Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Dramatiziratš Wolf stvarno i bespotrebno! Koje to godine? Jesi mrtav? Star si onoliko koliku se starim osjećaš, ne postoji neki ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-10-07, 16:05   #181 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Znam da si me prevarila?

Dramatiziratš Wolf stvarno i bespotrebno! Koje to godine? Jesi mrtav?
Star si onoliko koliku se starim osjećaš, ne postoji neki limit - godine za ovo ili ono.
Ako si sretan, sretan si bez obzira!

Svi su zamjenjivi i od boljeg uvijek ima bolji, a najbolji je onaj koji te čini sretnom bez obzira ne neki društveni rang vrednota!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 16:19   #182 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Dorina- , pa valjda si navikla da se volim sprdati sa sobom... Ali činjenica je, da si u dvadesetima možeš priuštiti 'luksuz', pa inzistirati na svemu što ti jedna veza može pružiti. A u poznim tridesetima već treba početi raditi kompromise ako ne želiš ostati stari usidjelac...
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 20:16   #183 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,833
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Dorina- , pa valjda si navikla da se volim sprdati sa sobom... Ali činjenica je, da si u dvadesetima možeš priuštiti 'luksuz', pa inzistirati na svemu što ti jedna veza može pružiti. A u poznim tridesetima već treba početi raditi kompromise ako ne želiš ostati stari usidjelac...
Vidim li ja ovdje da je netko izgubio volju i nadu?

Kad si ti u 30-ima uvijek ima netko ko je u 20-ima Samo je pitanje samoposluge. Želiš li ili ne.
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 20:19   #184 (permalink)
profa

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Samo je pitanje samoposluge. Želiš li ili ne.
Istina
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 20:49   #185 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Teice, tebe šok čeka u petak (zapravo baš i ne, jer ne mogu više izdržati da ne sastružem ovu groznu, sijedu bradurinu sa sebe- svrbi me da ću poluditi)...

Ma nisam ja izgubio nadu. Nisam je ni imao... Znate kako kaže veliki mudrac Marx- "ne želim biti član niti jednog kluba koji bi mene uzeo za člana"... (Groucho Marx, naravno ) E tako je meni sa curama- nisam siguran da bih trebao imati posla s curama koje su tako lude da hoće vezu samnom...
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 20:54   #186 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
nekoga lovi kriza kojih ono godina?!

Mislim da u svakoj dobi treba raditi kompromise u vezi. Takva "žrtva" je i držati hlače zakopčane. Ne razumijem zašto bih u 20ima idealizirala stvari umjesto bila svjesna da idealan muškarac ne postoji. Isto tako ne razumijem zašto bih trpila neke stvari koje se protive svim mojim uvjerenjima zato jer imam 30 i vrijeme mi je za udaju. Znam da se sad kao sprdaš, ali ljudi stvarno tako razmišljaju (pa možda i ti), a upravo je zbog toga što većina ljudi preko prevare preazi bez problema (da ne bi ostali sami) prevara i postala svakodnevna i "normalna" stvar.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 08:45   #187 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Ma nisam ja izgubio nadu. Nisam je ni imao... Znate kako kaže veliki mudrac Marx- "ne želim biti član niti jednog kluba koji bi mene uzeo za člana"... (Groucho Marx, naravno ) E tako je meni sa curama- nisam siguran da bih trebao imati posla s curama koje su tako lude da hoće vezu samnom...
Znam da nije u temi ali ovo je jedna od najboljih šala na vlastiti račun koje sam čuo! Trebao bi dobit medalju za ovo a ne samo rep. Volim takve šale.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 10:12   #188 (permalink)
profa

To je onaj Murphyjev zakon: Ne spavaj nikada s nekim luđim od sebe!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 14:35   #189 (permalink)
Akademik Foruma

Vatro, čemu ustručavanje? Matematički gledano to i je kriza srednjih godina- bio bih vrrrrlo (i neugodno) iznenađen da ja pol' svog puta (kroz dolinu suza ) nisam prevalio.

I malo krivo si ti mene shvatila. Ovo moje o kompromisima nije o prijevari, nego o mom ispravku onog što je Mama rekla. Tj. da bi se 'u mojim godinama' trebalo maknuti iz veze ako si nesretan, a kad si mlađi i kad nisi sretan. Da pojasnim tu razliku (ono između je tzv. 'ni vrit ni mimo')- npr. vi mladi (da ne kažem mlađarija, jer ćete me izmlatiti k'o vola u kupusu ) trebate od partnera očekivati potpunu predanost jedno drugome i da vas nosi k'o malo vode na dlanu (ovo drugo, barem cure), a kasnije shvatite da ne mora sve biti 'napeto', da uzimanje jedno drugog 'za gotovo' i nije smak svijeta (ili neki drugi ustupak u vezi), itd. Nije to nužno biološki sat, ili strah od samoće (kod mene definitivno nije- jer je samoća meni 'prirodno' stanje)- nego se i mentalni sklop u slučaju sredovječnosti* promijeni...

* jooj, kako će te 'mrziti' što si mi dala novi šlagvort... ako ikad postanem VIP ispod nicka će mi pisati 'sredovječni forumaš'
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 14:47   #190 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
To je onaj Murphyjev zakon: Ne spavaj nikada s nekim luđim od sebe!
Kako znat ko je luđi
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114