| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; nema, al te pitam pa samo kažeš da il ne, jednostavno zar ne pitanje prosto ko pasulj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #323 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? pa nemogu te dobiti na čatu pa me lično zanima. Nije greh imati il neimati. Hteo bi da vidim onako u privatnom životu jel imaš vezu. Lepa si, mlada, pametna sigurno imaš mnogo udvarača pa me zanima dal ti se neki nabacio. Šta ima loše u tome, .
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #325 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | ||
| | |
| | #327 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? il provjeravat kakve poruke ima u mobitelu.. ne znam.. meni je to katastrofa..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #329 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? ma oke, al sam alergicna na bilo kakve pokusaje kontrole, tipa to pracenje broja poslanih/primljenih poruka, love, izlazaka, pogleda, ne znam ni ja cega sve ne... i usporedjivanje s nekim svojim manje ili vise realnim okvirima "dopustenog".. daj opusti se jebote.. ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:10.

.