| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; znam i ja da ja nisam....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #303 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zemlja čuda Godina: 26
Poruka: 66
![]() | Re: Znam da si me prevarila? ma kako ste tako sigurni meni nije jasno ![]() po čemu misliš da bi skuzio?
__________________ "griješila sam mnogo, sad mi je zao što nisam više i luđe, jer kad umrem samo grijesi bit će moji a sve ostalo tuđe!! |
| | |
| | #305 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zemlja čuda Godina: 26
Poruka: 66
![]() | Re: Znam da si me prevarila? kako moreš biti 100% siguran? ![]() recimo ja sam 99% onaj jedan je uvik rezerva ![]()
__________________ "griješila sam mnogo, sad mi je zao što nisam više i luđe, jer kad umrem samo grijesi bit će moji a sve ostalo tuđe!! |
| | |
| | #307 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Znam da si me prevarila? ja bi to znala po ljubljenju.... osjetila bi.... lega da zažvali drugu i nakon nje mene znala bi ja to... sigurna sam da ni jedan nije.... nije niko bio takav tip.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.

)