Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kontrolaleta prvi puta, nakon skoro pet godina veze-dan prije zaruka-vidjela ga s drugom. drugi put-...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-01-08, 01:54   #281 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Znam da si me prevarila?

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
prvi puta, nakon skoro pet godina veze-dan prije zaruka-vidjela ga s drugom.

drugi put-krivo poslao sms ovog sadržaja" još da mi pošalješ sliku minđe, bila bi pička i po"

.
Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
dan prije zaruka, isto tako je to bio dan prije njegovog rođendana.

znači na njegov rođendan su trebale biti zaruke..ništa slikovito.
Užas jbte

Užas!!!!!

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
oprosti ako pitam puno al kakve zasluge
biće je na isti način uradio i toj,dan prije..ili
Nije duhovito
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 11:46   #282 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 19
Poruka: 26
Dior Girl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Zweistein Pogledaj Poruke
evo vidim dosta tema o varanju, pa me zanima za sve one koji su bili prevareni, kako ste se osjećali i jeste li možda znali, slutili da vas cura ili partner vara, i da vam nešto mulja, jel vam to rekla, i na koji način ste saznali istinu
Da me dečko prevario, saznala sam od njegovih frendova i od jedne od 4 cura s kojima me prevario. Budući da sam to saznala nakon prekida, nije mi baš jako teško palo, samo sam bila jako razočarana u njega i totalno mi je u očima jako, jako nisko pao, pogotovo zato, jer mi je u vezi cijelo vrijeme govorio kako nikad nebi prevario curu, jer je njega bivša prevarila i zna kako to boli... Shvatila sam da je lažljivac i jako izgubljena osoba te da ni sam ne zna što želi. A kasnije je i frendu rekao kak' su veze za njega samo zaje..cija i da mu do cura u nekom ozbiljnijem smislu nije nimalo stalo. Nisam ljuta na njega, ostali smo si ok, ali znam da mu više nikad ne mogu vjerovati. On ima svoj pogled na stvari zbog nekog svog razloga i to je jednostavno tako, na to se, nažalost, ne može utjecati. Takav je kakav je, nek radi šta hoće, i don't care annymore...
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 11:53   #283 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,522
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja sam isto saznala tek nakon prekida.. i teško mi je palo zato što sam bila sumnjala i svoje živce i vrijeme gubila na takvog. Ali dobro, sve mi je to škola...
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 20:40   #284 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: playgirl Pogledaj Poruke
Na jednom našem babinjaku povjeravale smo se jedna drugoj na tu temu,a jedna je ispričala kako je ona saznala da ju dragi vara...(nije na ovom forumu pa mogu ispričati)Išla ona giniću na redovnu generalku,kad on njoj veli-"gospođo,vi imate CLAMIDIJU."Ž
Clamidia je znak da ju je pravario?

Svašta!!!
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 20:31   #285 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,265
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Koliko ja znam nisam bila prevarena, ali nikad se nezna. U svojim mlađim godinama varala sam, više puta. Prevaru sam priznavala ( što ne mislim da je pošteno, ćak mislim da je jako sebično) ili bi nakon nje prekidala vezu. Povrijedila sam par jako dobrih ljudi... Ne slažem se s mišljenjem da ljudi koji su nekad bili skloni prevarama uvjek ostaju takvi. Tada sam bila neozbiljna i sve mi je to bila igra. Sada sam tri godine u vezi i nikad ga nebi mogla prevariti. Čak i da ga prestanem voliti, to mu nebi mogla napraviti. Vjerujem mu i znam da i on meni vjeruje.

Problem je jedino sto sam ja osoba koja vjeruje u ono - sve se vraća...
Ponekad me strah da mi se moje gluposti iz prošlosti naplate sada kad bi me najviše bolilo.
latoa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 20:40   #286 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

jednom i to mi je doticna osoba priznala... To i dan danas cijenim...sad smo si dobri, nakon 2 godine skoro sto je proslo od toga...
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 08:15   #287 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

mene je jedamput cura dosla i sama priznala da me prevarila, a dan poslje mi je frend dosao i reko mi da mi je zbario curu, rekoh dobro, a nakon dan dva mi je ta ista cura dosla i pitala jel bi mi opet mogli probat skupa, a ja je pito jedino ak mi mos obecat da me nes prevarit, a ona mi rekla nemogu, ma rekoh zajebi, nemremo niti mi bit zajedno , sam mi je drago kaj je bila iskrena!!!
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 22:49   #288 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-10-07
Poruka: 16
ja:) se izdvaja iz mase

ah..bila jesam ali sam to podnjela ovako:: super...dada..
ja:) je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 07:57   #289 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

i cak nije to neki bed, pa netko te prevario, pa iovako ionako neces sa tom osobom provest zivot, no had feeling , bez tuge, sam naprijed
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 21:27   #290 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 31
Poruka: 156
D I A B L O se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Meni nije nitko trebao reći... vidila sam svojim očima.
a u kurac
koja koma, nemogu uopće zamisliti šta bih ja napravio da vidim svoju dragu da me vara.
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114