| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Ma što ja znam, recimo da si s nekim x godina i saznaš da te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
ali ono sto ja cijenim vise nego ista je to da ako si vec napravio neko sranje - priznaj, prije cu oprostiti nekome tko mi u facu kaze da je napravio to to i to, nego da za takve stvari moram saznati od Regice kojoj je to ispricao Stef kojem je Joza to rekao na pivici kod Marka, a njemu je pak rekla zena Jaga koja je to saznala dok je strigala ovce s Barom..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #162 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Samo malo, ako sam skužila? Prešao bi preko prevare ako je bila nakon 2 - 3 mj veze? Ili? Ako već vara na početku...neznam, nevidim smisao nastavka. Nije rečeno da će o5 prevarit, ali luxuz rizika mi nije potreban u takvoj budućnosti. edit: A da ta druga šansa tako je super u teoriji...
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #163 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ciaos- neee, nisam ja tebe zbog toga skinuo s liste... Nego zbog ovoga. A čuj, nikad nisam krio da sam uvredljivo čeljade, i obožavam biti 'drama queen'. ![]() Dorina, nisam ništa rekao da bi nužno oprostio, nego da ne bih bio beskompromisan u tome da je to nešto neoprostivo. Zašto npr. riskirati 5 godina sklada i ljubavi nakon toga, i budućnost. A da ne kažem, da bih imao i asa u rukavu ( ) u budućim svađama. ![]() Sorry, ne mogu editirati poruku, pa bih samo (nadam se bez da mi se zamjeri) pitao Dorinu et al... Gdje je tračak kršćanskog praštanja u vašim stavovima? ![]() Hajmo reći da sad opsujem Boga, Oca, Sina i Duha Svetoga, i to na najbogohulniji mogući način. Ako se pokajem dobit ću odrješenje (ne zove li se to sakrament Pomirbe), a vi svi tvrdite da je iz vaše perspektive grijeh ako neku/nekog od vas prevarim iz gori i neoprostiviji nego prema Stvoritelju iz njegove perspektive? Ili ako se koji puta, onako poskrivečki poklonim Baalu ili Mamonu?!?
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. Zadnji Uredio daidza : 15-10-07 u 20:50. |
| | |
| | #164 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Dobrooo... Po tome onda, buduć evo kao kršćanka, trebala bih oprostiti i ako me jednog dana muž (...) iscipelari jer u kršćanskom duhu je praštati? Biti kršćanin je jedno, a biti glup i dati se ponižavat je nešto sasvim drugo što nema veze ni sa zdravim razumom, a pogotovo ne sa bilo kojom vjerom... Što je grijeh? Odpad od Boga i svjesna namjera u činjenju zla...
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #165 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Ps. Zakaj ja uvijek uočim teme kada se nešto počne oko Boga diskutirati? E svašta!
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #167 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Malo previše banaliziraš, Dorina... Da je tema o prebijanju žena- o ovom mom argumentu ne bismo uopće razgovarali, barem što se mene tiče.Meni nije cilj ikoga uvjeravati u bilo što, samo sam začuđen 'općom'* beskompromisnošću. ako je netko sagriješio, pokajao se i potpuno rehabilitirao (do te mjere da niti jednu drugu ženu ni pogledao nije) spremni ste ga potpuno opisati... (stičem dojam da čak ni Ciaos ne bi bila sklona oprostiti- iako i sama zna da prijevara povrijedi i onog koji ju počini) Meni to djeluje kao malo previše 'starozavjetni' svjetonazor.* evo, da ne ispadne da niti ne primjećujem Shelbyin odgovor, nju ću navesti kao jednu od časnih iznimki Ponovit ću, a znam da i Shelby misli tako- nitko ne govori o bezuvjetnom oprostu, nego o tome da se vidi da li su ta osoba i ta veza vrijedni pokušaja spašavanja. Ali dobro, ionako nitko tu ne će ikoga uvjeriti u ništa.
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #168 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? evo ja bih oprostila prevaru ako se desila na samom početku veze. Ali pritom mislim stvarno na sami početak dok još uvijek nitko od nas nije ni siguran što zapravo želimo jedno od drugog. Ali kasnije ne bih, ni pod kojim uvjetima i ne mislim da itko tko prevari zaslužuje ikakve prilike, barem ne kod mene. I stvarno mi ništa ne znači to što mi on prizna, osim toga da ga peče savjest. A jbg, ja sam uvijek za to da treba razmišljati unaprijed ![]() |
| | |
| | #169 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ma šta ja znam, ja bi mu oprostila. Mene to uoće toliko ne dira. Ako je napravio i ako se iskreno kaje zbog toga nemam mu kaj zamjerati. Tako ja mislim, nisam se u ovoj vezi nikad našla u takvoj situaciji, ali kad bi se našla oprostila bi mu ako bi se iskeno pokajao. Inače, to zna moj dečko, pa mu valjda nije napeto ![]() Muškarci su ko djeca, ako im nešto zabraniš to će namjerno napraviti, ako dozvoliš onda im to nije napeto. Mislim da je sve stvar psihologije. I uvijek se vodim: Ne radi ono što ne bi volila da tebi drugi radi.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #170 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Da, na samom početku kad još neznamo ni da smo u vezi ajd ok...briga me...ali nakon 2 - 3 mj nema šanse ma kako on u idućih 5 god. bio dobar. Ako je poševio nekog nakon 3mj da, nakon 5god će sigurno bit "zlatan". ![]() edit: Zato ja ne branim. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.

Nego zbog
) u budućim svađama.