| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; ajmo pitanje...oni koji nisu bili prevareni nisu se izjasnili jesu li oni varali...?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? ajmo pitanje...oni koji nisu bili prevareni nisu se izjasnili jesu li oni varali...?
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #94 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? svaka cast...ti si stvarno endemska vrsta ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Logika 0 bodova. ![]() Evo, većina pušača shvaća da je cigareta ružna navika. Sad, misliš li da nemogu prestat ili neće? Ja se kladim na ovo drugo. Zašto? Zato što to volimo/ voliš raditi.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #97 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Citat:
Reci nekaj o problemu o kojem razmisljas? | ||
| | |
| | #98 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? mislim da nije baš tako lako otkriti da te partner(ica) vara i zato se, uz veliku dozu povjerenja prema osobi koju volim, niti ne zamaram time. moja je teorija da s prevarom dolaze i anomalije u ponašanju pa one mogu govoriti da nešto ne valja. ali jebi ti to ako si zateleban preko ušiju pa ni ne primjećuješ ni to.. ![]() Citat:
blagi offtopic.. ![]() | |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
Novi Mateo?Kako znaš da nije? ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

svaka cast...ti si stvarno endemska vrsta 

Novi Mateo?