| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor hmm.. kako mozes po ljubljenju to skuzit? jednostavno mogu... znam svoju tehniku (koja nije uobičajena),... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #311 (permalink) |
| Banned | Re: Znam da si me prevarila? jednostavno mogu... znam svoju tehniku (koja nije uobičajena),znam i kaku je lik imo tehniku prije mene... jednostavno bi primjetila jel se ljubio s nekim il ne..a i po tome ak vidim da se dopisuje s nekim,da je spizdio bon pitaj boga di,da dobiva često poruke kad je sa mnom,da prestane izlazit sa mnom,da me prestane doživljavat ko prije,da pilji u neku određenu butru,osjetila bi ja to u sebi jel me vara il ne... imala bi taj osječaj koji ne mogu opisat |
| | |
| | #312 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Moguce, ali teze ako je dobar glumac i savrsen lazov!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #314 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? e ljudi moji i mi muska populacija a boga mi i vi zene , svi smo mi malo previse lukavi, tako da ako neka osoba, neobavezno bilo to musko ili zensko hoce sakriti prevaru, to se bez problema sakriti i nece dopustiti da se skuzi , tako da nitko nemoze garantirati da ga partner nije prevario ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #316 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? dobro osjek, al zagreb bas i nije a i nemres skuziti i da hoces, ako netko zna glumit mozes se i na kosu postavit nebus znala ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #317 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
da, da takve su slavonke. Kopat oči. Mislim da on ni nesme imati prijateljice jer po tvojoj teoriji muško i žensko nemogu biti prijatelji zato se skriva. Citat:
![]() Citat:
(šalim se)ženska intuicija ![]() po meni prevaren je samo onaj kojem žena podvali tuđe dete. Nema veće prevare od one kad miluješ dete po glavi i kažeš mu:"Sine, oš sladoled?" Po ulazima i skloništima, ulazima, parkovima i autima. Žene se praše i jebhu al malo koja od njih kući donese dete. Tu i tamo naiđe na sebičnjaka i pokvarenog tipa koji napuni to grotlo i nanese neprocenjivu štetu jednoj familiji. Nakon toga dolazi život u zabludi u kojem se koprcate kao ribica u maloj saksiji. Ne opterećujem se prevarama, svejedno mi je. Nikada nisam gledao tako pozorno da bih nešto primetio. Nikad nisam istraživao da bih nešto otkrio. Nisam se zamarao onim što bi mi eventualno narušilo ovako skladan brak. Lepe reći i lepa dela unutar familije krase moj dom. Mnogobrojni komplimenti u smeru kao: "Tako nisam mogo da nađem ni da sam Boga pito, ili sam Bog mi te dao a čime sam to zaslužio." itd. Na svaku reć potvrdnu komentarišite. "Danas ću da zađem u dućan, nešto da kupim". "Malo sam ostala sa drugaricama na kafi". To su stvari koje prihvatite takve kakve jesu 100% iskrene a ne sa dozom sumnje. Sumnjajući stvarate si tlak i vaskularne probleme, može da se odrazi i na spolnu nemoć. Uživajte u životu, nemajte motiv da bi imali nešto za protiv. Svaki dan neka vam je kao zadnji. I za kraj, za vernost morali bi biti slepi i vegetirati na aparatima da nebi poželeli barem jednom u životu nešto drugo, oću reći nekog drugog.
__________________ Citat:
| ||||
| | |
| | #318 (permalink) |
| Banned | Re: Znam da si me prevarila? driver-pa osijek da,za njega i pričam,sve se kad tad čuje... @šabane-pa gledaj,ženska intuicija (bar moja) je razvijena... ja osjetim čak i kad mi lik bleji u neku drugu žensku /ne mora on nju direkt gledat al ja to osjetim/ osjetim i kad mi lik misli na neku drugu-tj.kad mu bude u glavi... osjete žene sve (bar ja).... A i nisam glupa a ni mutava da e znam koje kake muške fore i dumine... ponekad se znam pravit mutava ili neke stvari prešutim/zadržim za sebe i onda kad mi se sve to nakupi.... onda je stvarno kraj... ja volim prvo provjerit,pa se uvjerit pa odjebat.... i jednostavno osjetiš jel te neko ljubi s osječajem il bez njega.... kad si npr s likom/curom a on/a npr vidi bivšu/bivšeg osjetiš i jel ta osoba osječa nešto prema njoj/njemu kad vidi neku žensku/lika osjetiš i jel mu/joj ta ženska/lik dobar/dobra--- ja to sve osjetim...jednostavno imam razvijen taj osječaj zapažanja takvih stvari... |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.