| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kontrolaleta prvi puta, nakon skoro pet godina veze-dan prije zaruka-vidjela ga s drugom. drugi put-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #281 (permalink) | |||
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Citat:
![]() Užas!!!!! ![]() Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |||
| | |
| | #282 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-01-08 Godina: 19
Poruka: 26
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]()
__________________ Just have fun, f..k the rest! | |
| | |
| | #283 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ja sam isto saznala tek nakon prekida.. i teško mi je palo zato što sam bila sumnjala i svoje živce i vrijeme gubila na takvog. Ali dobro, sve mi je to škola...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #284 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Svašta!!! | |
| | |
| | #285 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Koliko ja znam nisam bila prevarena, ali nikad se nezna. U svojim mlađim godinama varala sam, više puta. Prevaru sam priznavala ( što ne mislim da je pošteno, ćak mislim da je jako sebično) ili bi nakon nje prekidala vezu. Povrijedila sam par jako dobrih ljudi... Ne slažem se s mišljenjem da ljudi koji su nekad bili skloni prevarama uvjek ostaju takvi. Tada sam bila neozbiljna i sve mi je to bila igra. Sada sam tri godine u vezi i nikad ga nebi mogla prevariti. Čak i da ga prestanem voliti, to mu nebi mogla napraviti. Vjerujem mu i znam da i on meni vjeruje. Problem je jedino sto sam ja osoba koja vjeruje u ono - sve se vraća... Ponekad me strah da mi se moje gluposti iz prošlosti naplate sada kad bi me najviše bolilo. |
| | |
| | #286 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? jednom i to mi je doticna osoba priznala... To i dan danas cijenim...sad smo si dobri, nakon 2 godine skoro sto je proslo od toga...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #287 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? mene je jedamput cura dosla i sama priznala da me prevarila, a dan poslje mi je frend dosao i reko mi da mi je zbario curu, rekoh dobro, a nakon dan dva mi je ta ista cura dosla i pitala jel bi mi opet mogli probat skupa, a ja je pito jedino ak mi mos obecat da me nes prevarit, a ona mi rekla nemogu, ma rekoh zajebi, nemremo niti mi bit zajedno , sam mi je drago kaj je bila iskrena!!!
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #289 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? i cak nije to neki bed, pa netko te prevario, pa iovako ionako neces sa tom osobom provest zivot, no had feeling , bez tuge, sam naprijed ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

, sam mi je drago kaj je bila iskrena!!!
ali sam to podnjela ovako:: super...dada..