| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Ukratko, ti nisi tip cure koju se "voli do groba" jer, kao i ostale djevojke u ovoj temi, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ukratko, ti nisi tip cure koju se "voli do groba" jer, kao i ostale djevojke u ovoj temi, samo želiš mijenjati tuđa mišljenja (u ovom slučaju moja). Opet, da završim, meni je svejedno kako vi živite svoj život i neću to pokušavati mijenjati a vama je očito jako stalo da nametnete svoj stav ![]() To nametanje stava kod mene ne pali. (kao ni kod vaših dečki i dečki općenito) Pusa i uživaj u svom životu ![]() |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
I hvala ti kaj si me uputila kakva sam, evo sutra čim išla na fax kupit ću si ružičaste naočale da mogu povjerovati u bajke koje mi bivši priča..., a sigurno ti zahvaljuju i ostale cure koje po tvom mišljenju isto tako nisu dostojne "ljubavi do groba" i još jednom, hvala ti što si mi ukazala (vjerujem i većini forumaša) kako su superiorna! A pogotovo do koje mjere seže oholost! p.s. svoje "puse" slobodno šalji na neko drugo mjesto ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... Zadnji Uredio dorina : 14-10-07 u 16:49. | |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ja nemam puno oholosti u sebi, vjeruj mi... Samo iskrenosti. A ono čega ti imaš su - frustracije. Inače te ne bi tako diralo tuđe mišljenje o nečemu što uopće ne dovodi tebe u pitanje. Kad sam ja uopće tebe spomenula? Osim u zadnjem postu kad si se već petsto puta nadovezala na mene ![]() I tako... Uglavnom, zaboravljaš da nisam ja ovdje nikom ništa ukazivala ni uvjeravala osim o onome što je tema. A ti si ta koja ukazuje stalno meni nešto. Bezuspješno ![]() Žao mi je što te moji postovi toliko dotiču. Očito nisu tipični. Ja npr. točno znam što ćeš mi odgovoriti a tebe očito moji odgovori malo šokiraju. To je zabavno ![]() + tri zanimljive osobe su me razumjele u ovoj temi i to mi je i više nego dovoljno |
| | |
| | #155 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Misliš na frustracije tipa pubertet i taxiste (asocijacija na Zabranjeno pušenje)? Ili na što? A ti nisi ohola? Ni umišljena? Ovo nema smisla. Koo kad govoriš sa zrakom... Kaj ne? Uživaj, o ti što si iznad svih drugih cura. ![]() ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: Znam da si me prevarila? mene je emmezetta prevarila ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #158 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||||
| | |
| | #159 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ma što ja znam, recimo da si s nekim x godina i saznaš da te ta osoba prevarila u prvih recimo 2-3 mjeseca veze... Iz postova ovdje daje se naslutiti da bi svi forumaši listom, i bez trenutka kajanja prekinuli vezu. ![]() Koliko god bih vjerojatno bio povrijeđen i uvrijeđen, mislim da bih dobro odvagnuo situaciju, a ne zauzeo rigidni moralistički stav... Što ti kažeš, Shelby?
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.