| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Pogotovo oni koji su u vezi s nekim tko će ih zbog toga smatrati slabićima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-05-07 Godina: 21
Poruka: 13
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
AL danas svi varaju sve ja sam s stim pomirio. neko je napisao možeš jebat ali nemoj da ja to saznam... is tim se potpuno slažem da me npr. oopet sjebe(moguće je nikad ne znaš šta život donosi) letit će van iz stana, ja ću se vjerojatno naći drugu... jebg stvar se malo zakoplicira ako imaš klince ja sam prvo bio u šoku, mislio sam nema šanse ali svakome se to može dogodit bilo kad , možeš s nekim bit 20 godina u braku pa se pukne s nekim... samo znam da sam naučio da život ide dalje, pomiriš se s tim (oprostio ili ne oprostio) i bude ti lakše....
__________________ drive like it stolen... | |
| | |
| | #252 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ovisi što znači za koga , riječ-prevariti
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #255 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Robin- to ti je ona sa ljubavnikom 'na položaju'... Kurvanje, posjeti odvjetnika da si vidiš opcije na raspolagnju- u svakom slučaju, ne bi bilo zgorega pribaviti 'dokaze' (makar, ispis poziva s moba, i sl). Najlakše je ispuhati tuđu bahatost (pogotovo u takvim slučajevima), kad pokažeš da ni ti ne ćeš prezati od toga da prljavo igraš. A ni onome 'na položaju' ne će biti svejedno da bude uvučen u takvu stvar.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #257 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Robin- link (pa nadalje), da ne tražiš previše...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #259 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 29
Poruka: 29
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
ja mogu reci samo svoje iskustvo..ja sam jedna od onih koja je sama saznala..slucajno procitala sms...nije bio tip muskarca koji bi varao, spavao s nekim iz ciste dosade ili jer mu se ukazala prilika...zaljubio se...da, bilo mi je tesko(pre lagana rijec)..ali najgore od svega je sto je u razgovorima, u pocetku i mojih i njegovih pokusaja da predjemo preko toga (a tada sam razmisljala da mogu i zelim to napraviti jer u toj situaciji pocnes razmisljati o svemu sto ste napravili zajedno, sto ste prosli i nekako to postaje bitnije od ponosa..bar kod mene..)..on je negirao osjecaje i davao mi razloge koji su totalno unistili moje samopouzdanje, da sam se cak na kraju zapitala imam li ja ista dati u ljubavi??!!..otisao je iz braka i sad je s njom...moj odgovor...bilo bi mi lakse da je priznao da se zaljubio u drugu...a ne izmisljati razloge jer nije htio povrijediti mene..dugo je razmisljao kako mi to uopce reci, kako otici, a onda mu je moje otkrice te veze olaksalo...ovako me je samo povrijedio jos vise jer nije nakon toliko godina imao postovanja prema meni biti iskren..to je nesto sto me je boljelo jos vise od same prevare..mislim da je uvijek bolje reci istinu..koliko god je ona teska i bolna za cuti.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

Jesi ga ubila?