Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Pogotovo oni koji su u vezi s nekim tko će ih zbog toga smatrati slabićima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-11-07, 13:32   #251 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-05-07
Godina: 21
Poruka: 13
APONEUROSIS se izdvaja iz mase
Re: Znam da si me prevarila?

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Pogotovo oni koji su u vezi s nekim tko će ih zbog toga smatrati slabićima i još više gaziti...

Svakome svoje, ali i svaka je situacija drugačija, tako da ti univerzalni savjeti ništa ne pomažu.
Slažem se, ima i takvih...
AL danas svi varaju sve ja sam s stim pomirio. neko je napisao možeš jebat ali nemoj da ja to saznam... is tim se potpuno slažem
da me npr. oopet sjebe(moguće je nikad ne znaš šta život donosi) letit će van iz stana, ja ću se vjerojatno naći drugu...
jebg stvar se malo zakoplicira ako imaš klince
ja sam prvo bio u šoku, mislio sam nema šanse ali svakome se to može dogodit bilo kad , možeš s nekim bit 20 godina u braku pa se pukne s nekim...
samo znam da sam naučio da život ide dalje, pomiriš se s tim (oprostio ili ne oprostio) i bude ti lakše....
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 13:51   #252 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Ovisi što znači za koga , riječ-prevariti

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 18:57   #253 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 8
kurvanje se izdvaja iz mase

moj slučaj je hard-core
kurvanje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 19:00   #254 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

šta ti radi?
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 19:17   #255 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Robin- to ti je ona sa ljubavnikom 'na položaju'... Kurvanje, posjeti odvjetnika da si vidiš opcije na raspolagnju- u svakom slučaju, ne bi bilo zgorega pribaviti 'dokaze' (makar, ispis poziva s moba, i sl). Najlakše je ispuhati tuđu bahatost (pogotovo u takvim slučajevima), kad pokažeš da ni ti ne ćeš prezati od toga da prljavo igraš. A ni onome 'na položaju' ne će biti svejedno da bude uvučen u takvu stvar.
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 20:10   #256 (permalink)
dr.sc. Foruma

ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

joj ma neznam .moram ići sad pročitati.na položaju,hm,hm baš me zanima
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 20:15   #257 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Robin- link (pa nadalje), da ne tražiš previše...
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 21:09   #258 (permalink)
dr.sc. Foruma

hvala ti
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:23   #259 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 29
Poruka: 29
*kjara* se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: zara999 Pogledaj Poruke
Evo, pročitala ja većinu postova, pa me nešto zanima.
Ne znam da li sam ikad bila prevarena, nitko mi to nije priznao, nikad nisam uhodila i provjeravala.....
Najiskrenije mislim da bi mi bilo teško preći preko toga, ne vjerujem da bi se sve moglo vratiti na staro. Mislim da bi se izgubilo ono nešto u našem odnosu. Ali isto tako sam svjesna da su tu sada klinci, pa bi bilo puno teže nogirat ga nego prije, pa ću o svojoj reakciji razmišljat, ako ne daj bože , dođe do toga. Ali me nešto drugo zanima. Kada razmišljam o tome, mislim da bi me puno manje povrijedilo da mi on dođe i to prizna, nego da to saznam slučajno, od nekog drugog ili kako se to već sazna. Mislim da bi mi to bila manja prevara. Da li se varam? Da li vi, koji znate da vas je netko prevario i to ste slučajno saznali, mislite da bi bilo drukčije da vam je on ili ona to priznali?

ja mogu reci samo svoje iskustvo..ja sam jedna od onih koja je sama saznala..slucajno procitala sms...nije bio tip muskarca koji bi varao, spavao s nekim iz ciste dosade ili jer mu se ukazala prilika...zaljubio se...da, bilo mi je tesko(pre lagana rijec)..ali najgore od svega je sto je u razgovorima, u pocetku i mojih i njegovih pokusaja da predjemo preko toga (a tada sam razmisljala da mogu i zelim to napraviti jer u toj situaciji pocnes razmisljati o svemu sto ste napravili zajedno, sto ste prosli i nekako to postaje bitnije od ponosa..bar kod mene..)..on je negirao osjecaje i davao mi razloge koji su totalno unistili moje samopouzdanje, da sam se cak na kraju zapitala imam li ja ista dati u ljubavi??!!..otisao je iz braka i sad je s njom...moj odgovor...bilo bi mi lakse da je priznao da se zaljubio u drugu...a ne izmisljati razloge jer nije htio povrijediti mene..dugo je razmisljao kako mi to uopce reci, kako otici, a onda mu je moje otkrice te veze olaksalo...ovako me je samo povrijedio jos vise jer nije nakon toliko godina imao postovanja prema meni biti iskren..to je nesto sto me je boljelo jos vise od same prevare..mislim da je uvijek bolje reci istinu..koliko god je ona teska i bolna za cuti..
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 08:20   #260 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-07
Godina: 26
Poruka: 93
ziena25 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Grozno, stvarno... Jesi ga ubila?
prevara je jedna grozna stvar.. i umalo mi je uništila život. ali to je sada daleko iza mene..

i ne daj bože da se ponovi.
ziena25 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113