| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; a kurvanje..mozda nisi dobar jebach jesi se to zapital?? odi prakticiraj kama sutru pa ju bush tak mrknul da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Znam da si me prevarila? a kurvanje..mozda nisi dobar jebach jesi se to zapital?? odi prakticiraj kama sutru pa ju bush tak mrknul da nebu pozeljela nikog drugog..i onda ju jednostavno ko kantu sutnesh.. pitaj slobodno mene ja sam struchnjak
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #222 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 28
![]() | Re: Znam da si me prevarila? a ja nekako brijem, budući da imate klince, da možda ipak malo pričekaš sa tjeranjem od kuće. Konačno, to uvijek možeš napraviti. Možda griješim......ali, jbg. Žena je zbrljala, na tebi je da odlučiš da li možeš oprostiti ili ne. Ali sad nisi samo ti u pitanju, ima ih još dvoje kojim je ona, kakva god bila, ipak mama.... |
| | |
| | #225 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Dobro Kresola kaže, nije zgodno sad 'pametovati' kad su djeca u pitanju, ali i Zara dobro savjetuje- zbog njih bi trebao vrlo pomno odvagnuti situaciju. Samo nije zgorega ne zaboraviti da u krajnjoj liniji i postoje opcije između tog dvoje (vidio sam brakove koji rade na principu 'miroljubive aktivne koegzistencije'). ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #226 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 8
![]() | Re: Znam da si me prevarila? moram još razmisliti jer se ona prema meni ponaša hladno, a sto je najgore ne zeli me izgubiti nego ceka da joj ja pridje i pitam zasto se cudno ponasa... mislim da je opako lukava i krajnje bezobrazna..gorijet ce u paklu. |
| | |
| | #227 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Prevara je prevara, ma kako bila predstavljena - da li ju sam prizna (što je poštenije), ili ju čuješ od drugoga. Nema razlike! Ako su djeca u pitanju priznajem da bi razmislila iako sumnjam da bi mogla preć preko nje samo tako i oprostiti.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #230 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-05-07
Poruka: 13
![]() | Imao sam istu situaciju prije godinu dana dodšue nemamo klince ali smo bili jako vezani i oko pet godina zajedno... Odlučio sam joj oprostit i sad nakon godinu i nešto sitno drži me na dlanu kao kap vode. Duže mi je trebalo da se skockam u glavi jer mi samopouzdanje a i nravano povjerenje ubila do kraja. Ljudi griješe...Mislim da bi se s tim trebao pomiriti i bilo bi nam onda lakše živjeti.. pozdrav Sad ne mogu naći editiranje posta, ali htio sam napisati da bi se svi trebali s tim pomiriti... Zadnji Uredio Nefertiti : 09-11-07 u 17:55. |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

Samo nije zgorega ne zaboraviti da u krajnjoj liniji i postoje opcije između tog dvoje (vidio sam brakove koji rade na principu 'miroljubive aktivne koegzistencije').