| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Užas jebote Malo je bilo bed, ali sam se osvetila. Nikom ne ostajem dužna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Malo je bilo bed, ali sam se osvetila. Nikom ne ostajem dužna ![]() Citat:
Skoro. Ma bilo je davno. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ne fizički, više bi voljela da je bilo tako, ali prevelik je bio papak da napravi nekaj konkretno... a bilo pa prošlo.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Je, sa djevojkom. Uhvatio ih kako se ljube i "diraju", i pitaju me hoću li i ja s njima, a ja, glupan, savladan emocijama, sam joj rekao da mi se ne obrača više. Imao sam 15 i po godina. Danas me duša zaboli kad se sjetim toga. Zadnji Uredio ice : 21-05-07 u 21:31. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-07 Lokacija: Nova Gradiška Godina: 23
Poruka: 17
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ja nisam sigurna da li me je muž prevario ali stalno je zvao neku žensku dok ja spavam te se dopisivao s njom i kad sam ga otkrila pravio se je lud te lagao da nema pojma o čemu ja, ali mobitel ne laže kao ni račun sa ispisom brojeva za njega. Na kraju je priznao da ju pozna i da su samo prijatelji. Otišla sam kod te ženske i rekla joj da ću joj oči iskopati ako se opet približi mom mužu. I ona je se prvo pravila luda a onda je rekla da su oni samo prijatelji. I još uvijek ne znam da li me je prevario ili su stvarno bili samo prijatelji i to me razara, ali sve se vraća, sve se plaća. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
| |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
__________________ | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

Jesi ga ubila?