Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; skin2yard sve cure ili decki, koje njihov partner ne tuce ili postavlja previse zabrana...to je sve sto trebate, jer ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-10-07, 09:30   #201 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-07-07
Godina: 21
Poruka: 66
lioness se izdvaja iz mase
Re: Znam da si me prevarila?

skin2yard
sve cure ili decki, koje njihov partner ne tuce ili postavlja previse zabrana...to je sve sto trebate, jer necete naci nikoga boljeg...mozda padnete na gore, a mozda provedete cijeli zivot mjenjajuci partnere i na kraju ostanete sami...jer svaka veza je na pocetku zabavna, a nakon nekog vremena prede u rutinu...nema princeva na bijelom konju...ima samo konja

Mene dećko nikada nije tukao niti mi je previše branio, pa zar da ja zbog toga trpim njegove uvrede, pogrdne rijeći, laži, još da mi kaže da me voli manje nego bivšu curu..?? To mi nije trebalo!! Nije istina da nam je dovoljno samo da nas ne tuku i nebrane nam!!Kao ni vama!! Uostalom ja nevjerujem u prinčeve na bijelom konju (niti su u bajkama prinčevi) nego u princa a njega je teško naći, svijet je velik! I moj zakljućak je da je bolje da živim i sama mirnim životom, nego da izađem iz takvog života i zaljubim se u IDIOTA!!!!
Odgovori sa citatom
Star 27-10-07, 17:05   #202 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: lioness Pogledaj Poruke
skin2yard
sve cure ili decki, koje njihov partner ne tuce ili postavlja previse zabrana...to je sve sto trebate, jer necete naci nikoga boljeg...mozda padnete na gore, a mozda provedete cijeli zivot mjenjajuci partnere i na kraju ostanete sami...jer svaka veza je na pocetku zabavna, a nakon nekog vremena prede u rutinu...nema princeva na bijelom konju...ima samo konja

Mene dećko nikada nije tukao niti mi je previše branio, pa zar da ja zbog toga trpim njegove uvrede, pogrdne rijeći, laži, još da mi kaže da me voli manje nego bivšu curu..?? To mi nije trebalo!! Nije istina da nam je dovoljno samo da nas ne tuku i nebrane nam!!Kao ni vama!! Uostalom ja nevjerujem u prinčeve na bijelom konju (niti su u bajkama prinčevi) nego u princa a njega je teško naći, svijet je velik! I moj zakljućak je da je bolje da živim i sama mirnim životom, nego da izađem iz takvog života i zaljubim se u IDIOTA!!!!
jel ova tema o prevari ili o zlostavljenim curama? ja sam ovo pisao u kontekstu prevare a ne u kontekstu mene moj decko jebe u mozak

ps. nemoj to trpjeti
Odgovori sa citatom
Star 27-10-07, 17:14   #203 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Pa ti si rekao da je dovoljno "da ne tuče i ne postavlja previše zabrana", i da je to sve što netko treba... Lioness je pokazala da to nije i ne može biti dovoljno. Sorry, ali odgovor je na mjestu.
Odgovori sa citatom
Star 27-10-07, 18:40   #204 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 65
trekcro se izdvaja iz mase

ono što ne znaš ne boli!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 11:27   #205 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 28
zara999 se izdvaja iz mase

Evo, pročitala ja većinu postova, pa me nešto zanima.
Ne znam da li sam ikad bila prevarena, nitko mi to nije priznao, nikad nisam uhodila i provjeravala.....
Najiskrenije mislim da bi mi bilo teško preći preko toga, ne vjerujem da bi se sve moglo vratiti na staro. Mislim da bi se izgubilo ono nešto u našem odnosu. Ali isto tako sam svjesna da su tu sada klinci, pa bi bilo puno teže nogirat ga nego prije, pa ću o svojoj reakciji razmišljat, ako ne daj bože , dođe do toga. Ali me nešto drugo zanima. Kada razmišljam o tome, mislim da bi me puno manje povrijedilo da mi on dođe i to prizna, nego da to saznam slučajno, od nekog drugog ili kako se to već sazna. Mislim da bi mi to bila manja prevara. Da li se varam? Da li vi, koji znate da vas je netko prevario i to ste slučajno saznali, mislite da bi bilo drukčije da vam je on ili ona to priznali?
zara999 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 11:53   #206 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Meni bi to u jednu ruku bilo bitno, a u drugu nebitno (ne mijenja na stvari da se to dogodilo). Ako 'saznam' teško da ću tražiti olakotne okolnosti, pa osim u vrlo posebnim okolnostima teško da će biti ikakvih odnosa s tom osobom...
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 11:54   #207 (permalink)
Starter

Poruka: 8
kurvanje se izdvaja iz mase

za utjehu imam dvoje djece, prevarila me žena i zatrudnijela s drugim napravila abortus, i nakon toga stavila spiralu za koju sam ja pukim slučajem saznao, nakon toga sam s njom išao ginekologu da joj izvadi spiralu jer sam protiv spirale pošto smo u braku 9god. i mogu se dobro kontrolirati, za to vrijeme čitao sam njezin karton i tamo vidio da je bila trudna, i tu je kraj priče. Bila je prisiljena sve priznati.
kurvanje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 11:56   #208 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

hmm... da me prevari bacil bi se pod nozh..uljepšal se..(ne bash ko neven) i onda bi si nashel komada..a ona nek slini zamnom..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:04   #209 (permalink)
Starter

Poruka: 28
zara999 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kurvanje Pogledaj Poruke
za utjehu imam dvoje djece, prevarila me žena i zatrudnijela s drugim napravila abortus, i nakon toga stavila spiralu za koju sam ja pukim slučajem saznao, nakon toga sam s njom išao ginekologu da joj izvadi spiralu jer sam protiv spirale pošto smo u braku 9god. i mogu se dobro kontrolirati, za to vrijeme čitao sam njezin karton i tamo vidio da je bila trudna, i tu je kraj priče. Bila je prisiljena sve priznati.

E, mene zanima, da ti je sama , iz čista mira, došla i rekla da te prevarila, da li misliš da bi nešto bilo drukčije? Kao što sam i rekla, imam klince i ne bih baš tako olako mogla napravit kraj sadašnjoj vezii.
zara999 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:05   #210 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

ja bi vucu pustil na nju onda
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114