Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: *kjara* ja mogu reci samo svoje iskustvo..ja sam jedna od onih koja je sama saznala..slucajno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-11-07, 08:22   #261 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-07
Godina: 26
Poruka: 102
ziena25 se izdvaja iz mase
Re: Znam da si me prevarila?

Citat:
Pravi autor: *kjara* Pogledaj Poruke
ja mogu reci samo svoje iskustvo..ja sam jedna od onih koja je sama saznala..slucajno procitala sms...nije bio tip muskarca koji bi varao, spavao s nekim iz ciste dosade ili jer mu se ukazala prilika...zaljubio se...da, bilo mi je tesko(pre lagana rijec)..ali najgore od svega je sto je u razgovorima, u pocetku i mojih i njegovih pokusaja da predjemo preko toga (a tada sam razmisljala da mogu i zelim to napraviti jer u toj situaciji pocnes razmisljati o svemu sto ste napravili zajedno, sto ste prosli i nekako to postaje bitnije od ponosa..bar kod mene..)..on je negirao osjecaje i davao mi razloge koji su totalno unistili moje samopouzdanje, da sam se cak na kraju zapitala imam li ja ista dati u ljubavi??!!..otisao je iz braka i sad je s njom...moj odgovor...bilo bi mi lakse da je priznao da se zaljubio u drugu...a ne izmisljati razloge jer nije htio povrijediti mene..dugo je razmisljao kako mi to uopce reci, kako otici, a onda mu je moje otkrice te veze olaksalo...ovako me je samo povrijedio jos vise jer nije nakon toliko godina imao postovanja prema meni biti iskren..to je nesto sto me je boljelo jos vise od same prevare..mislim da je uvijek bolje reci istinu..koliko god je ona teska i bolna za cuti..

ajme grozno.. ja to ne bih mogla podnijeti... jaka si... meni bi to bio najveći udarac.. ne da me prevari. tj spava s nekom.. nego da se zaljubi u drugu..
ajme srce bi mi puklo odma..
ziena25 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 12:26   #262 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 34
playgirl se izdvaja iz mase

Na jednom našem babinjaku povjeravale smo se jedna drugoj na tu temu,a jedna je ispričala kako je ona saznala da ju dragi vara...(nije na ovom forumu pa mogu ispričati)Išla ona giniću na redovnu generalku,kad on njoj veli-"gospođo,vi imate CLAMIDIJU."Ž
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 12:46   #263 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 34
playgirl se izdvaja iz mase

Nisam gotova-nešto ne prekinulo.Bdw,žena zna da ju ona nije mogla od nikog pokupiti-znači da ju dragi vara.Poslije puno optuživanja međusobnih,jer je on pokušao nju napasti-šta izmišlja,valjda se zarazila na wc dasci,bazenu,od nekog-na kraju je priznao.Nekako su preživjeli i ostali skupa. Ja nebi mogla tako nešto oprostiti,a vi?
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 13:05   #264 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,066
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: playgirl Pogledaj Poruke
Na jednom našem babinjaku povjeravale smo se jedna drugoj na tu temu,a jedna je ispričala kako je ona saznala da ju dragi vara...(nije na ovom forumu pa mogu ispričati)Išla ona giniću na redovnu generalku,kad on njoj veli-"gospođo,vi imate CLAMIDIJU."Ž
užas. grozan način da sazna, ali za one koji uvijek vide čašu napola punom - mogla je od ginića čuti 'gospođo, imate HPV'.

naravno da ne bih oprostio takvu gnjusobu. možda bih prvo bio u šoku, ali kad-tad bih se sabrao pa makar to tjednima trajalo, a onda:
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 16:21   #265 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

prvi puta, nakon skoro pet godina veze-dan prije zaruka-vidjela ga s drugom.

drugi put-krivo poslao sms ovog sadržaja" još da mi pošalješ sliku minđe, bila bi pička i po"

još mi ide na povraćanje kada se sjetim...
gdje ih samo nađem..no život ide dalje.
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 18:07   #266 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,458
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
prvi puta, nakon skoro pet godina veze-dan prije zaruka-vidjela ga s drugom.

drugi put-krivo poslao sms ovog sadržaja" još da mi pošalješ sliku minđe, bila bi pička i po"..

baš dan prije zaruka ili je to samo sliklovito rečeno
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 18:14   #267 (permalink)
Banned

kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
baš dan prije zaruka ili je to samo sliklovito rečeno
dan prije zaruka, isto tako je to bio dan prije njegovog rođendana.

znači na njegov rođendan su trebale biti zaruke..ništa slikovito.
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 18:38   #268 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
dan prije zaruka, isto tako je to bio dan prije njegovog rođendana.

znači na njegov rođendan su trebale biti zaruke..ništa slikovito.

i nisi ga izrešetala na javnom mistu
svaka čast!!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 18:45   #269 (permalink)
Banned

ma jok...ne mogu se oni gore osjećat nego su se osjećali kad ih je vrijeme i zasluge stigle.

samo ću još dodat ima Boga
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 18:49   #270 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
ma jok...ne mogu se oni gore osjećat nego su se osjećali kad ih je vrijeme i zasluge stigle.
samo ću još dodat ima Boga

oprosti ako pitam puno al kakve zasluge
biće je na isti način uradio i toj,dan prije..ili
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114