| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina 2 Ciaos: Bez uvrede, ti si zaista prekrasna osoba... ne samo po ovom postu. Očito da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
Očito da da... Jer prvi bivši je 5-6 god. nakon mene našao prvu ozbiljnu curu. A drugi bivši mi je neki dan rekao da neće sljedećih 5g. imati curu. A obojica komadi i pol. I uvijek ostanemo u dobrim odnosima. Zamislite vi to! ![]() | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? Ciaos je malo presebicna osoba... Mene nikad nisu prevarile, niti sam ja ikad svoju djevojku prevario... Kad vidim da se to u mojoj glavi počinje dešavat moj sistem automatski djeluje (nezainteresiranost za nju, manje komunikacije, kraći telefonski pozivi... i sve ostalo...) i jednostavno se desi, ona popizdi, odluči pričat sa mnom, prekid... |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| MrCina | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 24.... | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
I kod mene se jave ti simptomi i dečko kuži naravno da neš ne valja ali bila sam u situaciji da je radije htio ne znati nego prekinuti. U 1. slučaju mi je nakon par godina u šali rekao: "Inače, pričalo se da si me bezočno varala. Ja sam mu se ispričala za sve. U 2. slučaju sam sama 2x prekinula i priznavši da sam nešto napravila i on je htio da budemo zajedno i nikad nije to više spomenuo. | |
| | |
| | #56 (permalink) | ||
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]() Citat:
![]() Gle, to je bila ironija...zato je i "pisalo bez uvrede". ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | ||
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
šta bi trebali tih 5 godina još uvijek patit za tobom? to po meni nisu pravi dečki već budale... sorry ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ciaos, ti si dobra cura- ali kakva je to ozbiljna (za tebe) veza u kojoj prevariš dečka? Mislim, meni u toj slici nešto ne štima... (ne shvaćaj to kao 'napad', samo mi je malo čudno)A ovo o prebolijevanju- mene većina cura prebolila i prije nego je prekinula samnom... (zapravo, onog trenutka kad su odlučile prestati pokušavati me 'popraviti' i 'ispraviti' )Meni nikad nije palo na pamet prevariti ni u neozbiljnoj vezi, a prevaren sam bio jednom (koliko znam)- a budući da je to bila malo ozbiljnija veza: okrenuo sam se na peti i otišao...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:26.

(ne shvaćaj to kao 'napad', samo mi je malo čudno)
)