| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: *kjara* ja mogu reci samo svoje iskustvo..ja sam jedna od onih koja je sama saznala..slucajno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #261 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-07 Godina: 26
Poruka: 102
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
ajme grozno.. ja to ne bih mogla podnijeti... jaka si... meni bi to bio najveći udarac.. ne da me prevari. tj spava s nekom.. nego da se zaljubi u drugu.. ajme srce bi mi puklo odma.. ![]() | |
| | |
| | #262 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 34
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Na jednom našem babinjaku povjeravale smo se jedna drugoj na tu temu,a jedna je ispričala kako je ona saznala da ju dragi vara...(nije na ovom forumu pa mogu ispričati)Išla ona giniću na redovnu generalku,kad on njoj veli-"gospođo,vi imate CLAMIDIJU."Ž
__________________ .......................................................................................... |
| | |
| | #263 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 34
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Nisam gotova-nešto ne prekinulo.Bdw,žena zna da ju ona nije mogla od nikog pokupiti-znači da ju dragi vara.Poslije puno optuživanja međusobnih,jer je on pokušao nju napasti-šta izmišlja,valjda se zarazila na wc dasci,bazenu,od nekog-na kraju je priznao.Nekako su preživjeli i ostali skupa. Ja nebi mogla tako nešto oprostiti,a vi?
__________________ .......................................................................................... |
| | |
| | #264 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
grozan način da sazna, ali za one koji uvijek vide čašu napola punom - mogla je od ginića čuti 'gospođo, imate HPV'.naravno da ne bih oprostio takvu gnjusobu. možda bih prvo bio u šoku, ali kad-tad bih se sabrao pa makar to tjednima trajalo, a onda: ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #265 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? prvi puta, nakon skoro pet godina veze-dan prije zaruka-vidjela ga s drugom. drugi put-krivo poslao sms ovog sadržaja" još da mi pošalješ sliku minđe, bila bi pička i po" još mi ide na povraćanje kada se sjetim... gdje ih samo nađem..no život ide dalje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

grozan način da sazna, ali za one koji uvijek vide čašu napola punom - mogla je od ginića čuti 'gospođo, imate HPV'.