Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina 2 Ciaos: Bez uvrede, ti si zaista prekrasna osoba... ne samo po ovom postu. Očito da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-10-07, 12:22   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Re: Znam da si me prevarila?

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
2 Ciaos:

Bez uvrede, ti si zaista prekrasna osoba... ne samo po ovom postu.

Očito da da...
Jer prvi bivši je 5-6 god. nakon mene našao prvu ozbiljnu curu.
A drugi bivši mi je neki dan rekao da neće sljedećih 5g. imati curu. A obojica komadi i pol.
I uvijek ostanemo u dobrim odnosima.
Zamislite vi to!
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 12:23   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,600
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ciaos je malo presebicna osoba...

Mene nikad nisu prevarile, niti sam ja ikad svoju djevojku prevario...

Kad vidim da se to u mojoj glavi počinje dešavat moj sistem automatski djeluje (nezainteresiranost za nju, manje komunikacije, kraći telefonski pozivi... i sve ostalo...) i jednostavno se desi, ona popizdi, odluči pričat sa mnom, prekid...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 12:25   #53 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,911
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Meni je prevara već i to kad vidim da je bivši dečko našao curu u roku od 2 godine nakon našeg prekida.
Whaaaat the heeeeeeellll???!?!!?!?!?!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 12:28   #54 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,111
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
A drugi bivši mi je neki dan rekao da neće sljedećih 5g. imati curu. A obojica komadi i pol.
Zamislite vi to!
pokusavam ali mi ne ide bas

24....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 12:29   #55 (permalink)
Banned

greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Ciaos je malo presebicna osoba...

Mene nikad nisu prevarile, niti sam ja ikad svoju djevojku prevario...

Kad vidim da se to u mojoj glavi počinje dešavat moj sistem automatski djeluje (nezainteresiranost za nju, manje komunikacije, kraći telefonski pozivi... i sve ostalo...) i jednostavno se desi, ona popizdi, odluči pričat sa mnom, prekid...
Jesam malo sebična.
I kod mene se jave ti simptomi i dečko kuži naravno da neš ne valja ali bila sam u situaciji da je radije htio ne znati nego prekinuti.
U 1. slučaju mi je nakon par godina u šali rekao: "Inače, pričalo se da si me bezočno varala.
Ja sam mu se ispričala za sve.
U 2. slučaju sam sama 2x prekinula i priznavši da sam nešto napravila i on je htio da budemo zajedno i nikad nije to više spomenuo.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 12:32   #56 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Meni je prevara već i to kad vidim da je bivši dečko našao curu u roku od 2 godine nakon našeg prekida.
.
Da, gadno je kad te prevari onaj... ma kak se ono zove, joj bila sam s njim, nak crn, visok, imao je ovčara...kako se ono zove???
Citat:
Očito da da...
Zamislite vi to!

Gle, to je bila ironija...zato je i "pisalo bez uvrede".
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 12:43   #57 (permalink)
Banned

Nema veze ali ja sam ozbiljno odgovorila.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 13:19   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 882
In Flames je zabranio reputaciju

Citat:
Očito da da...
Zamislite vi to!
kužiš, to su priče za djecu...
šta bi trebali tih 5 godina još uvijek patit za tobom?
to po meni nisu pravi dečki već budale... sorry
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 13:20   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ciaos, ti si dobra cura- ali kakva je to ozbiljna (za tebe) veza u kojoj prevariš dečka? Mislim, meni u toj slici nešto ne štima... (ne shvaćaj to kao 'napad', samo mi je malo čudno)

A ovo o prebolijevanju- mene većina cura prebolila i prije nego je prekinula samnom... (zapravo, onog trenutka kad su odlučile prestati pokušavati me 'popraviti' i 'ispraviti' )

Meni nikad nije palo na pamet prevariti ni u neozbiljnoj vezi, a prevaren sam bio jednom (koliko znam)- a budući da je to bila malo ozbiljnija veza: okrenuo sam se na peti i otišao...
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 13:24   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,600
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
U 2. slučaju sam sama 2x prekinula i priznavši da sam nešto napravila i on je htio da budemo zajedno i nikad nije to više spomenuo.
u mom svijetu to se zove bit papak i ne imat nimalo samopoštovanja
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108