| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mogu biti krava razumila sam pitanje po pitanju godina koje kao što kažem-nije bitno.ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? rijetko, rijetko kad. neda mi se više igrati, sam sam ti napisala svoje mišljenje i daljnji problem ne vidim. by
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter | Re: Znam da si me prevarila? bila prevarena i to saznala od frendice... to je bio decko koji mi je i danas tiha patnja iako je proslo... 4 godine od toga... :S
__________________ ...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje... |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
danas ti je tiha patnja? frajer koji te zvarao??? napucaj ga u jaja pa nek njemu bude patnja na sav glas!!!!!!!!!!!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
mene 2 puta. Prvi put prevarila me s best frendom, imao sam 18, od tada ga nisam cuo. Odlicna veza ulozio puno, dobio ne nulu nego minus. Drugi put krava je shvatila da jos voli bivseg jer je on kao prekinuo s curom zbog nje pa su se nasli jer sudbina je tako htjela. Trpio sam malo da vidim koliko je to prijateljski ali vise nisam mogao. Koliko sam cuo ponovno su bili zajedno i prekinuli nakon par mjeseci. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ajme... Ja mogu reći da me nijedan od mojih pravih dečkiju nije nikad prevario. Ove druge ionako nisam shvaćala ozbiljno. Meni je prevara već i to kad vidim da je bivši dečko našao curu u roku od 2 godine nakon našeg prekida. S druge strane, ja sam svakog svojeg dečka prevarila. Je_iga, imam problem o kojem dosta razmišljam u zadnje vrijeme. |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? 2 Ciaos: Postoje i krivi? To su nogometaši, mislim, oni uglavnom imaju ox - erice? ![]() Bez uvrede, ti si zaista prekrasna osoba... ne samo po ovom postu. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

ulozio puno, dobio ne nulu nego minus. Drugi put krava je shvatila da jos voli bivseg jer je on kao prekinuo s curom zbog nje pa su se nasli jer sudbina je tako htjela. Trpio sam malo da vidim koliko je to prijateljski ali vise nisam mogao. Koliko sam cuo ponovno su bili zajedno i prekinuli nakon par mjeseci.