Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor hmm.. kako mozes po ljubljenju to skuzit? jednostavno mogu... znam svoju tehniku (koja nije uobičajena),...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-08, 00:15   #311 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Znam da si me prevarila?

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
hmm.. kako mozes po ljubljenju to skuzit?
jednostavno mogu...
znam svoju tehniku (koja nije uobičajena),znam i kaku je lik imo tehniku prije mene...
jednostavno bi primjetila jel se ljubio s nekim il ne..a i po tome ak vidim da se dopisuje s nekim,da je spizdio bon pitaj boga di,da dobiva često poruke kad je sa mnom,da prestane izlazit sa mnom,da me prestane doživljavat ko prije,da pilji u neku određenu butru,osjetila bi ja to u sebi jel me vara il ne...
imala bi taj osječaj koji ne mogu opisat
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 08:16   #312 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,462
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Moguce, ali teze ako je dobar glumac i savrsen lazov!
And with soft deceitful wiles.
white devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 09:13   #313 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

a to je da...a fala bogu ima takvih glumaca i lažovčina,mamu im j***
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 11:04   #314 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

e ljudi moji i mi muska populacija a boga mi i vi zene , svi smo mi malo previse lukavi, tako da ako neka osoba, neobavezno bilo to musko ili zensko hoce sakriti prevaru, to se bez problema sakriti i nece dopustiti da se skuzi , tako da nitko nemoze garantirati da ga partner nije prevario
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 11:17   #315 (permalink)
Banned

može se skužiti .... kao ti ne bi skužio jel cura tebe prevarila?
a i mal je grad sve se sazna,svi sve znaju....
kad tad čuješ od nekoga
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 11:22   #316 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

dobro osjek, al zagreb bas i nije a i nemres skuziti i da hoces, ako netko zna glumit mozes se i na kosu postavit nebus znala
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 11:22   #317 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,341
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: punkgril Pogledaj Poruke
Ja nisam sigurna da li me je muž prevario ali stalno je zvao neku žensku dok ja spavam te se dopisivao s njom i kad sam ga otkrila pravio se je lud te lagao da nema pojma o čemu ja, ali mobitel ne laže kao ni račun sa ispisom brojeva za njega. Na kraju je priznao da ju pozna i da su samo prijatelji. Otišla sam kod te ženske i rekla joj da ću joj oči iskopati ako se opet približi mom mužu. I ona je se prvo pravila luda a onda je rekla da su oni samo prijatelji. I još uvijek ne znam da li me je prevario ili su stvarno bili samo prijatelji i to me razara, ali sve se vraća, sve se plaća.

da, da takve su slavonke. Kopat oči. Mislim da on ni nesme imati prijateljice jer po tvojoj teoriji muško i žensko nemogu biti prijatelji zato se skriva.

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
WTF
danas ti je tiha patnja?
frajer koji te zvarao???
napucaj ga u jaja pa nek njemu bude patnja na sav glas!!!!!!!!!!!!
šta su jaja kriva

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
jednostavno bi primjetila jel se ljubio s nekim il ne..
imala bi taj osječaj koji ne mogu opisat
jel ti zato stalno zvačeš žvake (šalim se)
ženska intuicija

po meni prevaren je samo onaj kojem žena podvali tuđe dete. Nema veće prevare od one kad miluješ dete po glavi i kažeš mu:"Sine, oš sladoled?"
Po ulazima i skloništima, ulazima, parkovima i autima. Žene se praše i jebhu al malo koja od njih kući donese dete. Tu i tamo naiđe na sebičnjaka i pokvarenog tipa koji napuni to grotlo i nanese neprocenjivu štetu jednoj familiji. Nakon toga dolazi život u zabludi u kojem se koprcate kao ribica u maloj saksiji.
Ne opterećujem se prevarama, svejedno mi je. Nikada nisam gledao tako pozorno da bih nešto primetio. Nikad nisam istraživao da bih nešto otkrio. Nisam se zamarao onim što bi mi eventualno narušilo ovako skladan brak. Lepe reći i lepa dela unutar familije krase moj dom. Mnogobrojni komplimenti u smeru kao: "Tako nisam mogo da nađem ni da sam Boga pito, ili sam Bog mi te dao a čime sam to zaslužio." itd. Na svaku reć potvrdnu komentarišite. "Danas ću da zađem u dućan, nešto da kupim".
"Malo sam ostala sa drugaricama na kafi".
To su stvari koje prihvatite takve kakve jesu 100% iskrene a ne sa dozom sumnje. Sumnjajući stvarate si tlak i vaskularne probleme, može da se odrazi i na spolnu nemoć. Uživajte u životu, nemajte motiv da bi imali nešto za protiv. Svaki dan neka vam je kao zadnji.
I za kraj, za vernost morali bi biti slepi i vegetirati na aparatima da nebi poželeli barem jednom u životu nešto drugo, oću reći nekog drugog.
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 11:30   #318 (permalink)
Banned

driver-pa osijek da,za njega i pričam,sve se kad tad čuje...
@šabane-pa gledaj,ženska intuicija (bar moja) je razvijena...
ja osjetim čak i kad mi lik bleji u neku drugu žensku /ne mora on nju direkt gledat al ja to osjetim/
osjetim i kad mi lik misli na neku drugu-tj.kad mu bude u glavi...
osjete žene sve (bar ja)....
A i nisam glupa a ni mutava da e znam koje kake muške fore i dumine... ponekad se znam pravit mutava ili neke stvari prešutim/zadržim za sebe i onda kad mi se sve to nakupi.... onda je stvarno kraj...
ja volim prvo provjerit,pa se uvjerit pa odjebat....
i jednostavno osjetiš jel te neko ljubi s osječajem il bez njega....
kad si npr s likom/curom a on/a npr vidi bivšu/bivšeg osjetiš i jel ta osoba osječa nešto prema njoj/njemu
kad vidi neku žensku/lika osjetiš i jel mu/joj ta ženska/lik dobar/dobra---
ja to sve osjetim...jednostavno imam razvijen taj osječaj zapažanja takvih stvari...
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 11:31   #319 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,341
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

a reci jel imaš ti trenutno dečka ?
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 11:33   #320 (permalink)
Banned

kakve to veze ima s ovim?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114