Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola u mom svijetu to se zove bit papak i ne imat nimalo samopoštovanja ...Ili jednostavno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-10-07, 14:23   #61 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Re: Znam da si me prevarila?

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
u mom svijetu to se zove bit papak i ne imat nimalo samopoštovanja
...Ili jednostavno biti zaluđen nekom osobom tj. smatrati da više dobivaš s njom nego bez nje.

Wolf: Rekla sam ti da imam problem
Ali istina je da se sve vraća i plaća. Meni se nije vratilo u vidu prevare već u nekim drugim nadomjestcima.
Bila sam onda a i dan danas sam svjesna da je to jako ružno od mene i puno sam se grizla zbog toga i na kraju i priznala.

Zadnji Uredio greta12 : 07-10-07 u 14:25.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 14:28   #62 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
...Ili jednostavno biti zaluđen nekom osobom tj. smatrati da više dobivaš s njom nego bez nje.
I ja sam bio zaluđen, pa kad je rekla da ne zna da li me više voli (pazi, nije me uopće prevarila) da ajmo se mi malo udaljit, pa vidit kako će sve to ić, ja sam otišao. Nisam lud sjebavat se još par miseci u nekakvoj kvazi vezi. Stisnuo sam zube i prebolio.

prema tome ostaje papak bez samopoštovanja
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 14:35   #63 (permalink)
Banned

greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Jel onda probala ta cura opet biti s tobom?
Obično to rade.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 14:36   #64 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,463
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Jer prvi bivši je 5-6 god. nakon mene našao prvu ozbiljnu curu.
A drugi bivši mi je neki dan rekao da neće sljedećih 5g. imati curu.
Je rajt.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 14:38   #65 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,757
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma bitno je jesi li naučila što... A gristi se i žaliti više nema smisla. (a to o lošoj karmi- u većini slučajeva to ljudi sami sebi vraćaju... mučimo sami sebe)

Samo, neke stvari koje pišeš o prošlim vezama su blago 'čudne' i očito rezultat nekih vrlo čudnih okolnosti... Malo spusti loptu na zemlju, ne očekuj čuda i nađi si dečka koji će te voljeti i poštovati- prinčevi, neka trajna veza i sve, dolazi s vremenom i ako to oboje želite*...

* samo kod mojih riječi uzmi u obzir da ti, iako dobronamjerno, ovdje savjete dijeli netko od koga su sve cure pobjegle glasvom bez obzira...
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 14:46   #66 (permalink)
Banned

Ma svjesna sam da imam čudno ponašanje u nekim stvarima i tako ali mislim da sam iznimno sretna osoba jer sam primila i dala neizmjerno puno ljubavi u životu.
Vjerujem u prinčeve i čak da mi se više nikad ne dogodi ljubav iz bajke (a znam da bude jer sam ja sanjar a osim toga znam voljeti na najljepše načine), znat ću da sam ju već osjetila nekoliko puta. To je ono kad muškarac doslovno ne vidi dalje od tebe a pritom ostaje muškarac.
A isto tako, sve se događa s nekim razlogom. Pa tako i ti moji čudni ispadi. Na kraju se čak dogodilo da mi bivši kaže: "Ja sam tebi opraštao neke stvari jer sam kao prvo bio neiskusan a kao drugo ti si za mene bila femme fatale. A treće, znao sam da ti je obitelj sve samo ne sređena."
Eto. Tako to oni sebi valjda objasne
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 15:50   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
I ja sam bio zaluđen, pa kad je rekla da ne zna da li me više voli (pazi, nije me uopće prevarila) da ajmo se mi malo udaljit, pa vidit kako će sve to ić, ja sam otišao. Nisam lud sjebavat se još par miseci u nekakvoj kvazi vezi. Stisnuo sam zube i prebolio.

prema tome ostaje papak bez samopoštovanja
Mislim da tu miješaš kruške i jabuke- prijevara je kad te netko voli, pa prevari, ali voli i dalje*, a ti govoriš da te osoba nije prevarila ali vjerojatno prestala voljeti... Dijametralno suprotne stvari. U prvom sluaču partner(ica) te vjerojatno želi zadržati, a u drugom baš i ne. (a u nijednom, ti baš nisi ludo sklon nastavku)

* ne bih znao kako to funkcionira, budući da to nikad nisam napravio- da li prestanu voljeti i ponovo počnu ili te vole dok te varaju... (jedino iskustvo je da me cura varala kada me prestala voljeti, ako joj povjerujem da me ikad i voljela , pa je i jednom i drugom laknulo kada smo se razišli)

Ciaos- da dalje ne offtopičarim: držim ti fige da ti se to s nekim uskoro dogodi, i to je to...

A ako želiš 'on topic', zanimalo bi me u vezi toga kad prevariš. Mislim, kako se to radi (opravdava sebi i odluči na taj korak)? Znam jedino kako se to radi iz gluposti (kad popustiš požudi ili pohlepi)- ali ti nisi glupa cura, pa pretpostavljam da ni ta prevara nije bila iz takve gluposti. (sorry ako je preosobno, radoznao sam* )

* da opet citiram Wildea- Morality is simply the attitude we adopt toward people we personally dislike. (ne sudim i ne moraliziram, samo sam radoznao)

Zadnji Uredio Wolf-HR : 07-10-07 u 15:52.
Wolf-HR je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:06   #68 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

meni je i platonska prevara- prevara. Tu sam nepopustljiv

curu sam jako volio, ali jednostavno spoznaš (nakon prekida) da to u stvari nije bilo to. Znači sad sam miran i sve je to iza mene

a ovo ontopic, mislim da nisi dobro skužio moje postove, ja nikad nisam prevario svoju curu i nemam pojma ništa o tome.

Al nisam skužija - držiš mi fige da mi se dogodi šta?
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:16   #69 (permalink)
Akademik Foruma

Ma krivo si shvatio... Prvi pasus ide glede tvog posta, a kad sam spomenuo Ciaos (to za držanje figa), ostatak poruke se odnosi na njene postove. Sorry za zabunu.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:23   #70 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke

A ako želiš 'on topic', zanimalo bi me u vezi toga kad prevariš. Mislim, kako se to radi (opravdava sebi i odluči na taj korak)? Znam jedino kako se to radi iz gluposti (kad popustiš požudi ili pohlepi)- ali ti nisi glupa cura, pa pretpostavljam da ni ta prevara nije bila iz takve gluposti. (sorry ako je preosobno, radoznao sam* )
Općenito mislim da je kod mene problem u tome što želim od muškarca bajku, znači da me obožava i iskazuje ljubav u svakom trenutku. Ali to je ono što i ja dajem zauzvrat, čak i više. Dogodi se (gotovo uvijek) da osoba nije to u stanju a kako sam ja po prirodi strahovito osjetljiva, to mi teško padne. Dakle, neke sitnice koje možda nekoj curi ne bi smetale, mene smetaju. I onda se dogodi da na nekom sasvim mirnom mjestu upoznam nekoga tko je u jako dugom vremenskom periodu spreman učiniti bilo što za mene i tada se dvoumim dugo vremena znajući da pored sebe imam pouzdanu ali možda po mom mišljenju prerealnu osobu a osim njega se još netko silno trudi ući mi u život i ne odustaje. U početku se osjećam kao da mi ta druga osoba daje sve ono o čemu sanjam ali onda dolazi razdoblje kad se jako loše osjećam jer imam grižnju savjesti i ne znam što da odlučim i na kraju spoznajem da i taj drugi ima svoje mane i onda obično skužim da nijedan očito nije za mene kad se tako mogu ponašati. Ili ja previše tražim.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114