Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Koncipirati vezu na drugacijem principu?! Sta reče života ti? K'o da gradiš zgradu pa trebas osmisliti koncept vodovoda u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-10-07, 20:02   #121 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,100
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Znam da si me prevarila?

Koncipirati vezu na drugacijem principu?! Sta reče života ti?
K'o da gradiš zgradu pa trebas osmisliti koncept vodovoda u zgradi?!.
Po meni je to nekak čist jednostavno-il si pašete jedno drugome (pa nema potrebe za švrljanjem naokolo) ili ne (pa fino prekinete da ne kradete dragocijeno vrijeme nekome tko mozda uspije u vezi sa tobom ili sa tvojim deckom kada prekinete)
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 20:04   #122 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Kod mene ti to nikad nije tako jednostavno Oggy...
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 20:07   #123 (permalink)
Dr. Love

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Iskreno, nisam čitao sve od početka, ali koliko kužim ti si njega prevarila.
True?
Ako true onda tebi nesto fali u toj vezi. A faliti će ti i kasnije i opet ces isto napraviti. Pa zar ti nije dovoljno stalo do njega da ga ne pravis magarcem? Šta nije plemenitije od tebe jednostavno napraviti rez i pokušati naći onoga koji će ti biti dovoljan i dati njemu sansu da nađe neku kojoj će on biti dovoljan...malo si sebicna moram priznati. NHF
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 20:13   #124 (permalink)
Banned

greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Pa i rekla sam da jesam.
Ali sam napisala i da sam mu sve priznala naknadno i da sam se dovoljno grizla zbog toga i da sam htjela prekinuti vezu i da on nije htio...

Ne trebate njega žaliti, on je sad sretan u životu i uvijek ću mu biti prijateljica kao on meni prijatelj.

Ja osobno žalim one koje su bile prevarenE. I to uzimaju kao normalno. Onda još kažu da se to kao ne može znati niti osjetiti dal te frajer vara.
Uopće si dopustiti mogućnost da budeš druga...
Eto, to ja ne razumijem. I to je meni anomalija.
Ali to je curama valjda ok.
Pusa.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 20:16   #125 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,776
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A sve je tako crno-bijelo, zar ne, Oggy- ona nije mogla ništa naučiti iz pogreške, pa da ju više ne ponovi? Nije mogla razgovarati s njim da poprave u vezi ono što je nju smetalo (a i stvari koje su njega smetale)? U nekim vezama možda se isplati uložiti malo trud, i oprostiti onom drugome trenutke slabosti?

Čak i tzv. crno-bijeli filmovi imaju više nijansi sive nego vaši stavovi... *ebeš kršćanski je praštati, kad je 'naša' guzica u pitanju...
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 20:16   #126 (permalink)
Dr. Love

A jeb'ga, uljeteo prekasno

2 wolf: ne
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 20:16   #127 (permalink)
Banned

Koncipirati vezu na drugom principu = temeljiti je na malo manje posesivnosti i bezgranične bliskosti + dopustiti i sebi i partneru malo opsežniji vlastiti život
(hvala na upozorenju, Wolf)
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 20:20   #128 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Hm, nije ni čudo kaj ti i veze ne idu baš...mislim ako ćeš dopušati drugome vlastiti život. OMG
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 20:26   #129 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,132
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Evo malo i ja da se umešam u priču...Ja ne mogu da shvatim kad neko nekoga prevari, ustvari taj neko (bilo muško ili žensko) vara sebe a ne tog pored sebe. To mi je totalno jadno...nikad nisam varala.Bila sam prevarena sa strane bivšeg dečka i to je nešto najgore što se može nekom desiti (biti prevaren),ma najodvratniji osećaj! Znam kako sam se osećala tada i nikada u životu nisam pomislila a kamoli prevarila svog sadašnjeg dečka! I ako bi mi se svideo drugi, prvo bih DOBRO razmislila šta gubim a šta dobijam...i videla šta bi prevagnulo.Ako bih se odlučila za to da budem sa tim drugim, prvo bih raskinula sa dečkom...Ali to je ono što bih JA uradila, nismo svi isti! Ali opet ne mogu da shvatim prevaru, ne bih je nikad ni oprostila jer verujem da ne bi bilo to-to više nikada.........
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 20:32   #130 (permalink)
Banned

Hvala Dorina što se brineš za mene, snaći ću se ja.

Ti si u ovoj temi samo kontrirala meni a nisi ništa rekla o sebi.

Ljudi su različiti...

Nikad neću prva napasti nekoga zato što vodi svoj život na svoj način i još iskreno o tome govori. To je pohvalno ako to čini...
Jednostavno ću konstatirati da ja nisam takva i bit ću zadovoljna.

A ako me tuđi stavovi čine toliko nezadovoljnom kao vas moji, zapitat ću se zašto je tome tako i riješiti problem sa sobom.

Lulu: Baš si se dobro nadovezala, različite smo, ali možemo normalno razgovarati o tim razlikama a ne na razini 5-godišnjaka. To cijenim.

Zadnji Uredio greta12 : 11-10-07 u 20:35.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114