| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; skin2yard sve cure ili decki, koje njihov partner ne tuce ili postavlja previse zabrana...to je sve sto trebate, jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-07 Lokacija: afrika Godina: 21
Poruka: 66
![]() | Re: Znam da si me prevarila? skin2yard sve cure ili decki, koje njihov partner ne tuce ili postavlja previse zabrana...to je sve sto trebate, jer necete naci nikoga boljeg...mozda padnete na gore, a mozda provedete cijeli zivot mjenjajuci partnere i na kraju ostanete sami...jer svaka veza je na pocetku zabavna, a nakon nekog vremena prede u rutinu...nema princeva na bijelom konju...ima samo konja Mene dećko nikada nije tukao niti mi je previše branio, pa zar da ja zbog toga trpim njegove uvrede, pogrdne rijeći, laži, još da mi kaže da me voli manje nego bivšu curu..?? To mi nije trebalo!! Nije istina da nam je dovoljno samo da nas ne tuku i nebrane nam!!Kao ni vama!! Uostalom ja nevjerujem u prinčeve na bijelom konju (niti su u bajkama prinčevi) nego u princa a njega je teško naći, svijet je velik! I moj zakljućak je da je bolje da živim i sama mirnim životom, nego da izađem iz takvog života i zaljubim se u IDIOTA!!!!
__________________ Grupa kost i koža pjevaju-gdje je naše meso |
| | |
| | #202 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
ps. nemoj to trpjeti
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #203 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Pa ti si rekao da je dovoljno "da ne tuče i ne postavlja previše zabrana", i da je to sve što netko treba... Lioness je pokazala da to nije i ne može biti dovoljno. Sorry, ali odgovor je na mjestu.
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 28
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Evo, pročitala ja većinu postova, pa me nešto zanima. Ne znam da li sam ikad bila prevarena, nitko mi to nije priznao, nikad nisam uhodila i provjeravala..... Najiskrenije mislim da bi mi bilo teško preći preko toga, ne vjerujem da bi se sve moglo vratiti na staro. Mislim da bi se izgubilo ono nešto u našem odnosu. Ali isto tako sam svjesna da su tu sada klinci, pa bi bilo puno teže nogirat ga nego prije, pa ću o svojoj reakciji razmišljat, ako ne daj bože , dođe do toga. Ali me nešto drugo zanima. Kada razmišljam o tome, mislim da bi me puno manje povrijedilo da mi on dođe i to prizna, nego da to saznam slučajno, od nekog drugog ili kako se to već sazna. Mislim da bi mi to bila manja prevara. Da li se varam? Da li vi, koji znate da vas je netko prevario i to ste slučajno saznali, mislite da bi bilo drukčije da vam je on ili ona to priznali? |
| | |
| | #206 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Meni bi to u jednu ruku bilo bitno, a u drugu nebitno (ne mijenja na stvari da se to dogodilo). Ako 'saznam' teško da ću tražiti olakotne okolnosti, pa osim u vrlo posebnim okolnostima teško da će biti ikakvih odnosa s tom osobom...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #207 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 8
![]() | Re: Znam da si me prevarila? za utjehu imam dvoje djece, prevarila me žena i zatrudnijela s drugim napravila abortus, i nakon toga stavila spiralu za koju sam ja pukim slučajem saznao, nakon toga sam s njom išao ginekologu da joj izvadi spiralu jer sam protiv spirale pošto smo u braku 9god. i mogu se dobro kontrolirati, za to vrijeme čitao sam njezin karton i tamo vidio da je bila trudna, i tu je kraj priče. Bila je prisiljena sve priznati. |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Znam da si me prevarila? hmm... da me prevari bacil bi se pod nozh..uljepšal se..(ne bash ko neven) i onda bi si nashel komada..a ona nek slini zamnom..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #209 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 28
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
E, mene zanima, da ti je sama , iz čista mira, došla i rekla da te prevarila, da li misliš da bi nešto bilo drukčije? Kao što sam i rekla, imam klince i ne bih baš tako olako mogla napravit kraj sadašnjoj vezii. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

pogrdne rijeći,
laži,
još da mi kaže da me voli manje nego bivšu curu..?? To mi nije trebalo!! Nije istina da nam je dovoljno samo da nas ne tuku i nebrane nam!!Kao ni vama!! Uostalom ja nevjerujem u prinčeve na bijelom konju (niti su u bajkama prinčevi) nego u princa a njega je teško naći, svijet je velik! I moj zakljućak je da je bolje da živim i sama mirnim životom, nego da izađem iz takvog života i zaljubim se u IDIOTA!!!!

Sorry, ali odgovor je na mjestu.