Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; E u tom je i čar svega - nikada nemožeš znati....

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-10-07, 13:50   #191 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Znam da si me prevarila?

E u tom je i čar svega - nikada nemožeš znati.
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 14:54   #192 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
I malo krivo si ti mene shvatila. Ovo moje o kompromisima nije o prijevari, nego o mom ispravku onog što je Mama rekla. Tj. da bi se 'u mojim godinama' trebalo maknuti iz veze ako si nesretan, a kad si mlađi i kad nisi sretan. Da pojasnim tu razliku (ono između je tzv. 'ni vrit ni mimo')- npr. vi mladi (da ne kažem mlađarija, jer ćete me izmlatiti k'o vola u kupusu ) trebate od partnera očekivati potpunu predanost jedno drugome i da vas nosi k'o malo vode na dlanu (ovo drugo, barem cure), a kasnije shvatite da ne mora sve biti 'napeto', da uzimanje jedno drugog 'za gotovo' i nije smak svijeta (ili neki drugi ustupak u vezi), itd. Nije to nužno biološki sat, ili strah od samoće (kod mene definitivno nije- jer je samoća meni 'prirodno' stanje)- nego se i mentalni sklop u slučaju sredovječnosti* promijeni...
Shvatila sam ja što si ti rekao. Napisala sam da svaka veza zahtijeva kompromise bez obzira koje si dobi. Nešvrljanje okolo je samo jedan od takvih kompromisa, a njega sam istaknula budući da je ipak tema ipak o prevari. Meni osobno nije baš dugo trebalo da skužim od čega ste VI (muškarci) skovani i ne očekujem da netko gleda u mene ko u boga, niti ja u koga gledam na taj način. Ali da ću osobu kraj sebe uzeti zdravo za gotovo? Vjerojatno kad provedem s njim 40 godina, ali prije ne vjerujem. Radim ustupke i sada, a radit ću ih i za 20 godina, ali neke stvari su mi neoprostive i mislim da takve trebaju i ostati. I koji je uopće razlog uzimanja partnera "zdravo za gotovo" ako ne strah od samoće? Ok, promijeni se mentalni sklop, ali objasni mi kako funkcionira taj sklop, kada se uključuje (da se znam pripremit) i čemu onda služi ta osoba kraj tebe?

PS. i malo mi je tužno da se netko pomiri s tim da nije sretan(razlikovati od nesretan) i ne čini ništa u vezi toga jer sreća nije privilegij djeteta i naivnih, nego nešto što svatko svakim danom gradi u sebi. Kako u drugim aspektima života, tako i u vezi, postati ravnodušan (ne biti nesretan, a ne biti ni sretan, nego nešto u sredini) je jedna od gorih stvari što čovjek može sam sebi napraviti. E sad, ti ćeš meni reći da ja tako razmišljam zbog toga što sam klinka, al ja mislim da je pomiriti se s ne-srećom ( ne nesrećom) ljenost i slabost.

To je maj opinjn (mlađarijski- hvala na komplimentu ) pa me zanima sada tvoj (srednjovječni) odgovor.

PPS. baš me zanima koliko si stariji od mene ako me sad planiraš pokositi s argumentima iz životnog iskustva Može na pm ako nije tajna

Zadnji Uredio vatra : 17-10-07 u 14:57.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 15:18   #193 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

zaboravila sam ovo komentirati:

Citat:
* jooj, kako će te 'mrziti' što si mi dala novi šlagvort... ako ikad postanem VIP ispod nicka će mi pisati 'sredovječni forumaš'
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 15:25   #194 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

a jeste se raspištoljili s raspravom..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 15:26   #195 (permalink)
prof. Foruma

ahahaha, meni dosadno, a ne znam koji je wolfov razlog (vjerojatno isti)
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 15:50   #196 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Kao prvo Vatro da raščistimo jednu stvar- ako si zamijetila i natruhu omalovažavanja, sprdanja ili bilo kakvog negativnog konteksta prema tebi, mladima općenito i sl- ispričavam se, ali ti i moram reći da si u krivu. Toga nema, nije bilo, niti će biti. Jedino omalovažavanje, sprdanje i sl. u mojim postovima- je upućeno isključivo meni.

