| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: APONEUROSIS Sad ne mogu naći editiranje posta, ali htio sam napisati da bi se svi trebali s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #231 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]() Svakome svoje, ali i svaka je situacija drugačija, tako da ti univerzalni savjeti ništa ne pomažu. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. | |
| | |
| | #233 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ketyy jesi sigurna da nisi? To su mi najbolji. Ja nikada, sigurno nikada nisam bila prevarena. Takve su uglavnom prevarene i to sve u 16. Ali imaju ružičaste naočale na nosu pa ne vide ništa. Ja sam liberalna u tom pogledu. Ako osjećaš potrebu da nekoga jebeš- jebi. Ali ako saznam, e onda ti se ne piše dobro. Zabranama nigdje ne doguraš. Ne smiješ druge gledati, jebati, ljubiti... Smiješ, ali bolje je da ja ne znam. Jer ako saznam bolje je da te nema. Onda im uglavnom nije napeto. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.