Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Wamp Užas jebote Malo je bilo bed, ali sam se osvetila. Nikom ne ostajem dužna Pravi autor: vatra ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Ne fizički, više bi voljela da je bilo tako, ali prevelik je bio papak da napravi nekaj konkretno... a bilo pa prošlo.
stupid is as stupid does
Je, sa djevojkom. Uhvatio ih kako se ljube i "diraju", i pitaju me hoću li i ja s njima, a ja, glupan, savladan emocijama, sam joj rekao da mi se ne obrača više. Imao sam 15 i po godina. Danas me duša zaboli kad se sjetim toga.
Zadnji Uredio ice : 21-05-07 u 22:31
Ja nisam sigurna da li me je muž prevario ali stalno je zvao neku žensku dok ja spavam te se dopisivao s njom i kad sam ga otkrila pravio se je lud te lagao da nema pojma o čemu ja, ali mobitel ne laže kao ni račun sa ispisom brojeva za njega. Na kraju je priznao da ju pozna i da su samo prijatelji. Otišla sam kod te ženske i rekla joj da ću joj oči iskopati ako se opet približi mom mužu. I ona je se prvo pravila luda a onda je rekla da su oni samo prijatelji. I još uvijek ne znam da li me je prevario ili su stvarno bili samo prijatelji i to me razara, ali sve se vraća, sve se plaća.
Prevario te 99%.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.