Stranica 36 od 37 PrvoPrvo ... 2631323334353637 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 351 do 360 od 362

Znam da si me prevarila?

Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Shan Sa znaš ono: ne radi drugome ono što ne želiš da se radi tebi. E na to ...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika za-o-brat
    Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

Re: Znam da si me prevarila?

Citat Pravi autor: Shan Sa Pogledaj Poruke
    znaš ono: ne radi drugome ono što ne želiš da se radi tebi.
    E na to sam i mislio

svaka čast što si curi dao drugu šansu, samo ja ti nekako vjerujem u to da kad te netko jednom prevari da će to napraviti opet, općenito mi je to razlog za prekid, kao što si i sam rekao, možda prevladaš misao da ti se cura žnjarala s drugim, ali gubitak povjerenja je nešto što je kod mene u tom slučaju nemoguće ili jako teško vratiti nazad.
    plus što je povjerenje jedan od temelja veze.
    Slažem se u potpunosti u vezi ovoga sa pitanjem povjerenja. Tj, nemam se ni šta slagati, to je tako, ali eto, kako kažeš, ovo podebljano - kod mene je isto teško, ali ne i nemoguće, i zato sam joj baš i dao drugu šansu. Ali kada je prokockala i tu drugu, pa makar na drugačiji način, trećeg nema. Znaš onu "Fool me once, shame on You, fool me twice, shame on me"

hvala bogu što su ljudi kad varaju uglavnom neoprezni, pa umjesto da trošiš još svog vremena i ljubavi na budalu, imaš šansu za novi početak s nekim normalnim, što je svakako neprocjenjivo bez obzira na eventulanu patnju koju zbog prevare prolaziš.

Starter Avatar od korisnika PussyCatDoll
    Datum registracije
    22-02-10
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

prevarena... i varana duze vrijeme... a sto mi rekao kad sam ga poslala u rodni kraj... -----> to je samo sex..nista vise...
    malo je falilo da ga ubijem.. a sad o mojim osjecajima: od frendice sam saznala da ga je vidjela kad je bila na kavici s jednom mojom poznanicom, i ja si mislim pa dobro aj jedna kavica, i idem ja kod dragog na posao, a on se zvaljaka sa ovom na straznjem ulazu u zgradu u kojoj je radio... tad sam otisla doma i vise mu se nisam javljala kao da ga nikad nisam poznavala, jedan dan je dosao kod mene doma, i pokusao razjasnit, nakon sto je rekao da je to samo sex, istjerala sam ga iz stana... i gotovo..kraj price.. ne vjerujem da ti tipu treba nakon prevare dat drugu sansu, ako je jednom bio nevjeran i pomilovan, opet ce to ponovit i ponovno nekaznjeno..
    You can call me PCD

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Miss.Slash
    Datum registracije
    26-02-10
    Starost
    22
    Poruka
    731
    Liked
    85 times

rekao mi njegov frend
    i ne nisam slutila..bilo nam je genijalno...bar sam ja to mislila i bar je meni bilo genijalno
    on je naravno sve poricao..a ja mu to debelo vratila..ne ne na nacin da sam i ja njega prevarila..osobno mi je to malo glupo..vec je on letao zamnom i kad je mislio da sam popustila..dobro sam mu spustila ok ovo se i rimuje
    < sa usana ću tvojih čitat priču svog života i neće biti boli, laži ni sramota.Budi za me tu, budi za me čist i kad budeš star meni bit ćeš isti! MOJ! ♥ >

Starter Avatar od korisnika PussyCatDoll
    Datum registracije
    22-02-10
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Miss.Slash Pogledaj Poruke
    rekao mi njegov frend
    i ne nisam slutila..bilo nam je genijalno...bar sam ja to mislila i bar je meni bilo genijalno
    on je naravno sve poricao..a ja mu to debelo vratila..ne ne na nacin da sam i ja njega prevarila..osobno mi je to malo glupo..vec je on letao zamnom i kad je mislio da sam popustila..dobro sam mu spustila ok ovo se i rimuje
    tako treba!
    You can call me PCD

Starter
    Datum registracije
    12-04-10
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Što je prevara ? Dali je to kada legneš sa drugom/drugim ili kad na poslu flertaš sa dobrom kokom, nabacuješ se ili primaš komplimente. Dali je sex sa drugom osobom uistinu prevara ili mi varam svoje voljene iz dana u dan kad i gdje god stignemo. Nisam baš načisto dali sam je prevario samo kada sam mjesecima "jebavao" usputno jednu drugu ili kada sam pronašao osobu s kojom s vremena na vrijem pričam o stvarima o kojim s njom nisam nikada. Nisam siguran ni dali me je više boljelo kada mi je rekla kako je legla s drugim ili pak kako je u drugom našla osobu s kojom može razgovarati a samnom ne može. Što je prava prevara ? Zar to nije dozvoliti da se veza dovede na rub propasti zapuštanjem njegovih/njenih potreba bez obzira kog su oblika, dali se radi samo o sexu ili uopće potrebi za drugom osobom. Znam da me je prevarila i ona zna da sam ja nju prevario po svakoj od ovih normativa i ni dan danas ne znam koji je oblik gori.

