Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Ej, ali ovakve stvari već prestaju biti smiješne. Žena je došla u napast! Hajmo ju odmah proglasiti preljubnicom!!!! (...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-10-07, 22:55   #141 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Znam da si me prevarila?

Ej, ali ovakve stvari već prestaju biti smiješne. Žena je došla u napast! Hajmo ju odmah proglasiti preljubnicom!!!! (gdje je smajlić sa seljanima i bakljama)

Ja bi sve takve koje me usporede s nekim, odmah na lomaču pa će ih to naučiti pameti!!! Yeee-haw!

u potpisu, Wolf de Torquemada
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 22:58   #142 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Ček da se ogradim ja, ja sam u vezi godinu ipo dana, i fenomenalno mi je....Ja ne važem sada , niti sam bila ikad u prilici da stavljam nešto na vagu...ali čim osetim potrebu da budem sa nekim drugim nikad se ne bih zadržavala sa dečkom s kojim sam.Tj nikad ne bih prevarila, a ni davala mu lažnu nadu!!!Rekla sam ti već, ja ne mogu bez osećanja,u svemu mora biti prisutna (ta osećanja)...
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 00:07   #143 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 232
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ej, ali ovakve stvari već prestaju biti smiješne. Žena je došla u napast! Hajmo ju odmah proglasiti preljubnicom!!!! (gdje je smajlić sa seljanima i bakljama)

Ja bi sve takve koje me usporede s nekim, odmah na lomaču pa će ih to naučiti pameti!!! Yeee-haw!

u potpisu, Wolf de Torquemada
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 12:38   #144 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,455
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Ja osobno žalim one koje su bile prevarenE. I to uzimaju kao normalno.
Ti mene žališ? Ma baš ti hvala, onda nam je osjecaj obostran.

Citat:
Onda još kažu da se to kao ne može znati niti osjetiti dal te frajer vara.
Ah, ne mogu čitati svi misli drugima.

Samo izgleda ti možeš.

Prijateljica ti je bila u pravu. Ti nisi maliciozna osoba. Postoji jedna druga riječ koja bi tebe opisala.
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 12:56   #145 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

maliciozan (l.malitiosus)
zloban, pakostan, podmukao, lukavo nevaljao

Treba li uz ovo još neka riječ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 13:00   #146 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

zlonamjeran (iz čisto jezikoslovne perspektive- u ostalo se ne bih miješao, jer me ne zanima ničije mišljenje osim moga, a njega sam već rekao)
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 13:09   #147 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,455
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
maliciozan (l.malitiosus)
zloban, pakostan, podmukao, lukavo nevaljao

Treba li uz ovo još neka riječ?
Da.
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 09:52   #148 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,188
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

e ljudi zato je dobro trenirati taekwondo, nanbudo, box i slično pa kad vas prevare, bolje im je da oni počnu trenirat atletiku tako da mogu pobječ što dalje da ih ne dograbite!!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 12:20   #149 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ja samo znam da sam neizmjerno sretna osoba iz puno razloga, a dečki koje sam voljela i koji su me voljeli, znam da će me voljeti do kraja života.
Nemam veze tipa Dorininih, da zaboravimo nakon nekog vremena na sve.
Da odlučim danas, sutra, za 5, 10, 20 godina vratiti se bilo kojem od svojih muškaraca, mogla bih to. Osim možda zbog nekih objektivnih okolnosti.

H. Poirot, jako si mi zanimljiv, tj. tvoje razmišljanje, vidi se da si imao iskustvo s nekom kao ja (šala mala)

Uglavnom, istina je da ja dosta uzimam.
Ali po stoti put, tajna je u davanju.
Znam sa velikom sigurnošću da nijedna cura nakon mene više nikad neće voljeti mog bivšeg na način i tako jako kao ja.
Ljudi su danas podosta sebični u osnovnim stvarima, kao što je razgovor.
Htjeli bi veliku bezgraničnu ljubav a nisu spremni istinski slušati osobu, osjećati ju.
Ja, kad volim, svog dečka obožavam (kao neku vrstu božanstva hehe), iskreno ga osjećam i uvijek sam na njegovoj strani, nikad protiv njega i onda imam pravo očekivati i priželjkivati jednako.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 14:46   #150 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
...
Nemam veze tipa Dorininih, da zaboravimo nakon nekog vremena na sve.

Znam sa velikom sigurnošću da nijedna cura nakon mene više nikad neće voljeti mog bivšeg na način i tako jako kao ja.
Ja, kad volim..., .

Ukratko, po tebi ja nisam sposobna voljeti samo zato što sam više "slobodnjački" tip cure u smislu što mi nije potrebna praktički pupčana vrpca da bi se osijećala sretnom i zadovoljnom u vezi?
Ili možda sam isto tako nesposobna voljeti jer nevidim smisao u tome hoće li me ili ne neki tamo bivši voljeti do groba?
Ok, ako ti možeš "popušit" sve što ti neki ex kaže...ili bilo koji dečko, ja ne mogu!
Jbga, pušim, ali ne i gluposti!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113