| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Dramatiziratš Wolf stvarno i bespotrebno! Koje to godine? Jesi mrtav? Star si onoliko koliku se starim osjećaš, ne postoji neki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Dramatiziratš Wolf stvarno i bespotrebno! Koje to godine? Jesi mrtav? Star si onoliko koliku se starim osjećaš, ne postoji neki limit - godine za ovo ili ono. Ako si sretan, sretan si bez obzira! Svi su zamjenjivi i od boljeg uvijek ima bolji, a najbolji je onaj koji te čini sretnom bez obzira ne neki društveni rang vrednota!
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #182 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Dorina- , pa valjda si navikla da se volim sprdati sa sobom... Ali činjenica je, da si u dvadesetima možeš priuštiti 'luksuz', pa inzistirati na svemu što ti jedna veza može pružiti. A u poznim tridesetima već treba početi raditi kompromise ako ne želiš ostati stari usidjelac... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #183 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Kad si ti u 30-ima uvijek ima netko ko je u 20-ima Samo je pitanje samoposluge. Želiš li ili ne.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #185 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Teice, tebe šok čeka u petak (zapravo baš i ne, jer ne mogu više izdržati da ne sastružem ovu groznu, sijedu bradurinu sa sebe- svrbi me da ću poluditi)... ![]() Ma nisam ja izgubio nadu. Nisam je ni imao... Znate kako kaže veliki mudrac Marx- "ne želim biti član niti jednog kluba koji bi mene uzeo za člana"... (Groucho Marx, naravno ) E tako je meni sa curama- nisam siguran da bih trebao imati posla s curama koje su tako lude da hoće vezu samnom... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #186 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]() Mislim da u svakoj dobi treba raditi kompromise u vezi. Takva "žrtva" je i držati hlače zakopčane. Ne razumijem zašto bih u 20ima idealizirala stvari umjesto bila svjesna da idealan muškarac ne postoji. Isto tako ne razumijem zašto bih trpila neke stvari koje se protive svim mojim uvjerenjima zato jer imam 30 i vrijeme mi je za udaju. Znam da se sad kao sprdaš, ali ljudi stvarno tako razmišljaju (pa možda i ti), a upravo je zbog toga što većina ljudi preko prevare preazi bez problema (da ne bi ostali sami) prevara i postala svakodnevna i "normalna" stvar. | |
| | |
| | #187 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
| |
| | |
| | #188 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? To je onaj Murphyjev zakon: Ne spavaj nikada s nekim luđim od sebe! ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #189 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Vatro, čemu ustručavanje? Matematički gledano to i je kriza srednjih godina- bio bih vrrrrlo (i neugodno) iznenađen da ja pol' svog puta (kroz dolinu suza ) nisam prevalio. ![]() I malo krivo si ti mene shvatila. Ovo moje o kompromisima nije o prijevari, nego o mom ispravku onog što je Mama rekla. Tj. da bi se 'u mojim godinama' trebalo maknuti iz veze ako si nesretan, a kad si mlađi i kad nisi sretan. Da pojasnim tu razliku (ono između je tzv. 'ni vrit ni mimo')- npr. vi mladi (da ne kažem mlađarija, jer ćete me izmlatiti k'o vola u kupusu ) trebate od partnera očekivati potpunu predanost jedno drugome i da vas nosi k'o malo vode na dlanu (ovo drugo, barem cure), a kasnije shvatite da ne mora sve biti 'napeto', da uzimanje jedno drugog 'za gotovo' i nije smak svijeta (ili neki drugi ustupak u vezi), itd. Nije to nužno biološki sat, ili strah od samoće (kod mene definitivno nije- jer je samoća meni 'prirodno' stanje)- nego se i mentalni sklop u slučaju sredovječnosti* promijeni... ![]() * jooj, kako će te 'mrziti' što si mi dala novi šlagvort... ako ikad postanem VIP ispod nicka će mi pisati 'sredovječni forumaš' ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.

, pa valjda si navikla da se volim sprdati sa sobom...
Ali činjenica je, da si u dvadesetima možeš priuštiti 'luksuz', pa inzistirati na svemu što ti jedna veza može pružiti. A u poznim tridesetima već treba početi raditi kompromise ako ne želiš ostati stari usidjelac... 
Samo je pitanje samoposluge. Želiš li ili ne.

Znate kako kaže veliki mudrac Marx- "ne želim biti član niti jednog kluba koji bi mene uzeo za člana"...
) trebate od partnera očekivati potpunu predanost jedno drugome i da vas nosi k'o malo vode na dlanu (ovo drugo, barem cure), a kasnije shvatite da ne mora sve biti 'napeto', da uzimanje jedno drugog 'za gotovo' i nije smak svijeta (ili neki drugi ustupak u vezi), itd. Nije to nužno biološki sat, ili strah od samoće (kod mene definitivno nije- jer je samoća meni 'prirodno' stanje)- nego se i mentalni sklop u slučaju sredovječnosti* promijeni...