| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ice Hah, pa i da je, u čemu je razlika? Kaže da ga je uhvatila kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Pa čitaj malo šta sam napisala.. Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | ||
| | |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Znam da si me prevarila? platonska ljubav je za mene prevara gora od fizičke.fizički me nisu varali jer san na vrijeme prekidala.a odma po liku skužin ako je netko drugi u igri....ali platonski jesu pun kurac,ja bi uzvratila fizičkom prevarom-nahranila svoj ego i odjebala sve...ne tribaju mi oni koji grade mostove svugdi di stignu.nitko nije socijalna služba za davanje kvazi osjećaja....mislin jesu ali ja nisan...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? Napisao sam prije par sati cijeli esej o ovoj temi, al' pukla veza i sve otišlo u … nepovrat. Pokušat ću ponoviti bar jedan dio. Malo sam se šalio u prethodnom postu (bolje vjerovati nego provjeravati). Tema je naizgled prozaična, a u stvari je jako slojevita, kompleksna i varira od slučaja do slučaja. Što je prijevara u stvari? Kako za koga, rekao bih. Za nekoga je prevara i samo koketiranje, lagani flert, poruka SMS-om, ponekad i samo upućeni kompliment. S druge strane postoje i takozvane slobodne veze gdje su granice puuuuno šire, ovisno o dogovoru partnera. Napisat ću par stvari u muškom rodu (jer sam muško) iako se sve to može gledati istovjetno i s druge strane. Idu mi na živce tipovi koji žele pored sebe imati lijepu, zgodnu, pametnu, uspješnu ženu radi podizanja svog rejtinga u društvu, a pri tome su ljubomorni na svaku njezinu izgovorenu riječ, svaki pogled, svaki osmjeh i optužuju je zbog toga za prevaru, priređuju ružne scene ljubomore pod izlikom ljubavi. Ukoliko naletite na takvog bježite od njega dok je vrijeme jer to nije ljubav već BOLEST i pratit će vas cijeli život jer je neizlječiva (radi se o poremećenoj osobi). Povjerenje u vezi je jako važno, ali ga treba zavrijediti i to često nije lako i traje dugo. Ono vremenom zaista može postati i bezuvjetno. Ukoliko vam je nešto sumnjivo u ponašanju partnera nemojte se izjedati, vrtiti po glavi razne kombinacije, sumnje već jednostavno i direktno PITAJTE svoga partnera o čemu se radi, recite mu što vas muči. Sumnja izjeda i nije zdrava ni za osobu ni za vezu. Neiskrenost, muljanje ćete osjetiti prije ili kasnije. Jako je neugodno saznati s otklonom od nekoliko godina da si nosio rogove koje su svi osim tebe vidjeli. Gubi se vjera u suprotni spol (ili isti - ovisi kakva je veza u pitanju), u kompletan ljudski rod. Ljudski je griješiti, ali je ljudski i oprostiti. Na vama je da odlučite. I još za kraj i dodatno razmišljanje – prilika čini lopova! Sad malo vi.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Jesam osetila prevaru na svojoj kozi.`ebi ga jeste bolelo, bilo tesko...ma haos! Najgore je kad sebe mnogo das, ulazes mnogo u vezu, volis a eto budes prevaren.Priznao mi je da je imao vezu jos jednu pored mene ali ja nisam nikad bila spremna da mu oprostim. Slazem se da je ljudski gresiti, i da je ljudski i oprostiti,ali jednom ako se prevari i drugi put ce...Evo cujem ovih dana da se taj moj bivsi decko ozenio, i da i svoju zenu vara na svakom koraku i eto shvatam da nije bila greska u meni vec jednostavno covek je takav...Tesko mozes nesto na sebi da promenis. Po meni ako si u mladosti bio takav , takav ces uvek biti..nema tu ono kao Smirice se kad se ozeni i te fore.....Moje misljenje je takvo, ne znam mozda je neko imao druga neka iskustva...
__________________ ♥ |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Znam da si me prevarila? kad smo već spomenili bivše.taj the famozni bivši koji me ka prevaria a ja njega triput više,zove me nekidan na tel i prvo mi je bilo samo drago šta ga čujen,ono preboljena priča-bla bla,kad on meni kaže da se ženi u 3 misecu iduće godine i zove me na vinčanje(jer dok smo bili u vezi-takav je osta dogovor)ali šlag na kraju je bia kad je reka;znaš da san te vara ali mogu ti reć da s njom neman potrebu to radit.popizdila san i rekla mu da je konj debilni koji je tad bia balavac koji se preserava sa autima i motorima(tatina maza) jebavalo ga se za sve.bili smo puni energijea on redovito koke u nosnicama i ostalo...a onih 10 sati šta nismo bili skupa pa je mora dirat nešto drugo-to je već peta stvar,te da mi popuši babinu pi*ku.danas je stariji i radi ka konj za drugog jer je svoje sve uništia,pa dođe doma i nema energije ni pojebat svoje a kamoli tuđe.eto-to su van likovi koji vas prevare.nadajte se pozivu na vjenčanje i privlačnoj uvredi;tada san ima potrebu da te varam-nisam osjeća ljubav_hahahahahahahahahahahahah.nek se ubije idiot. ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Al' te taj famozni ex povrijedio ma koliko ti srala i vulgarizirala izraze i osjećaje! Koja je razlika u godinama kad ti kaže "znaš da sam te varao, ali nju nemam potrebu"? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
zar nije razumljivo da si nakon prevare povrijeđen?razlika u godinama je nevažna-jer ako si idiot-idiot si. ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Razumljivo je da jesi i bit ćeš povrijeđena, ali ti malo previše se praviš "faca" u tome. Uostalom, nebitno. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.