Nisam rekao u prošloj poruci, pa mogu sada- za mene vjernost nije uopće pitanje kompromisa ili nekakvog straha (gore sam stvari od toga radio i nakon toga se 'izvukao')... To je jednostavno 'datost' u vezi- bio sam u situaciji (čak i iskušenju) da prevarim, znajući da se mogu 'izvući', pa opet nisam- to ne smatram ni dobrom, ni lošim postupkom, nego *jedinim* koji sam mogao napraviti.

Uopće ne gledam tvoj odnos kao 'klinački' (stoga i onaj moj uvod)- ali izgleda malo različito shvaćamo pojmove uzimanja zdravo za gorovo i onoga između sreće i nesreće, kao posljedicu toga. Ti kažeš 'ravnodušan', a meni bi u ovom kontekstu prva asocijacija bila 'zadovoljan'. Što ja znam, meni je super ako ti ili bilo tko može biti sretan (ono u smislu ekstatičan, entuzijastičan itd) u vezi 5 ili 10 godina (a ako je dotična osoba moja frendica onda ću biti posebno sretan zbog toga), ali opet nakon toga postaješ 'zadovoljan' u vezi (i uzimaš partnera zdravo za gotovo- on je tu, on je tvoj, vi se i dalje volite, ali možda nema strasti, možda je nekad seks i 'tlaka' i to)... Nije to sad smak svijeta, ali kad imaš 20 god to je nešto o čemu uopće ne bi trebao razmišljati, a kasnije... Opet, ja možda razmišljam kao da imam bar 50 godina, ali nekako i kod drugih ljudi primjećujem da se nekako gubi prioritet, nema toliko potrebe za strašću i sl (možda je to 'okoštavanje/fosilizacija' mozga, ali mislim da ima više veze sa biološkim instinktima). E sad da (više) ne serem previše, idemo dalje...

Ponavljam, nema omalovažavanja tipa ti si mlađa ili čekaj da dođeš u moje godine pa ćeš biti pametnija... Ja ne prejudiciram da sam iskusniji, bolji ni pametniji od ikoga (ni po godinama, obrazovanju i sl). Ja samo izlažem drugačije mišljenje- kao što rekoh Dorini u vezi jedne druge stvari: ja bih možda i želio nešto drugo, ali moj je mentalni sklop takav-i-takav, ja tu ne mogu ništa (trudio se jesam, nije išlo)...
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 17:18   #197 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Kao prvo Vatro da raščistimo jednu stvar- ako si zamijetila i natruhu omalovažavanja, sprdanja ili bilo kakvog negativnog konteksta prema tebi, mladima općenito i sl- ispričavam se
ma nisam. Vidiš da sam ti zahvalila na komplimentu (nije bilo sarkastično)
Ja volim kad me netko smatra klinkom, a sve rjeđe to čujem

Citat:
Nisam rekao u prošloj poruci, pa mogu sada- za mene vjernost nije uopće pitanje kompromisa ili nekakvog straha (gore sam stvari od toga radio i nakon toga se 'izvukao')... To je jednostavno 'datost' u vezi- bio sam u situaciji (čak i iskušenju) da prevarim, znajući da se mogu 'izvući', pa opet nisam- to ne smatram ni dobrom, ni lošim postupkom, nego *jedinim* koji sam mogao napraviti.

Meni većinom nije pitanje kompromisa, ali moram priznati da sam nekoliko puta došla u priliku kada mi je određenu osobu bilo jako teško odbiti (zbog određenih emocija prema istoj), a ipak sam toučinila zbog poštovanja i ljubavi prema svom dečku.

