| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; smatram da ako si u vezi i ako imas sve u toj vezi,nemas zasto varat. ako si u vezi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? smatram da ako si u vezi i ako imas sve u toj vezi,nemas zasto varat. ako si u vezi i ako ti nesto fali u njoj,onda varas. ali onda nema svrhe bit u vezi u kojoj ti nesto fali,je tako?
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
| |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Jooj, Ciaos... Sva sreća da nitko od tvojih 'kritičara' nije zloban k'o ja- tu je bilo prostora za gadno 'spuštanje'. ![]() Ali ipak uz svu iskrenost i otvorenost- nisam skužio jesi li ti njih fizički prevarila, ili si samo postavljaš previsoke kriterije za nevjeru pa i sam flert/druženje bio prijevara?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ah, ne znam što da ti kažem... Možda citat od Wildea pomogne (mislim da će me netko ustrijeliti kad ga idući put spomenem ): Those who are faithful know only the trivial side of love: it is the faithless who know love's tragedies. (ali zadržat ću se na tomu da mu vjerujem na riječ )
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Slazem se....Ali mislim da je presudan faktor u varanju ili ne varanju POŠTOVANJE...ako ti osobu s kojom jesi postujes, neces ju prevariti bez obzira volio ti nju ili ne... Jer i sam znas koliko je to ruzan i nizak cin...Ja sam bila u vezi u kojoj nisam voljela decka, i kad sam imala priliku nisam ga varala jer sam na vlastitoj kozi osjetila sto znaci prijevara i nisam mogla to nekome priustiti, a uz to...sam cin prijevare je po meni nesto najnize sto si mozemo dozvoliti, takvi '' pothvati'' govore puno o nama...naravno ne lijepoga...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

Novi Mateo?
Sva sreća da nitko od tvojih 'kritičara' nije zloban k'o ja- tu je bilo prostora za gadno 'spuštanje'. 
): Those who are faithful know only the trivial side of love: it is the faithless who know love's tragedies. (ali zadržat ću se na tomu da mu vjerujem na riječ