Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; a kurvanje..mozda nisi dobar jebach jesi se to zapital?? odi prakticiraj kama sutru pa ju bush tak mrknul da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-07, 12:50   #221 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs
Re: Znam da si me prevarila?

a kurvanje..mozda nisi dobar jebach jesi se to zapital??
odi prakticiraj kama sutru pa ju bush tak mrknul da nebu pozeljela nikog drugog..i onda ju jednostavno ko kantu sutnesh..
pitaj slobodno mene ja sam struchnjak
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:52   #222 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-07
Godina: 37
Poruka: 28
zara999 se izdvaja iz mase

a ja nekako brijem, budući da imate klince, da možda ipak malo pričekaš sa tjeranjem od kuće. Konačno, to uvijek možeš napraviti. Možda griješim......ali, jbg. Žena je zbrljala, na tebi je da odlučiš da li možeš oprostiti ili ne. Ali sad nisi samo ti u pitanju, ima ih još dvoje kojim je ona, kakva god bila, ipak mama....
zara999 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:01   #223 (permalink)
Starter

Poruka: 8
kurvanje se izdvaja iz mase

zahvaljujem Vam svima, baš ste divni, no ako još netko ima sa dobrim savjetom neka napiše unaprijed zahvaljujem, pozdrav svima...
kurvanje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:04   #224 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

ma navlakusha again in this pforum
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:45   #225 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Dobro Kresola kaže, nije zgodno sad 'pametovati' kad su djeca u pitanju, ali i Zara dobro savjetuje- zbog njih bi trebao vrlo pomno odvagnuti situaciju. Samo nije zgorega ne zaboraviti da u krajnjoj liniji i postoje opcije između tog dvoje (vidio sam brakove koji rade na principu 'miroljubive aktivne koegzistencije').
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:47   #226 (permalink)
Starter

Poruka: 8
kurvanje se izdvaja iz mase

moram još razmisliti jer se ona prema meni ponaša hladno, a sto je najgore ne zeli me izgubiti nego ceka da joj ja pridje i pitam zasto se cudno ponasa...
mislim da je opako lukava i krajnje bezobrazna..gorijet ce u paklu.
kurvanje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 18:00   #227 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Prevara je prevara, ma kako bila predstavljena - da li ju sam prizna (što je poštenije), ili ju čuješ od drugoga. Nema razlike!

Ako su djeca u pitanju priznajem da bi razmislila iako sumnjam da bi mogla preć preko nje samo tako i oprostiti.
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 08:35   #228 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

...al taj nick... nasmijao bi se al nemam srca...
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 17:41   #229 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
...al taj nick... nasmijao bi se al nemam srca...
istina...
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 21:21   #230 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-05-07
Poruka: 13
APONEUROSIS se izdvaja iz mase
Imao sam istu situaciju prije godinu dana dodšue nemamo klince ali smo bili jako vezani i oko pet godina zajedno...
Odlučio sam joj oprostit i sad nakon godinu i nešto sitno drži me na dlanu kao kap vode. Duže mi je trebalo da se skockam u glavi jer mi samopouzdanje a i nravano povjerenje ubila do kraja.
Ljudi griješe...Mislim da bi se s tim trebao pomiriti i bilo bi nam onda lakše živjeti..
pozdrav

Sad ne mogu naći editiranje posta, ali htio sam napisati da bi se svi trebali s tim pomiriti...

Zadnji Uredio Nefertiti : 09-11-07 u 17:55.
APONEUROSIS je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114