Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Cuj, ne zanima me kak je problem rečen nego kak ona razmišlja o svom problemu ak uopće to smatra ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-10-07, 10:39   #111 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 230
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase
Re: Znam da si me prevarila?

Cuj, ne zanima me kak je problem rečen nego kak ona razmišlja o svom problemu ak uopće to smatra problemom. To kaj ona prica da je svakom pruzila najvise ljubavi, da uvijek trazi dalje jer se ne moze zadovoljiti jednim i kak iz njene price mogu zakljuciti da se smatra moralnom osobom i da su svi presretni sto su ikad bili s njom: gdje je tu naglasak na problemu Dal bu ona to ikad rijesila sama u svojoj glavi?
h.poirot je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 10:50   #112 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,769
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Čuj, nešto si ti malo zabrijao... Neke od tih stvari nije rekla, a naglasak na problemu je bio recimo tu...
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 11:19   #113 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 230
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Nisam ja nikaj zabrijo. Neke od stvari nije rekla doslovno. Ne bih se sad gubio u citatima da dokazem. Hvala na linku. Vidio sam ga vec Ponavljam: Ciaos kak izgleda rjesenje u tvojoj glavi?
h.poirot je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 11:32   #114 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,769
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: h.poirot Pogledaj Poruke
Cuj, ne zanima me kak je problem rečen nego kak ona razmišlja o svom problemu ak uopće to smatra problemom. To kaj ona prica da je svakom pruzila najvise ljubavi, da uvijek trazi dalje jer se ne moze zadovoljiti jednim i kak iz njene price mogu zakljuciti da se smatra moralnom osobom i da su svi presretni sto su ikad bili s njom: gdje je tu naglasak na problemu Dal bu ona to ikad rijesila sama u svojoj glavi?
Na ovo sam mislio... Nije to ona rekla, a iz njenih se postova iščitava potpuno obrnuto.
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 14:09   #115 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,629
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: h.poirot Pogledaj Poruke
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 17:58   #116 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Evo tu sam, ma ne da mi se baš u detalje. Ali ako vas baš tako zanima, ajde.
Uglavnom, nakon trećeg, definitivnog prekida moj divni bivši dečko mi je rekao: Ja sam svjestan da nikad neću naći osobu poput tebe.
To vam možda može biti pokazatelj kakva sam kao osoba i kakva sam u vezi.
A s druge strane, ja ne znam, nešto u toj vezi je meni očito nedostajalo, a bila je duga, i teško je dugu vezu prekinuti pogotovo ako se druga strana s tim ne slaže. A sa strane se netko iznimno trudi osvojiti te, stalno je tu negdje i ti se boriš sam sa sobom, na kraju sam to napravila i (to su mi svi rekli da je najgluplje moguće) priznala dečku da se nešto zbiva i da želim prekinuti.

Rješenje problema?
Za početak, prvi put u životu biti sama i shvatiti da to i nije tako strašno.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 18:46   #117 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
.
Uglavnom, nakon trećeg, definitivnog prekida moj divni bivši dečko mi je rekao: Ja sam svjestan da nikad neću naći osobu poput tebe.
.
- Ona mi ništa ne znači.
- Volim/ voljet ću samo tebe
- Da, dragi/ draga ti si mi drugi
- Nikome to prije nisam rekao.
- Nisi ti kriv, ja sam
- U meni je problem, ne u tebi.

...nadopunite...

Zadnji Uredio dorina : 09-10-07 u 18:49.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 18:21   #118 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

da prevarim dečka i da taj nakon toga i dalje hoče bit samnom, pitala bi ga na kojem je noćnom ormariću ostavio živce ?? bar gledam po sebi, da nekog ne znam kolko volim to nebi mogla progutat. iako te to slomi, daje ti i neki drugi jači ponos da okreneš leđa toj osobi i po mopgućnosti ga pokopaš u što kraćem roku!!!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 18:54   #119 (permalink)
kruha i igara!

A da:
- ovo mi se nikada prije nije desilo
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 19:56   #120 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ima dečko i prejaku osobnost. Ne da se od nikoga zezati od životu.
I nikome ne bi to oprostio osim meni...
Znam da vam je to čudno ali tako je.
Zašto vas to uopće toliko zamara?
Sve znate kakve ste, koliko dajete, koliko dobivate itd... Ja dajem jako puno a ovakve stvari se dogode jer jako patim kad osjećam da to osoba ne cijeni koliko bi možda trebala. Ali potrudit ću se u budućnosti biti manje zahtjevna. I općenito vezu koncipirati na malo drugačijem principu.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114