| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Ciaos,svako ima pravo na greške u životu, ljudski je grešiti ali stati iza toga...nisam čitala postove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ciaos,svako ima pravo na greške u životu, ljudski je grešiti ali stati iza toga...nisam čitala postove sa prošle strane, tako da ne mogu da kažem nešto.Ali ako si već prevarila svog dečka verovatno si imala razloga za to...nešto je nedostajalo, sigurno! Opet kažem nisam čitala ostale postove tako da ne mogu nešto više reći....
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #132 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Evo: da prevarila dečka davno, davno prije. Više sam za vezu gdje svatko ima i previše vremena za sebe. Nisam mazni tip cure i sretna sam kaj sam takva. Kaj još? A da, vjerojatno me je neki prevario...sigurno. Ionak se to nije održalo. Možda je to determinizam? Sretna? p.s. stvarno me briga za tvoje stavove. sorry ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Kako meni jedna moja draga prijateljica kaže: Ti nisi maliciozna osoba. Zato i ne želim moralizirati ili skrivati nešto jer znam svoje kvalitete. Imaš pravo, nešto mi je falilo ali možda je to nešto u meni što nijedan muškarac neće moći nadomjestiti... Jer obrazac ponašanja u vezama mi je sličan, imam osjećaj neizmjerne ljubavi prema nekome i uz svu ljubav koja mi se vraća kao da radim protiv sebe i protiv svoje veze odnosno kao da me netko vuče. Tako da ne mogu sa sigurnošću reći da se neće ponoviti. Kao i da neću to priznati i željeti prekinuti zbog toga... to sigurno hoću. Ovo sam samo tebi napisala Lulu, jer jedino tebe i zanima neko tuđe razmišljanje osim vlastitoga. Dorina: daj me nemoj nasmijavati... |
| | |
| | #134 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Nevidim kaj je tu bilo smiješno, no dobro. Pitala si kak kritiziram, a nisam ništa rekla o sebi. Eto, i dalje ne vidim u tome bilo kaj smiješno. Ako ti da, drago mi je zbog tebe. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Pa šta znam, ja na primer nijednom nisam osetila potrebu da prevarim,nekako sam takva da ili neću imati dečka ili ću imati i dati mu sve što imam (naravno očekivati isto toliko za uzvrat)...Trenutno sam srećna sa svojim dečkom, upotpuno, naravno ima svadja ali eto uvek prevazidjemo sve zajedno.Navikli smo da uvek pričamo o svemu u svakom trenutku i nisam nijednom osetila potrebu za nečim drugim.E sad kod tebe je verovatno problem što nisi naišla na nekog ko ti POTPUNO odgovara, ne znam, možda nije to...Ali nekad neke stvari moraš sama sa sobom da rasčistiš jer stavi se u poziciju da si ti prevarena a da si dosta ulagala u tu vezu...ne znam, ima nas različitih , neko jednostavno ne može biti miran i bez problema ....
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Rezime: dajes i trazis jako puno pozornosti i paznje. Kad to ne dobijes trazis kod drugih. Pretjerano. Pozornost i paznja ne mogu biti stalno na istom nivou, nekad si gore nekad dole i takve se stvari mogu rijesiti razgovorom, nikako prevarom. ![]() | |
| | |
| | #137 (permalink) | |
Slaba ti je to veza u kojoj cim ti se svidi netko drugi vazes kao na placu. Ti s deckima ko da odlucujes izmedju cipela | |
| | |
| | #139 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? hmmm....da li smo se dobro razumele??? Mislim da nismo!!! Pričam o trenutku ako mi se svidi neki dečko a već imam dečka, duga veza...Naravno da ne bih ovog novog odmah zaskočila....čim dodjem u tu situaciju da mi se svidi neko drugi , verovatno mi nešto fali sa ovim s kojim sam sada...i šta je tu loše dobro razmisliti o svemu ????? Ne razumem!!!!!!!!Objasni mi , molim te, volela bih da znam!!!
| | |
| | #140 (permalink) | |
Nadam se da ne shvatis da ti nesto fali nakon sto upoznas novog. To zna biti cest slucaj | |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.

Nadam se da ne shvatis da ti nesto fali nakon sto upoznas novog. To zna biti cest slucaj