Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Eto, bar malo kompromisa (osim Dorine, ona uvijek ide 'na nož' )... Ja sam se jednom bio istog trena okrenuo, jer ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-10-07, 22:18   #171 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Znam da si me prevarila?

Eto, bar malo kompromisa (osim Dorine, ona uvijek ide 'na nož' )... Ja sam se jednom bio istog trena okrenuo, jer nije bilo ništa za spašavati i prije nego sam saznao).
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 22:58   #172 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 232
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Wolf dobis rep sam ne znam za koji post. Kaj se mene tice sve ovisi od slucaja do slucaja. Neki ljudi su vredniji oprosta od drugih tak da nek pametni procjene. Kaj mi je kod ciaos islo na jetra? Decko je nju molio da ostanu skupa a ona je njega prevarila. Pa nemres mi bit takav papak Ne svidja mi se primjer s 2,3 mjeseca jer koja bi budala varala u tom razdoblju. Pa tad je veza najbolja

teica nisu samo muskarci ko djeca. Zabrani i zeni nesto pa ces vidjeti

zaboravio sam dodati: wolf bezveze ti je to kaj si maknuo ciaos s liste prijatelja

Zadnji Uredio h.poirot : 15-10-07 u 23:04.
h.poirot je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 23:27   #173 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Vid' ti Francuza (), što se raspisao... (Inače, ne očekuj da ulazim u detalje- ali samo Ciaos može znati čime me u vezi te poruke uvrijedila, i nadam se da zna), ali hvala na savjetu

Ali opet kažeš nešto što blago nema smisla... Tebi je kod Ciaos išlo na jetra što je njen dečko papak?!? ako bi ti netko trebao ići na jetra je on (a mi možemo samo biti ljubomorni na nju što je našla takvog , da nije dečko ja bih ga uzeo ).
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 23:58   #174 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

P.S. Kaj nije Belgijanac?
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 00:00   #175 (permalink)
Akademik Foruma

Je ali se 'nafuri' kad mu kažu da je Francuz...
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 08:42   #176 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju

evo posto mi je jutros dosadno bilo, procitao sam skoro svaki post na ovu temu ...pa sam naravno spremio svoj mali govor....

nisam nikada prevario curu- smatram da ako imam potrebu da ju prevarim, ona zasluzuje da to zna...

nisam nikad prevario curu- smatram da je bolje da sazna od mene a ne kasnije od neke trece osobe i da se osjeca kao budala

nisam nikad prevario curu- ima cura koji su jednostavno moj tip...i sve sam ih na neki nacin "volio"

ja sam bio prevaren- u nekim vezama jedna osoba trazi jednostavno previse...ne primjecuje da druga osoba nije na tom nivou

ja sam bio prevaren- u neke veze ja nisam ulozio dovoljno truda

veze koje sam prekinuo (bez prevare)- imao sam curu koju sam "volio" na svoj nacin, ali opet je nesto nedostajalo, osjecao sam prazninu neku...tj. prije bi rekao ravnodusnost...takva veza nije postena niprema njoj kao ni prema meni...cura je bila super ali jebiga

veze koje su one prekinule (bez varanja...naime)- odkud da ja znam, pitajte njih

platonska ljubav- meni to nije prevara...barem ja ne mogu "voljeti" samo jednu osobu, ja provedem godine uz jednu curu, "volim" ju na jedan nacin, postujem, ne prevarim ju fizicki, drugu osobu "volim" na drugi nacin...ali sam pokazao karaktera jer ipak sam ostao vjeran.

platonska ljubav- lako je biti vjeran jednoj osobi kada ste na napustenom otoku, to nista ne dokazuje...ostati vjeran jednoj osobi, a ojecati nesto za vise njih...to je "ljubav"

jos nesto o platonskoj ljubav- takvo nesto smatrati prevarom bilo bi kao...recimo da doniras koji milijun za gladne u africi, kakve veze ima dali si to radio radi publiciteta ako si pomogao tisucama ljudi...znaci bitna su dijela, a ne neke fantazije

zakljucak ovog glupavog postasobe u vezama nesmiju previse ocekivati,... ja na primjer mogu samo obecati da cu se vratiti svaki dan "kuci", i nadam se da cu nekoga zateci tko ceka na mene (ili obrnuto), to je svesto ocekujem...

