Stranica 2 od 37 PrvoPrvo 123456712 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 362

Znam da si me prevarila?

Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Wamp Užas jebote Malo je bilo bed, ali sam se osvetila. Nikom ne ostajem dužna Pravi autor: vatra ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Re: Znam da si me prevarila?

Citat Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
    Užas jebote
    Malo je bilo bed, ali sam se osvetila. Nikom ne ostajem dužna

Citat Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke

I je se on srami ili kao livija misli da je samo uživao u životu punim plućima?
    Ne srami se.

Citat Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
    Grozno, stvarno... Jesi ga ubila?
    Skoro.

Ma bilo je davno.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
    Grozno, stvarno... Jesi ga ubila?

ne skoro se i pridružila.. ..

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Ne fizički, više bi voljela da je bilo tako, ali prevelik je bio papak da napravi nekaj konkretno... a bilo pa prošlo.
    stupid is as stupid does

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

Je, sa djevojkom. Uhvatio ih kako se ljube i "diraju", i pitaju me hoću li i ja s njima, a ja, glupan, savladan emocijama, sam joj rekao da mi se ne obrača više. Imao sam 15 i po godina. Danas me duša zaboli kad se sjetim toga.
    Zadnji Uredio ice : 21-05-07 u 22:31

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika tomcraft
    Datum registracije
    21-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    645
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
    Je, sa djevojkom. Uhvatio ih kako se ljube i "diraju", i pitaju me hoću li i ja s njima, a ja, glupan, savladan emocijama, sam joj rekao da mi se ne obrača više. Imao sam 15 i po godina. Danas me duša zaboli kad se sjetim toga.
    Bio si premlad da shvatiš šta ti se nudi

Starter Avatar od korisnika punkgril
    Datum registracije
    04-05-07
    Starost
    27
    Poruka
    17
    Liked
    0 times

Ja nisam sigurna da li me je muž prevario ali stalno je zvao neku žensku dok ja spavam te se dopisivao s njom i kad sam ga otkrila pravio se je lud te lagao da nema pojma o čemu ja, ali mobitel ne laže kao ni račun sa ispisom brojeva za njega. Na kraju je priznao da ju pozna i da su samo prijatelji. Otišla sam kod te ženske i rekla joj da ću joj oči iskopati ako se opet približi mom mužu. I ona je se prvo pravila luda a onda je rekla da su oni samo prijatelji. I još uvijek ne znam da li me je prevario ili su stvarno bili samo prijatelji i to me razara, ali sve se vraća, sve se plaća.

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

Prevario te 99%.

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Citat Pravi autor: punkgril Pogledaj Poruke
    Ja nisam sigurna da li me je muž prevario ali stalno je zvao neku žensku dok ja spavam te se dopisivao s njom i kad sam ga otkrila pravio se je lud te lagao da nema pojma o čemu ja, ali mobitel ne laže kao ni račun sa ispisom brojeva za njega. Na kraju je priznao da ju pozna i da su samo prijatelji. Otišla sam kod te ženske i rekla joj da ću joj oči iskopati ako se opet približi mom mužu. I ona je se prvo pravila luda a onda je rekla da su oni samo prijatelji. I još uvijek ne znam da li me je prevario ili su stvarno bili samo prijatelji i to me razara, ali sve se vraća, sve se plaća.
    Možda te nije prevario zasad, ali definitivno nema čiste namjere. I da su samo prijatelji, ne bi mu bio problem razgovarat s njom po danu kad si ti blizu, zar ne? Pusti ti tu žensku, bolje ti njemu reci da ćeš mu oči iskopat ako se još jednom njoj približi!
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

da te nije prevario ne bi ti imao razloga lagati, tj. skrivati svoje dopisivanje s tom zenskom.

živac. Avatar od korisnika mama
    Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

pusti ti zensku i kopanje oci njoj, reci muzi da ces mu oci iskopati! ako se ova picka povuce i ako tvoj muz nema ciste namjere naci ce on jos jednu prijateljicu.
    Možda ga baš večeras u mraku
    čeka njegov komad slave,
    Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.

Lajkaj nas na Facebooku