Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ice Hah, pa i da je, u čemu je razlika? Kaže da ga je uhvatila kako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-05-07, 20:19   #31 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Znam da si me prevarila?

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Hah, pa i da je, u čemu je razlika? Kaže da ga je uhvatila kako se dopisiva s njim dok je ona trebala spavati = već se desilo.

Pa čitaj malo šta sam napisala..
Citat:
tj. po meni je prevara već to što se iza leđa dopisivao s drugom ženom i lagao o tome... nije morao spavat s njom
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 21:10   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

platonska ljubav je za mene prevara gora od fizičke.fizički me nisu varali jer san na vrijeme prekidala.a odma po liku skužin ako je netko drugi u igri....ali platonski jesu pun kurac,ja bi uzvratila fizičkom prevarom-nahranila svoj ego i odjebala sve...ne tribaju mi oni koji grade mostove svugdi di stignu.nitko nije socijalna služba za davanje kvazi osjećaja....mislin jesu ali ja nisan...
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 22:42   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,290
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Napisao sam prije par sati cijeli esej o ovoj temi, al' pukla veza i sve otišlo u … nepovrat.
Pokušat ću ponoviti bar jedan dio.

Malo sam se šalio u prethodnom postu (bolje vjerovati nego provjeravati).

Tema je naizgled prozaična, a u stvari je jako slojevita, kompleksna i varira od slučaja do slučaja.

Što je prijevara u stvari? Kako za koga, rekao bih. Za nekoga je prevara i samo koketiranje, lagani flert, poruka SMS-om, ponekad i samo upućeni kompliment.
S druge strane postoje i takozvane slobodne veze gdje su granice puuuuno šire, ovisno o dogovoru partnera.

Napisat ću par stvari u muškom rodu (jer sam muško) iako se sve to može gledati istovjetno i s druge strane.

Idu mi na živce tipovi koji žele pored sebe imati lijepu, zgodnu, pametnu, uspješnu ženu radi podizanja svog rejtinga u društvu, a pri tome su ljubomorni na svaku njezinu izgovorenu riječ, svaki pogled, svaki osmjeh i optužuju je zbog toga za prevaru, priređuju ružne scene ljubomore pod izlikom ljubavi.
Ukoliko naletite na takvog bježite od njega dok je vrijeme jer to nije ljubav već BOLEST i pratit će vas cijeli život jer je neizlječiva (radi se o poremećenoj osobi).

Povjerenje u vezi je jako važno, ali ga treba zavrijediti i to često nije lako i traje dugo. Ono vremenom zaista može postati i bezuvjetno. Ukoliko vam je nešto sumnjivo u ponašanju partnera nemojte se izjedati, vrtiti po glavi razne kombinacije, sumnje već jednostavno i direktno PITAJTE svoga partnera o čemu se radi, recite mu što vas muči.
Sumnja izjeda i nije zdrava ni za osobu ni za vezu. Neiskrenost, muljanje ćete osjetiti prije ili kasnije.

Jako je neugodno saznati s otklonom od nekoliko godina da si nosio rogove koje su svi osim tebe vidjeli. Gubi se vjera u suprotni spol (ili isti - ovisi kakva je veza u pitanju), u kompletan ljudski rod.

Ljudski je griješiti, ali je ljudski i oprostiti. Na vama je da odlučite.

I još za kraj i dodatno razmišljanje – prilika čini lopova!

Sad malo vi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 22:45   #34 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Slažem se sa svim napisanim
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 00:38   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Jesam osetila prevaru na svojoj kozi.`ebi ga jeste bolelo, bilo tesko...ma haos! Najgore je kad sebe mnogo das, ulazes mnogo u vezu, volis a eto budes prevaren.Priznao mi je da je imao vezu jos jednu pored mene ali ja nisam nikad bila spremna da mu oprostim. Slazem se da je ljudski gresiti, i da je ljudski i oprostiti,ali jednom ako se prevari i drugi put ce...Evo cujem ovih dana da se taj moj bivsi decko ozenio, i da i svoju zenu vara na svakom koraku i eto shvatam da nije bila greska u meni vec jednostavno covek je takav...Tesko mozes nesto na sebi da promenis. Po meni ako si u mladosti bio takav , takav ces uvek biti..nema tu ono kao Smirice se kad se ozeni i te fore.....Moje misljenje je takvo, ne znam mozda je neko imao druga neka iskustva...
Star 27-05-07, 04:03   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

kad smo već spomenili bivše.taj the famozni bivši koji me ka prevaria a ja njega triput više,zove me nekidan na tel i prvo mi je bilo samo drago šta ga čujen,ono preboljena priča-bla bla,kad on meni kaže da se ženi u 3 misecu iduće godine i zove me na vinčanje(jer dok smo bili u vezi-takav je osta dogovor)ali šlag na kraju je bia kad je reka;znaš da san te vara ali mogu ti reć da s njom neman potrebu to radit.popizdila san i rekla mu da je konj debilni koji je tad bia balavac koji se preserava sa autima i motorima(tatina maza) jebavalo ga se za sve.bili smo puni energijea on redovito koke u nosnicama i ostalo...a onih 10 sati šta nismo bili skupa pa je mora dirat nešto drugo-to je već peta stvar,te da mi popuši babinu pi*ku.danas je stariji i radi ka konj za drugog jer je svoje sve uništia,pa dođe doma i nema energije ni pojebat svoje a kamoli tuđe.eto-to su van likovi koji vas prevare.nadajte se pozivu na vjenčanje i privlačnoj uvredi;tada san ima potrebu da te varam-nisam osjeća ljubav_hahahahahahahahahahahahah.nek se ubije idiot.
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 11:02   #37 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Al' te taj famozni ex povrijedio ma koliko ti srala i vulgarizirala izraze i osjećaje!
Koja je razlika u godinama kad ti kaže "znaš da sam te varao, ali nju nemam potrebu"?
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 13:23   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Al' te taj famozni ex povrijedio ma koliko ti srala i vulgarizirala izraze i osjećaje!
Koja je razlika u godinama kad ti kaže "znaš da sam te varao, ali nju nemam potrebu"?
"draga" zar nije razumljivo da si nakon prevare povrijeđen?
razlika u godinama je nevažna-jer ako si idiot-idiot si.
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 13:47   #39 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
"draga" zar nije razumljivo da si nakon prevare povrijeđen?
razlika u godinama je nevažna-jer ako si idiot-idiot si.
Razlka u godinama - ne u smislu koliko je malđi ili stariji od tebe, već u smislu nebitnoga kolko je tad, a koliko sad ima godina!
Razumljivo je da jesi i bit ćeš povrijeđena, ali ti malo previše se praviš "faca" u tome.
Uostalom, nebitno.
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 20:55   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Razlka u godinama - ne u smislu koliko je malđi ili stariji od tebe, već u smislu nebitnoga kolko je tad, a koliko sad ima godina!
Razumljivo je da jesi i bit ćeš povrijeđena, ali ti malo previše se praviš "faca" u tome.
Uostalom, nebitno.
razumila sam pitanje po pitanju godina koje kao što kažem-nije bitno.ne pravim se faca nego je to moj stil pisanja,a ako imaš šta protiv,prijavi lošu poruku umisto šta postavljaš kvazi debilna pitanja u želji za preseravanje..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108