Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Ukratko, ti nisi tip cure koju se "voli do groba" jer, kao i ostale djevojke u ovoj temi, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-10-07, 15:02   #151 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Re: Znam da si me prevarila?

Ukratko, ti nisi tip cure koju se "voli do groba" jer, kao i ostale djevojke u ovoj temi, samo želiš mijenjati tuđa mišljenja (u ovom slučaju moja).
Opet, da završim, meni je svejedno kako vi živite svoj život i neću to pokušavati mijenjati a vama je očito jako stalo da nametnete svoj stav

To nametanje stava kod mene ne pali. (kao ni kod vaših dečki i dečki
općenito)

Pusa i uživaj u svom životu
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 15:31   #152 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Po meni te priče o "ljubavi do groba" su pomalo nerealne i naivne...
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 16:47   #153 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Ukratko, ti nisi tip cure koju se "voli do groba" jer, kao i ostale djevojke u ovoj temi, samo želiš mijenjati tuđa mišljenja (u ovom slučaju moja).
Ma odlično, znala sam da ću imati više brakova!
I hvala ti kaj si me uputila kakva sam, evo sutra čim išla na fax kupit ću si ružičaste naočale da mogu povjerovati u bajke koje mi bivši priča..., a sigurno ti zahvaljuju i ostale cure koje po tvom mišljenju isto tako nisu dostojne "ljubavi do groba" i još jednom, hvala ti što si mi ukazala (vjerujem i većini forumaša) kako su superiorna! A pogotovo do koje mjere seže oholost!

p.s. svoje "puse" slobodno šalji na neko drugo mjesto

Zadnji Uredio dorina : 14-10-07 u 16:49.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 16:56   #154 (permalink)
Banned

greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ja nemam puno oholosti u sebi, vjeruj mi... Samo iskrenosti.
A ono čega ti imaš su - frustracije. Inače te ne bi tako diralo tuđe mišljenje o nečemu što uopće ne dovodi tebe u pitanje. Kad sam ja uopće tebe spomenula? Osim u zadnjem postu kad si se već petsto puta nadovezala na mene
I tako...
Uglavnom, zaboravljaš da nisam ja ovdje nikom ništa ukazivala ni uvjeravala osim o onome što je tema.
A ti si ta koja ukazuje stalno meni nešto. Bezuspješno
Žao mi je što te moji postovi toliko dotiču. Očito nisu tipični. Ja npr. točno znam što ćeš mi odgovoriti a tebe očito moji odgovori malo šokiraju.
To je zabavno

+ tri zanimljive osobe su me razumjele u ovoj temi i to mi je i više nego dovoljno
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:06   #155 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Nemam veze tipa Dorininih, da zaboravimo nakon nekog vremena na sve.
.
Citat:
Ukratko, ti nisi tip cure koju se "voli do groba" jer, kao i ostale djevojke u ovoj temi, samo želiš mijenjati tuđa mišljenja
Ja ne mijenjam mišljenje niti pokušavam nikome i nigdje, u suprotno dokaži gdje ja to tebi tvrdim da je moje mišljenje bolje od tvoga.
Misliš na frustracije tipa pubertet i taxiste (asocijacija na Zabranjeno pušenje)? Ili na što?
A ti nisi ohola? Ni umišljena?
Ovo nema smisla. Koo kad govoriš sa zrakom... Kaj ne?
Uživaj, o ti što si iznad svih drugih cura.
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:20   #156 (permalink)
Banned

Ljudi, dajte malo izađite iz šablonizma...
Predvidivi postovi na razini 2-godišnje djece.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 11:04   #157 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 449
skin2yard je zabranio reputaciju

mene je emmezetta prevarila
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 18:42   #158 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,531
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Ja samo znam da sam neizmjerno sretna osoba iz puno razloga, a dečki koje sam voljela i koji su me voljeli, znam da će me voljeti do kraja života.
Znam sa velikom sigurnošću da nijedna cura nakon mene više nikad neće voljeti mog bivšeg na način i tako jako kao ja.
mozda si ipak malo previse samouvjerena.. ali istina je da 2 osobe ne mogu voljeti na potpuno ISTI nacin, pa ne znam po cemu se ti to uopce izdvajas i uzdizes od ostalih?! zbunj...

Citat:
Ali po stoti put, tajna je u davanju.
slazem se

Citat:
Ljudi su danas podosta sebični u osnovnim stvarima, kao što je razgovor.
Htjeli bi veliku bezgraničnu ljubav a nisu spremni istinski slušati osobu, osjećati ju.
ovo sto si ti napisala - NE POSTOJI.. bar ne u terminu koji su ovdje koristila.. ljubav bez granica? samo i jedino majcinska ljubav, ali i to je upitno i ovisi od majke do majke.

Citat:
Ja, kad volim, svog dečka obožavam (kao neku vrstu božanstva hehe), iskreno ga osjećam i uvijek sam na njegovoj strani, nikad protiv njega i onda imam pravo očekivati i priželjkivati jednako.
mozda ces se zbog ovoga i zayebati, ali ako je tebi dobro - samo naprijed
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 18:53   #159 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,776
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma što ja znam, recimo da si s nekim x godina i saznaš da te ta osoba prevarila u prvih recimo 2-3 mjeseca veze... Iz postova ovdje daje se naslutiti da bi svi forumaši listom, i bez trenutka kajanja prekinuli vezu.

Koliko god bih vjerojatno bio povrijeđen i uvrijeđen, mislim da bih dobro odvagnuo situaciju, a ne zauzeo rigidni moralistički stav... Što ti kažeš, Shelby?
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 19:21   #160 (permalink)
Banned

Ma Wolfiću, nisam se nimalo naljutila kad si me skinuo s liste prijatelja jer si me tako lijepo branio
A ja ti se nisam ni zahvalila.
Tipično za mene, kiss i hvala.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114