Regularni forumas Avatar od korisnika reina_hm
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    223
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: zoranvarga Pogledaj Poruke
    Što je prevara ? Dali je to kada legneš sa drugom/drugim ili kad na poslu flertaš sa dobrom kokom, nabacuješ se ili primaš komplimente. Dali je sex sa drugom osobom uistinu prevara ili mi varam svoje voljene iz dana u dan kad i gdje god stignemo. Nisam baš načisto dali sam je prevario samo kada sam mjesecima "jebavao" usputno jednu drugu ili kada sam pronašao osobu s kojom s vremena na vrijem pričam o stvarima o kojim s njom nisam nikada. Nisam siguran ni dali me je više boljelo kada mi je rekla kako je legla s drugim ili pak kako je u drugom našla osobu s kojom može razgovarati a samnom ne može. Što je prava prevara ? Zar to nije dozvoliti da se veza dovede na rub propasti zapuštanjem njegovih/njenih potreba bez obzira kog su oblika, dali se radi samo o sexu ili uopće potrebi za drugom osobom. Znam da me je prevarila i ona zna da sam ja nju prevario po svakoj od ovih normativa i ni dan danas ne znam koji je oblik gori.
    Svaka čast Zoran mislim da je ova druga opcija prevare mnogo gora i mnogo više boli i stvara konfuziju , a nakon svega jednu ružnu prazninu
    Kad se radi o onoj "sexualnoj" prevari , ona nije ista kod muškaraca i žena..Muškarci to najčešće rade nepromišljeno , bez emocija pa čak i razuma...i kad muškarac kaže "da mu to ništa nije značilo" , vjerujte da je to zaista tako!!
    Dok je kod žena sasvim drugačije , one ili varaju iz osvete ili što im je prva veza tako otišla do djavola , da su se zaljubile u drugog , čemu je uslijedila , naravno , prevara...

Ali ono što bi ja na kraju istakla ...
    varala sam u oba slučaja i niti jednom se nisam dobro osjećala...
    "Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca."

Regularni forumaš Avatar od korisnika meštar
    Datum registracije
    12-03-07
    Poruka
    93
    Liked
    0 times

heh, i da znam nije me briga.
    dovoljan sam sebi

Starter
    Datum registracije
    21-04-10
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

osobno ,ne kuzim cemu prevare .uvijek postoji nacin ono staro preinuti i krenuti u nesto novo ,zar to nije fer?ja imam problem da nailazim na tipove zazete i ja sam ta s kojom bi trebali da varaju svoje zene ili djevojke.Ne mogu me ubijediti da im one nista ne znace je sama cinjenica da zeli svoju partnericu sa mnom varati je za mene odbijajuca .kako se upustiti sa nekim tako "Lakim "samo reduciranim na sex,hm za mene ...ah nemem rijeci
    I jos nesto ,meni je cak jedan frajer rekao ,da u kojem ja to svijetu zivim ,pa to je normalno ,desava se svima da prevare ili prevareni budu.Ocajnik!

Starter
    Datum registracije
    19-04-10
    Starost
    41
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: zoranvarga Pogledaj Poruke
    Prevara je i fizička i emocionalna. Iskusila sam na svojoj koži i jednu i drugu. I ne znam koji je oblik gori. Saznanje i znanje da je netko koga voliš, kome si podredila čitav svoj život, legao sa drugom ženom, boli jako. Znanje da to traje i traje, a ti se trudiš održati brak, vezu, na sve načine, tražiš u sebi krivicu za tu prevaru još više boli. Laganje kao oblik emocionalne prevare ima isto poguban učinak na našu psihu. Jer, hej, njoj šalje poruke tipa: Volim te, ti si moj život a mene gleda u oči i tvrdi da to nije istina, da voli mene i sa mnom želi dalje a ne mrda onom stvari da uloži nešto u vezu.

prevario je. da je bilo samo jednom, dvaput, rekla bih si: dogodilo se. život stavlja kamenje pred nas. da je bio samo emocionalni oblik pa reko: čuj, sa njom mogu razgovarat o poslu, o temama koje tebe ne zanimaju, i sl. i to bi bilo u redu i lako za pregrmit.
    al svejedno boli. kakva god bila prevara je prevara
    korak naprijed, natrag dva

Banned
    Datum registracije
    17-01-07
    Starost
    24
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

Ok je sve ovo gore navedeno no nekad jednostavno prevariš nekog i ta ti prevara ništa ne znači...netko može nastavit dalje a netko ne...

Lajkaj nas na Facebooku