| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; E u tom je i čar svega - nikada nemožeš znati.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #192 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]() PS. i malo mi je tužno da se netko pomiri s tim da nije sretan(razlikovati od nesretan) i ne čini ništa u vezi toga jer sreća nije privilegij djeteta i naivnih, nego nešto što svatko svakim danom gradi u sebi. Kako u drugim aspektima života, tako i u vezi, postati ravnodušan (ne biti nesretan, a ne biti ni sretan, nego nešto u sredini) je jedna od gorih stvari što čovjek može sam sebi napraviti. E sad, ti ćeš meni reći da ja tako razmišljam zbog toga što sam klinka, al ja mislim da je pomiriti se s ne-srećom ( ne nesrećom) ljenost i slabost. To je maj opinjn (mlađarijski- hvala na komplimentu ) pa me zanima sada tvoj (srednjovječni) odgovor. ![]() PPS. baš me zanima koliko si stariji od mene ako me sad planiraš pokositi s argumentima iz životnog iskustva Može na pm ako nije tajna ![]() Zadnji Uredio vatra : 17-10-07 u 14:57. | |
| | |
| | #196 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Kao prvo Vatro da raščistimo jednu stvar- ako si zamijetila i natruhu omalovažavanja, sprdanja ili bilo kakvog negativnog konteksta prema tebi, mladima općenito i sl- ispričavam se, ali ti i moram reći da si u krivu. Toga nema, nije bilo, niti će biti. Jedino omalovažavanje, sprdanje i sl. u mojim postovima- je upućeno isključivo meni. ![]() Nisam rekao u prošloj poruci, pa mogu sada- za mene vjernost nije uopće pitanje kompromisa ili nekakvog straha (gore sam stvari od toga radio i nakon toga se 'izvukao')... To je jednostavno 'datost' u vezi- bio sam u situaciji (čak i iskušenju) da prevarim, znajući da se mogu 'izvući', pa opet nisam- to ne smatram ni dobrom, ni lošim postupkom, nego *jedinim* koji sam mogao napraviti. Uopće ne gledam tvoj odnos kao 'klinački' (stoga i onaj moj uvod)- ali izgleda malo različito shvaćamo pojmove uzimanja zdravo za gorovo i onoga između sreće i nesreće, kao posljedicu toga. Ti kažeš 'ravnodušan', a meni bi u ovom kontekstu prva asocijacija bila 'zadovoljan'. Što ja znam, meni je super ako ti ili bilo tko može biti sretan (ono u smislu ekstatičan, entuzijastičan itd) u vezi 5 ili 10 godina (a ako je dotična osoba moja frendica onda ću biti posebno sretan zbog toga), ali opet nakon toga postaješ 'zadovoljan' u vezi (i uzimaš partnera zdravo za gotovo- on je tu, on je tvoj, vi se i dalje volite, ali možda nema strasti, možda je nekad seks i 'tlaka' i to)... Nije to sad smak svijeta, ali kad imaš 20 god to je nešto o čemu uopće ne bi trebao razmišljati, a kasnije... Opet, ja možda razmišljam kao da imam bar 50 godina, ali nekako i kod drugih ljudi primjećujem da se nekako gubi prioritet, nema toliko potrebe za strašću i sl (možda je to 'okoštavanje/fosilizacija' mozga, ali mislim da ima više veze sa biološkim instinktima). E sad da (više) ne serem previše, idemo dalje... ![]() Ponavljam, nema omalovažavanja tipa ti si mlađa ili čekaj da dođeš u moje godine pa ćeš biti pametnija... Ja ne prejudiciram da sam iskusniji, bolji ni pametniji od ikoga (ni po godinama, obrazovanju i sl). Ja samo izlažem drugačije mišljenje- kao što rekoh Dorini u vezi jedne druge stvari: ja bih možda i želio nešto drugo, ali moj je mentalni sklop takav-i-takav, ja tu ne mogu ništa (trudio se jesam, nije išlo)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #197 (permalink) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]() Ja volim kad me netko smatra klinkom, a sve rjeđe to čujem ![]() Citat:
![]() Meni većinom nije pitanje kompromisa, ali moram priznati da sam nekoliko puta došla u priliku kada mi je određenu osobu bilo jako teško odbiti (zbog određenih emocija prema istoj), a ipak sam toučinila zbog poštovanja i ljubavi prema svom dečku. Citat:
![]() Citat:
Za godine te nisam pitala jer sam se uvrijedila, nego zbog toga što radiš ogromnu razliku između moje i tvoje dobi (ne mislim da to radiš podcjenjivački), a u biti mi se čini da nisi baš toliko stariji. Možda griješim. Zadnji Uredio vatra : 17-10-07 u 17:21. | ||||
| | |
| | #198 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
Vatrice, nadam se da nemaš ništa protiv. ![]() Citat:
![]() Citat:
A glede ovog dalje- postoje dva problema, jedan je što to traženje strasti drugdje bi vjerojatno bilo manje pitanje spola (da se npr. napravilo na parovima bez djece), jer je žena obično više vezana (da ne kažem, okovana) za kuću, djecu i one stvari zbog kojih vjerojatno ni nema vremena razmišljati o strasti. Druga je stvar da takav muškarac, koji bi tako nešto napravio mojoj frendici ne bi bio zadovoljan , nego kastriran... ![]() Citat:
A ja sam ti 36 (ne znam zašto to više ne piše ispod avatara)- zapravo meni to ljepše zvuči kad kažem da sam na pola puta do 72... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | ||||
| | |
| | #199 (permalink) | |||||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Baš me zanima šta bi se desilo kad bi mu išao reći da je srednjovječan ![]() Svoje godine ti pošaljem na pm- znaš već nas dame i godine (za javnost nek bude 20 )Zadnji Uredio vatra : 17-10-07 u 18:07. | |||||
| | |
| | #200 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? sad znam zake sam ja josh na nuli..ZERO nitko neche samnom,a....
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.

) trebate od partnera očekivati potpunu predanost jedno drugome i da vas nosi k'o malo vode na dlanu (ovo drugo, barem cure), a kasnije shvatite da ne mora sve biti 'napeto', da uzimanje jedno drugog 'za gotovo' i nije smak svijeta (ili neki drugi ustupak u vezi), itd. Nije to nužno biološki sat, ili strah od samoće (kod mene definitivno nije- jer je samoća meni 'prirodno' stanje)- nego se i mentalni sklop u slučaju sredovječnosti* promijeni... 

) pa me zanima sada tvoj (srednjovječni) odgovor.
Može na pm ako nije tajna 
ako ikad postanem VIP ispod nicka će mi pisati 'sredovječni forumaš' 
a jeste se raspištoljili s raspravom.. 

Vatrice, nadam se da nemaš ništa protiv.