamjerit, al možeš na tome da šuti pred bivšom ženom koja se koristi djetetom kako bi vama zagorcala zivot!

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

imho, tata bi trebao sjesti sa svojim djetetom i objasniti mu/joj neke stvari. nije to dijete malo, pa ima 11 godina.

kad vec ne mozes utjecati na bivsu zenu koja se ponasa ko zadnja kucka, onda bar mozes probati djetetu objasniti cijelu situaciju. doduse, mislim da je tvoj najveci problem ipak taj sto tvoj muz oko toga ne zeli nista poduzimati.
    Zadnji Uredio shelby-eleanor : 29-10-08 u 19:46

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Slazem se sa Shelby!

Ili, ja bih mu predlozila da se sa detetom vidja na neutralnom terenu, ili kod kuce kada ti nisi tu. Da sam na tvom mestu, ne bih htela nikakav susret sa tim deristem kad se vec tako ponasa, a ako se muz tome usprotivi i ne slusa potrebe i zalbe svoje sadasnje zene, ne voli je i ne ceni dovoljno...
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku