Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; ajmo pitanje...oni koji nisu bili prevareni nisu se izjasnili jesu li oni varali...?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-10-07, 19:10   #91 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Re: Znam da si me prevarila?

ajmo pitanje...oni koji nisu bili prevareni nisu se izjasnili jesu li oni varali...?
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 19:11   #92 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,464
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Lijepo je da tako razmišljaš. Ćeš se udat za mene?
kužim te

može može udat ću se za tebe
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 19:11   #93 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
ajmo pitanje...oni koji nisu bili prevareni nisu se izjasnili jesu li oni varali...?
nikad u nikakvoj vezi ja nisam varao nikoga!!!
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 19:13   #94 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
nikad u nikakvoj vezi ja nisam varao nikoga!!!
svaka cast...ti si stvarno endemska vrsta
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 19:18   #95 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
svaka cast...ti si stvarno endemska vrsta
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 21:55   #96 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
...Ili jednostavno biti zaluđen nekom osobom tj. smatrati da više dobivaš s njom nego bez nje.

Wolf: Rekla sam ti da imam problem
Ali istina je da se sve vraća i plaća. Meni se nije vratilo u vidu prevare već u nekim drugim nadomjestcima.
Bila sam onda a i dan danas sam svjesna da je to jako ružno od mene i puno sam se grizla zbog toga i na kraju i priznala.
E, ovo boldano je zanimljivo: Shvaćaš da imaš problem ali ga ponavljaš premda znaš koliko je to ružno?
Logika 0 bodova.
Evo, većina pušača shvaća da je cigareta ružna navika. Sad, misliš li da nemogu prestat ili neće?
Ja se kladim na ovo drugo.
Zašto?
Zato što to volimo/ voliš raditi.
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 01:58   #97 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 232
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Citat:
Meni je prevara već i to kad vidim da je bivši dečko našao curu u roku od 2 godine nakon našeg prekida.

S druge strane, ja sam svakog svojeg dečka prevarila. Je_iga, imam problem o kojem dosta razmišljam u zadnje vrijeme.
Citat:
Očito da da...
Jer prvi bivši je 5-6 god. nakon mene našao prvu ozbiljnu curu.
A drugi bivši mi je neki dan rekao da neće sljedećih 5g. imati curu. A obojica komadi i pol.
I uvijek ostanemo u dobrim odnosima.
Zamislite vi to!
Ti kao da si ispala iz alise u zemlji cudesa. Kakvi su to kriteriji? sajns fiksn. Kakvi su to cudaci koji su spremni 5 godina skoro na celibat zbog tebe? Kakvi su to papci koji unatoc visestrukoj prevari zele ostati s tobom jer si femme fatale? Nemoj se ljutiti, meni tvoj ljubavni zivot priziva sliku cirkusa u glavi: majmuni, dreseri, ukrocene zivotinje sve puno sarenih boja.
Reci nekaj o problemu o kojem razmisljas?
h.poirot je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 14:34   #98 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,389
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

mislim da nije baš tako lako otkriti da te partner(ica) vara i zato se, uz veliku dozu povjerenja prema osobi koju volim, niti ne zamaram time.

moja je teorija da s prevarom dolaze i anomalije u ponašanju pa one mogu govoriti da nešto ne valja. ali jebi ti to ako si zateleban preko ušiju pa ni ne primjećuješ ni to..

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
paziš pri izboru dotičnih dama, iskren sam i isto očekujem od osobe s kojom sam. Nisam od onih tipova koji traže veze, već mi se takve stvari jednostavno dešavaju u životu. I znam da nikad niti jedna mi nije glumila svršavanje (tema orgazam) jer je znala da pored mene nema zašto glumit...
čekaj, jel riječ o prevari ili glumljenju orgazma? blagi offtopic..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 14:51   #99 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,833
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Sve u šesnaest. I drago mi je. Barem je bilo lakše na kraju sa spoznajom da ni ti nisi bio svetac.
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 15:18   #100 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: kresola
I znam da nikad niti jedna mi nije glumila svršavanje (tema orgazam) jer je znala da pored mene nema zašto glumit...
Novi Mateo?
Kako znaš da nije?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114