Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mogu biti krava razumila sam pitanje po pitanju godina koje kao što kažem-nije bitno.ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-05-07, 21:57   #41 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Znam da si me prevarila?

Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
razumila sam pitanje po pitanju godina koje kao što kažem-nije bitno.ne pravim se faca nego je to moj stil pisanja,a ako imaš šta protiv,prijavi lošu poruku umisto šta postavljaš kvazi debilna pitanja u želji za preseravanje..
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 21:20   #42 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

jeli tebi ikad išta jasno?
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 13:23   #43 (permalink)

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

rijetko, rijetko kad.
neda mi se više igrati, sam sam ti napisala svoje mišljenje i daljnji problem ne vidim.
by
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 14:13   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 20
Poruka: 44
SexyGirl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku SexyGirl

bila prevarena i to saznala od frendice...
to je bio decko koji mi je i danas tiha patnja iako je proslo... 4 godine od toga... :S
SexyGirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 17:07   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: SexyGirl Pogledaj Poruke
bila prevarena i to saznala od frendice...
to je bio decko koji mi je i danas tiha patnja iako je proslo... 4 godine od toga... :S
WTF
danas ti je tiha patnja?
frajer koji te zvarao???
napucaj ga u jaja pa nek njemu bude patnja na sav glas!!!!!!!!!!!!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 22:37   #46 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
WTF
danas ti je tiha patnja?
frajer koji te zvarao???
napucaj ga u jaja pa nek njemu bude patnja na sav glas!!!!!!!!!!!!
ahahaaa, jebeno! :
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 11:35   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
platonska ljubav je za mene prevara gora od fizičke.fizički me nisu varali jer san na vrijeme prekidala.a odma po liku skužin ako je netko drugi u igri....ali platonski jesu pun kurac,ja bi uzvratila fizičkom prevarom-nahranila svoj ego i odjebala sve...ne tribaju mi oni koji grade mostove svugdi di stignu.nitko nije socijalna služba za davanje kvazi osjećaja....mislin jesu ali ja nisan...
potpisujem

mene 2 puta. Prvi put prevarila me s best frendom, imao sam 18, od tada ga nisam cuo. Odlicna veza ulozio puno, dobio ne nulu nego minus. Drugi put krava je shvatila da jos voli bivseg jer je on kao prekinuo s curom zbog nje pa su se nasli jer sudbina je tako htjela. Trpio sam malo da vidim koliko je to prijateljski ali vise nisam mogao. Koliko sam cuo ponovno su bili zajedno i prekinuli nakon par mjeseci.
h.poirot je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 11:40   #48 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ajme...
Ja mogu reći da me nijedan od mojih pravih dečkiju nije nikad prevario. Ove druge ionako nisam shvaćala ozbiljno.

Meni je prevara već i to kad vidim da je bivši dečko našao curu u roku od 2 godine nakon našeg prekida.

S druge strane, ja sam svakog svojeg dečka prevarila. Je_iga, imam problem o kojem dosta razmišljam u zadnje vrijeme.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 11:49   #49 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,116
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Meni je prevara već i to kad vidim da je bivši dečko našao curu u roku od 2 godine nakon našeg prekida.
molim? mozes li ovo malo objasniti ako nije problem ?

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 11:50   #50 (permalink)

2 Ciaos:
Postoje i krivi? To su nogometaši, mislim, oni uglavnom imaju ox - erice?

Bez uvrede, ti si zaista prekrasna osoba... ne samo po ovom postu.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111