takoder ne vjerujem da vrijedi oprostiti prevaru, bolje receno, oprostiti da..ali nastaviti zivjeti s tom osobom, ne. ljudi kazu da su oprostili ali istina je da stvari nece vise nikad biti iste...jebestakav zivot

takoder..."ljubav" je jako klimava stvar...mozes svako osobu zavoljeti ako provedes dosta vremena snjom, takoder mozes se i ohladiti ako provedes dovoljno vremena s nekom osobom...u svakom slucaju, karakter, postivanje i samokontrola su najvazniji u vezi

takoder...sve cure ili decki, koje njihov partner ne tuce ili postavlja previse zabrana...to je sve sto trebate, jer necete naci nikoga boljeg...mozda padnete na gore, a mozda provedete cijeli zivot mjenjajuci partnere i na kraju ostanete sami...jer svaka veza je na pocetku zabavna, a nakon nekog vremena prede u rutinu...nema princeva na bijelom konju...ima samo konja

drugi zakljucak ovog glupavog posta: ja nemam zivota ...mozda si nadem neki hobi
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 09:46   #177 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
sve cure ili decki, koje njihov partner ne tuce ili postavlja previse zabrana...to je sve sto trebate, jer necete naci nikoga boljeg...mozda padnete na gore, a mozda provedete cijeli zivot mjenjajuci partnere i na kraju ostanete sami...jer svaka veza je na pocetku zabavna, a nakon nekog vremena prede u rutinu...nema princeva na bijelom konju...ima samo konja
kako griješiš,
i od najboljeg konja postoji bolji! zato ako si nesretan nema smisla trošiti vrijeme na to, kreni dalje!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 11:26   #178 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
kako griješiš,
i od najboljeg konja postoji bolji! zato ako si nesretan nema smisla trošiti vrijeme na to, kreni dalje!
naravno ako si nesretan...nisam ni rekao da ostanes s likom skojim si nesretan...napisao sam i to
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 14:06   #179 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 232
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Vid' ti Francuza (), što se raspisao... (Inače, ne očekuj da ulazim u detalje- ali samo Ciaos može znati čime me u vezi te poruke uvrijedila, i nadam se da zna), ali hvala na savjetu

Ali opet kažeš nešto što blago nema smisla... Tebi je kod Ciaos išlo na jetra što je njen dečko papak?!? ako bi ti netko trebao ići na jetra je on (a mi možemo samo biti ljubomorni na nju što je našla takvog , da nije dečko ja bih ga uzeo ).
To kaj bi ti htio curu bez imalo samopostovanja koja se ne bi znala ni naljutiti kak spada kad ju prevaris to je tvoj specifican izbor. Sretno ti bilo s takvom Ne znam di si vidio savjet Ono je bila kritika. Drama queen muski mi idu vise na zivce od onih papaka najvise od svega me vrijedja kaj si me nazvao francuzom

skin2yard
za konja rep+
h.poirot je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 15:27   #180 (permalink)
Akademik Foruma

Hercule, ma tema je postala preozbiljna, moramo se mi malo i zafrkavati. (mislio sam kritiku prepoznati kao takvu- ali to bi onda bila neosnovana kritika, pa bih trebao manje blagonaklono reagirati )

A sad da i njega malo branim... Ciaosica ga prevarila, priznala i dala ostavku na svoju funkciju (u politici bi se to nazvalo 'preuzimanje odgovornosti'). Njegova stvar je što je on u njoj vidio više nego mi koji ju gotovo ni ne poznamo (tko zna? možda je on u pravu, a oni koji to ne vide u krivu) i tu ostavku nije prihvatio. I sama Ciaos 'priznaje' da je tu bilo natruha 'autodestruktivnosti', pa možda vis-a-vis onoga što su imali nije htio joj dati da si sama još više zagorčava život.

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
kako griješiš,
To možda vrijedi u mojim godinama, a u vašima bi trebalo stajati:

kako griješiš,
i od najboljeg konja postoji bolji! zato ako nisi sretan nema smisla trošiti vrijeme na to, kreni dalje!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114