Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; smatram da ako si u vezi i ako imas sve u toj vezi,nemas zasto varat. ako si u vezi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-10-07, 15:11   #101 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Znam da si me prevarila?

smatram da ako si u vezi i ako imas sve u toj vezi,nemas zasto varat.
ako si u vezi i ako ti nesto fali u njoj,onda varas. ali onda nema svrhe bit u vezi u kojoj ti nesto fali,je tako?
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 16:16   #102 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,600
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Novi Mateo?
Kako znaš da nije?
Zato jel se njoj/njima kao ni meni nikad nije dalo lagat i glumetat. Drugim rječima bili smo normalni u toj vezi!
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 18:37   #103 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: h.poirot Pogledaj Poruke
Ti kao da si ispala iz alise u zemlji cudesa. Kakvi su to kriteriji? sajns fiksn. Kakvi su to cudaci koji su spremni 5 godina skoro na celibat zbog tebe? Kakvi su to papci koji unatoc visestrukoj prevari zele ostati s tobom jer si femme fatale? Nemoj se ljutiti, meni tvoj ljubavni zivot priziva sliku cirkusa u glavi: majmuni, dreseri, ukrocene zivotinje sve puno sarenih boja.
Reci nekaj o problemu o kojem razmisljas?
Samo sam iskrena, kaj ćeš...
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 18:44   #104 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Jooj, Ciaos... Sva sreća da nitko od tvojih 'kritičara' nije zloban k'o ja- tu je bilo prostora za gadno 'spuštanje'.

Ali ipak uz svu iskrenost i otvorenost- nisam skužio jesi li ti njih fizički prevarila, ili si samo postavljaš previsoke kriterije za nevjeru pa i sam flert/druženje bio prijevara?
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 18:46   #105 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,397
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Ja ne kužim tko tu koga je*e..
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 18:47   #106 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Fizički (i emotivno).
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 19:42   #107 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ah, ne znam što da ti kažem... Možda citat od Wildea pomogne (mislim da će me netko ustrijeliti kad ga idući put spomenem ): Those who are faithful know only the trivial side of love: it is the faithless who know love's tragedies. (ali zadržat ću se na tomu da mu vjerujem na riječ )
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 09:34   #108 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Samo sam iskrena, kaj ćeš...

nastavak daj! problem o kojem razmišljaš
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 09:41   #109 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
smatram da ako si u vezi i ako imas sve u toj vezi,nemas zasto varat.
ako si u vezi i ako ti nesto fali u njoj,onda varas. ali onda nema svrhe bit u vezi u kojoj ti nesto fali,je tako?
Slazem se....Ali mislim da je presudan faktor u varanju ili ne varanju POŠTOVANJE...ako ti osobu s kojom jesi postujes, neces ju prevariti bez obzira volio ti nju ili ne... Jer i sam znas koliko je to ruzan i nizak cin...Ja sam bila u vezi u kojoj nisam voljela decka, i kad sam imala priliku nisam ga varala jer sam na vlastitoj kozi osjetila sto znaci prijevara i nisam mogla to nekome priustiti, a uz to...sam cin prijevare je po meni nesto najnize sto si mozemo dozvoliti, takvi '' pothvati'' govore puno o nama...naravno ne lijepoga...
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 10:03   #110 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: h.poirot Pogledaj Poruke

nastavak daj! problem o kojem razmišljaš
Problem je rečen, samo ga potraži u temi...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108