Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; evo vidim dosta tema o varanju, pa me zanima za sve one koji su bili prevareni, kako ste se osjećali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-07, 17:20   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 22
Poruka: 56
Zweistein se izdvaja iz mase
Znam da si me prevarila?

evo vidim dosta tema o varanju, pa me zanima za sve one koji su bili prevareni, kako ste se osjećali i jeste li možda znali, slutili da vas cura ili partner vara, i da vam nešto mulja, jel vam to rekla, i na koji način ste saznali istinu
Zweistein je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 17:41   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Znam da si me prevarila?

Da. Saznala sam od prijatelja kojem se idiot povjerio. Ispilila sam mu mozak dok nije priznao. Bila sam toliko ljuta da me to nije stiglo ni povrijediti. Nisam ni suzu pustila zbog njega od silnog bijesa, ali sam danima planirala kako mu doći glave. Onda sam skužila da je najbolje dići nos do neba i potpuno izignorirati njegovo postojanje. Ni danas ne razgovaramo.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 17:46   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Dosadni ste već s tim temama o prevari,prevarila sam par puta,nije me sramota,osuđena sam kao kučka zbog toga,jebiga jednom se živi,nije me sramota,vratilo mi se to i mene su varali,kak sam se osjećala,nikako...jebiga sve se jednom u životu vrati,bilo dobro ili loše
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 17:46   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nije me nikad nitko prevario, koliko ja znam. Ali sam slutila da mi laže i kad sam direktno pitala i nije htio priznat poigrala sam se malo detektiva i sama saznala. Što je najgore nije bilo uopće potrebe za laganjem

Zapravo prevario me, ali ne ono što svi smatraju prevarom (poljubac i seks)

Zadnji Uredio Wamp : 16-05-07 u 17:58.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 17:53   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

i mene je prevarila, i sanjao sam da me prevarila i to na petak 13. i to sam rekao najboljoj frendici Luciiji - koja je inače registrirana na forumu, a ona je znala da me prevarila i sve i onda mi je nakon par dana odlučila reći

a ja sam je isti tren ostavio i više nikad nisam htio čuti za nju
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 22:45   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Meni nije nitko trebao reći... vidila sam svojim očima.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 22:59   #7 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Koliko ja znam nije me nijedan prevario. Mislim da bi saznala da je, imam ja radio Mileve na svakom koraku...
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 23:01   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Užas jebote
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 23:04   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

I je se on srami ili kao livija misli da je samo uživao u životu punim plućima?
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 23:04   #10 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Grozno, stvarno... Jesi ga ubila?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103