Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Užas jebote Malo je bilo bed, ali sam se osvetila. Nikom ne ostajem dužna ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-07, 23:23   #11 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Znam da si me prevarila?

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Užas jebote
Malo je bilo bed, ali sam se osvetila. Nikom ne ostajem dužna

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke

I je se on srami ili kao livija misli da je samo uživao u životu punim plućima?
Ne srami se.

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Grozno, stvarno... Jesi ga ubila?
Skoro.

Ma bilo je davno.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 21:15   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,470
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Grozno, stvarno... Jesi ga ubila?

ne skoro se i pridružila.. ..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 21:43   #13 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ne fizički, više bi voljela da je bilo tako, ali prevelik je bio papak da napravi nekaj konkretno... a bilo pa prošlo.
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 21:27   #14 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Je, sa djevojkom. Uhvatio ih kako se ljube i "diraju", i pitaju me hoću li i ja s njima, a ja, glupan, savladan emocijama, sam joj rekao da mi se ne obrača više. Imao sam 15 i po godina. Danas me duša zaboli kad se sjetim toga.

Zadnji Uredio ice : 21-05-07 u 21:31.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 00:49   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-06-06
Godina: 26
Poruka: 644
tomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Je, sa djevojkom. Uhvatio ih kako se ljube i "diraju", i pitaju me hoću li i ja s njima, a ja, glupan, savladan emocijama, sam joj rekao da mi se ne obrača više. Imao sam 15 i po godina. Danas me duša zaboli kad se sjetim toga.
Bio si premlad da shvatiš šta ti se nudi
tomcraft je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 09:44   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-05-07
Godina: 23
Poruka: 17
punkgril se izdvaja iz mase

Ja nisam sigurna da li me je muž prevario ali stalno je zvao neku žensku dok ja spavam te se dopisivao s njom i kad sam ga otkrila pravio se je lud te lagao da nema pojma o čemu ja, ali mobitel ne laže kao ni račun sa ispisom brojeva za njega. Na kraju je priznao da ju pozna i da su samo prijatelji. Otišla sam kod te ženske i rekla joj da ću joj oči iskopati ako se opet približi mom mužu. I ona je se prvo pravila luda a onda je rekla da su oni samo prijatelji. I još uvijek ne znam da li me je prevario ili su stvarno bili samo prijatelji i to me razara, ali sve se vraća, sve se plaća.
punkgril je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 11:19   #17 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Prevario te 99%.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 11:36   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: punkgril Pogledaj Poruke
Ja nisam sigurna da li me je muž prevario ali stalno je zvao neku žensku dok ja spavam te se dopisivao s njom i kad sam ga otkrila pravio se je lud te lagao da nema pojma o čemu ja, ali mobitel ne laže kao ni račun sa ispisom brojeva za njega. Na kraju je priznao da ju pozna i da su samo prijatelji. Otišla sam kod te ženske i rekla joj da ću joj oči iskopati ako se opet približi mom mužu. I ona je se prvo pravila luda a onda je rekla da su oni samo prijatelji. I još uvijek ne znam da li me je prevario ili su stvarno bili samo prijatelji i to me razara, ali sve se vraća, sve se plaća.
Možda te nije prevario zasad, ali definitivno nema čiste namjere. I da su samo prijatelji, ne bi mu bio problem razgovarat s njom po danu kad si ti blizu, zar ne? Pusti ti tu žensku, bolje ti njemu reci da ćeš mu oči iskopat ako se još jednom njoj približi!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 12:57   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
da te nije prevario ne bi ti imao razloga lagati, tj. skrivati svoje dopisivanje s tom zenskom.
Star 22-05-07, 13:07   #20 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
pusti ti zensku i kopanje oci njoj, reci muzi da ces mu oci iskopati! ako se ova picka povuce i ako tvoj muz nema ciste namjere naci ce on jos jednu prijateljicu.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108