Citat:
Uopće ne gledam tvoj odnos kao 'klinački' (stoga i onaj moj uvod)- ali izgleda malo različito shvaćamo pojmove uzimanja zdravo za gorovo i onoga između sreće i nesreće, kao posljedicu toga. Ti kažeš 'ravnodušan', a meni bi u ovom kontekstu prva asocijacija bila 'zadovoljan'. Što ja znam, meni je super ako ti ili bilo tko može biti sretan (ono u smislu ekstatičan, entuzijastičan itd) u vezi 5 ili 10 godina (a ako je dotična osoba moja frendica onda ću biti posebno sretan zbog toga), ali opet nakon toga postaješ 'zadovoljan' u vezi (i uzimaš partnera zdravo za gotovo- on je tu, on je tvoj, vi se i dalje volite, ali možda nema strasti, možda je nekad seks i 'tlaka' i to)... Nije to sad smak svijeta, ali kad imaš 20 god to je nešto o čemu uopće ne bi trebao razmišljati, a kasnije... Opet, ja možda razmišljam kao da imam bar 50 godina, ali nekako i kod drugih ljudi primjećujem da se nekako gubi prioritet, nema toliko potrebe za strašću i sl (možda je to 'okoštavanje/fosilizacija' mozga, ali mislim da ima više veze sa biološkim instinktima). E sad da (više) ne serem previše, idemo dalje...
Ti imaš zamisao o tome kako ja pojmim sreću i vezu, a da ju ja takvom nisam niti opisala. Ne smatram ja dobrom vezom onu koja je ekstatična, a i naglasila sam da ne očekujem od nikoga da će past u nesvijest od sreće kad me vidi. Tu si opisao jednu vezu u kojoj u biti nema problema, osim toga da nema više strasti. Muškarci koji su u takvoj vezi obično su oni koji traže strast s nekom drugom (istraživanje provedeno na uzorku muškaraca koji meni prilaze). Tako da ipak mislim da nije stvar u fosilizaciji mozga, nego u tome da partner predstavlja sigurnost, a strast se lako nađe u ljubavnici. Imaš pravo, taj je sigurno zadovoljan

Citat:
Ponavljam, nema omalovažavanja tipa ti si mlađa ili čekaj da dođeš u moje godine pa ćeš biti pametnija... Ja ne prejudiciram da sam iskusniji, bolji ni pametniji od ikoga (ni po godinama, obrazovanju i sl). Ja samo izlažem drugačije mišljenje- kao što rekoh Dorini u vezi jedne druge stvari: ja bih možda i želio nešto drugo, ali moj je mentalni sklop takav-i-takav, ja tu ne mogu ništa (trudio se jesam, nije išlo)...
Pa naravno. Svatko ima svoje mišljenje i nitko nije u pravu 100%.
Za godine te nisam pitala jer sam se uvrijedila, nego zbog toga što radiš ogromnu razliku između moje i tvoje dobi (ne mislim da to radiš podcjenjivački), a u biti mi se čini da nisi baš toliko stariji. Možda griješim.

Zadnji Uredio vatra : 17-10-07 u 17:21.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 17:46   #198 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
ma nisam. Vidiš da sam ti zahvalila na komplimentu (nije bilo sarkastično)
Ja volim kad me netko smatra klinkom, a sve rjeđe to čujem
OK, sad bar imam omiljenu klinku na forumu... Vatrice, nadam se da nemaš ništa protiv.

Citat:

Meni većinom nije pitanje kompromisa, ali moram priznati da sam nekoliko puta došla u priliku kada mi je određenu osobu bilo jako teško odbiti (zbog određenih emocija prema istoj), a ipak sam toučinila zbog poštovanja i ljubavi prema svom dečku.
I nadam se da on to zna cijeniti (tj, zna koliko je sreće imao), malena...

