| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; ma joj zali boze imat pokraj sebe osobu koja ti neda disati od ljubomore, takva ti osoba moze samo unistiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #331 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? ma joj zali boze imat pokraj sebe osobu koja ti neda disati od ljubomore, takva ti osoba moze samo unistiti zivot, tu nema buducnosti, sad ce meni netko kopat po mobitelu novcaniku i neznam kaj da vidi jer sam joj vjeran, ma gle, oprosti al takvu osobu sto dalje jer zivot je jedan i neisplati ga se unisiti radi neke "bolesno" ljubomorne cure ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #332 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
To si u pravu! Nema nista gore nego kad zena to uradi muskarcu. Ali, istina, ima takvih vestica, to je da poludis! ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #333 (permalink) | |||||
| Somewhere I Belong | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
i meni ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |||||
| | |
| | #335 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Znam da si me prevarila? zato što su ljudi zlobni i možda bi ta ženska s kojom bi me npr deko prevario to iz zlobe pričala okolo ili mi jednostavno dečko više ne bi mogao pogledati u oči pa bi ja to skontala.ili bi mi on sam rekao
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #336 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? ljudi zapamtite samo jednu stvar: NE POVJERAVAJTE SE NIKOME NITI GOVORITE SVOJE TAJNE, JER LJUDI SU TAKVI DA TE POVRIJEDE U TVOJU NAJBOLNIJU TOCKU I TVOJU TAJNU POSLJE UPOTRIJEBE PROTIV TEBE ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #338 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? bas kao sto je Mile Kekin u jednom broju cosma napisao.. "svaka zena ima najbolju frendicu".. zenska s kojom decko prevari curu ce se povjeriti svojoj najboljoj frendici, onda ce se ta povjerit nekoj trecoj najboljoj frendici, pa ce se ta.. jelte.. da bi jednog dana tvoja najbolja frendica tebi rekla kako te decko/muz prevario ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:55.