| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; evo vidim dosta tema o varanju, pa me zanima za sve one koji su bili prevareni, kako ste se osjećali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Zagreb / Hrvatska / Split Godina: 22
Poruka: 56
![]() | Znam da si me prevarila? evo vidim dosta tema o varanju, pa me zanima za sve one koji su bili prevareni, kako ste se osjećali i jeste li možda znali, slutili da vas cura ili partner vara, i da vam nešto mulja, jel vam to rekla, i na koji način ste saznali istinu |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Da. Saznala sam od prijatelja kojem se idiot povjerio. Ispilila sam mu mozak dok nije priznao. Bila sam toliko ljuta da me to nije stiglo ni povrijediti. Nisam ni suzu pustila zbog njega od silnog bijesa, ali sam danima planirala kako mu doći glave. Onda sam skužila da je najbolje dići nos do neba i potpuno izignorirati njegovo postojanje. Ni danas ne razgovaramo. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Dosadni ste već s tim temama o prevari,prevarila sam par puta,nije me sramota,osuđena sam kao kučka zbog toga,jebiga jednom se živi,nije me sramota,vratilo mi se to i mene su varali,kak sam se osjećala,nikako...jebiga sve se jednom u životu vrati,bilo dobro ili loše
__________________ life goes around |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Nije me nikad nitko prevario, koliko ja znam. Ali sam slutila da mi laže i kad sam direktno pitala i nije htio priznat poigrala sam se malo detektiva i sama saznala. Što je najgore nije bilo uopće potrebe za laganjem ![]() Zapravo prevario me, ali ne ono što svi smatraju prevarom (poljubac i seks)
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 16-05-07 u 17:58. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator | Re: Znam da si me prevarila? i mene je prevarila, i sanjao sam da me prevarila i to na petak 13. i to sam rekao najboljoj frendici Luciiji - koja je inače registrirana na forumu, a ona je znala da me prevarila i sve i onda mi je nakon par dana odlučila rećia ja sam je isti tren ostavio i više nikad nisam htio čuti za nju |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Meni nije nitko trebao reći... vidila sam svojim očima. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Koliko ja znam nije me nijedan prevario. Mislim da bi saznala da je, imam ja radio Mileve na svakom koraku... ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:33.

i to sam rekao najboljoj frendici Luciiji - koja je inače registrirana na forumu, a ona je znala da me prevarila i sve i onda mi je nakon par dana odlučila reći

Jesi ga ubila?