Citat:
Ti imaš zamisao o tome kako ja pojmim sreću i vezu, a da ju ja takvom nisam niti opisala. Ne smatram ja dobrom vezom onu koja je ekstatična, a i naglasila sam da ne očekujem od nikoga da će past u nesvijest od sreće kad me vidi. Tu si opisao jednu vezu u kojoj u biti nema problema, osim toga da nema više strasti. Muškarci koji su u takvoj vezi obično su oni koji traže strast s nekom drugom (istraživanje provedeno na uzorku muškaraca koji meni prilaze). Tako da ipak mislim da nije stvar u fosilizaciji mozga, nego u tome da partner predstavlja sigurnost, a strast se lako nađe u ljubavnici. Imaš pravo, taj je sigurno zadovoljan
Ma nisam to mislio kao tvoje, nego čak i moje shvaćanje sreće (kao onaj prvi zanos) u vezi. I sad se ja 'potcjenjujem' i 'rezigniran' sam? Po čemu se netko ne bi trebao onesvijestiti od sreće kad te vidi? A glede ovog dalje- postoje dva problema, jedan je što to traženje strasti drugdje bi vjerojatno bilo manje pitanje spola (da se npr. napravilo na parovima bez djece), jer je žena obično više vezana (da ne kažem, okovana) za kuću, djecu i one stvari zbog kojih vjerojatno ni nema vremena razmišljati o strasti. Druga je stvar da takav muškarac, koji bi tako nešto napravio mojoj frendici ne bi bio zadovoljan , nego kastriran...

Citat:
Pa naravno. Svatko ima svoje mišljenje i nitko nije u pravu 100%.
Za godine te nisam pitala jer sam se uvrijedila, nego zbog toga što radiš ogromnu razliku između moje i tvoje dobi (ne mislim da to radiš podcjenjivački), a u biti mi se čini da nisi baš toliko stariji. Možda griješim.
Iskreno govoreći, nisdam ozbiljno razmišljao o tvojoj dobi, ali bih pretpostavio da si jedna krasna, pametna i vrlo zrela curica od nekih dvadeset i nešto sitno godina (recimo 23, ako već moram pogađati broj). A ja sam ti 36 (ne znam zašto to više ne piše ispod avatara)- zapravo meni to ljepše zvuči kad kažem da sam na pola puta do 72...
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 18:00   #199 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
OK, sad bar imam omiljenu klinku na forumu... Vatrice, nadam se da nemaš ništa protiv.
naravno da nemam

Citat:
I nadam se da on to zna cijeniti (tj, zna koliko je sreće imao), malena...
Ma nema taj pojma o tome

Citat:
Ma nisam to mislio kao tvoje, nego čak i moje shvaćanje sreće (kao onaj prvi zanos) u vezi. I sad se ja 'potcjenjujem' i 'rezigniran' sam? Po čemu se netko ne bi trebao onesvijestiti od sreće kad te vidi?
Jer ni ja baš ne padam na pod od zanosa. Meni je to irealno. Dobro, prvih par mjeseci je sve u leptirićima, a poslije počnu mane ispuzavati

Citat:
A glede ovog dalje- postoje dva problema, jedan je što to traženje strasti drugdje bi vjerojatno bilo manje pitanje spola (da se npr. napravilo na parovima bez djece), jer je žena obično više vezana (da ne kažem, okovana) za kuću, djecu i one stvari zbog kojih vjerojatno ni nema vremena razmišljati o strasti. Druga je stvar da takav muškarac, koji bi tako nešto napravio mojoj frendici ne bi bio zadovoljan , nego kastriran...
Nije pitanje spola, nikako. Nije mi se dalo pisati muškarci/žene, a i žene mi baš ne prilaze pa ne znam koliko su spremne na prevaru

Citat:
Iskreno govoreći, nisdam ozbiljno razmišljao o tvojoj dobi, ali bih pretpostavio da si jedna krasna, pametna i vrlo zrela curica od nekih dvadeset i nešto sitno godina (recimo 23, ako već moram pogađati broj). A ja sam ti 36 (ne znam zašto to više ne piše ispod avatara)- zapravo meni to ljepše zvuči kad kažem da sam na pola puta do 72...
Eto vidiš, ja imala dečka starijeg od tebe, al nije taj gubio strasti Baš me zanima šta bi se desilo kad bi mu išao reći da je srednjovječan
Svoje godine ti pošaljem na pm- znaš već nas dame i godine (za javnost nek bude 20 )

Zadnji Uredio vatra : 17-10-07 u 18:07.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 12:24   #200 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
To je onaj Murphyjev zakon: Ne spavaj nikada s nekim luđim od sebe!
sad znam zake sam ja josh na nuli..ZERO

nitko neche samnom,a....

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113