| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola u mom svijetu to se zove bit papak i ne imat nimalo samopoštovanja ...Ili jednostavno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? ...Ili jednostavno biti zaluđen nekom osobom tj. smatrati da više dobivaš s njom nego bez nje. Wolf: Rekla sam ti da imam problem ![]() Ali istina je da se sve vraća i plaća. Meni se nije vratilo u vidu prevare već u nekim drugim nadomjestcima. Bila sam onda a i dan danas sam svjesna da je to jako ružno od mene i puno sam se grizla zbog toga i na kraju i priznala. Zadnji Uredio greta12 : 07-10-07 u 14:25. |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
prema tome ostaje papak bez samopoštovanja | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,757
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ma bitno je jesi li naučila što... A gristi se i žaliti više nema smisla. (a to o lošoj karmi- u većini slučajeva to ljudi sami sebi vraćaju... mučimo sami sebe )Samo, neke stvari koje pišeš o prošlim vezama su blago 'čudne' i očito rezultat nekih vrlo čudnih okolnosti... Malo spusti loptu na zemlju, ne očekuj čuda i nađi si dečka koji će te voljeti i poštovati- prinčevi, neka trajna veza i sve, dolazi s vremenom i ako to oboje želite*... * samo kod mojih riječi uzmi u obzir da ti, iako dobronamjerno, ovdje savjete dijeli netko od koga su sve cure pobjegle glasvom bez obzira... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ma svjesna sam da imam čudno ponašanje u nekim stvarima i tako ali mislim da sam iznimno sretna osoba jer sam primila i dala neizmjerno puno ljubavi u životu. Vjerujem u prinčeve i čak da mi se više nikad ne dogodi ljubav iz bajke (a znam da bude jer sam ja sanjar a osim toga znam voljeti na najljepše načine), znat ću da sam ju već osjetila nekoliko puta. To je ono kad muškarac doslovno ne vidi dalje od tebe a pritom ostaje muškarac. A isto tako, sve se događa s nekim razlogom. Pa tako i ti moji čudni ispadi. Na kraju se čak dogodilo da mi bivši kaže: "Ja sam tebi opraštao neke stvari jer sam kao prvo bio neiskusan a kao drugo ti si za mene bila femme fatale. A treće, znao sam da ti je obitelj sve samo ne sređena." Eto. Tako to oni sebi valjda objasne |
| | |
| | #67 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
(a u nijednom, ti baš nisi ludo sklon nastavku)* ne bih znao kako to funkcionira, budući da to nikad nisam napravio- da li prestanu voljeti i ponovo počnu ili te vole dok te varaju... (jedino iskustvo je da me cura varala kada me prestala voljeti, ako joj povjerujem da me ikad i voljela , pa je i jednom i drugom laknulo kada smo se razišli)Ciaos- da dalje ne offtopičarim: držim ti fige da ti se to s nekim uskoro dogodi, i to je to... A ako želiš 'on topic', zanimalo bi me u vezi toga kad prevariš. Mislim, kako se to radi (opravdava sebi i odluči na taj korak)? Znam jedino kako se to radi iz gluposti (kad popustiš požudi ili pohlepi)- ali ti nisi glupa cura, pa pretpostavljam da ni ta prevara nije bila iz takve gluposti. (sorry ako je preosobno, radoznao sam* )* da opet citiram Wildea- Morality is simply the attitude we adopt toward people we personally dislike. (ne sudim i ne moraliziram, samo sam radoznao)
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 07-10-07 u 15:52. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? meni je i platonska prevara- prevara. Tu sam nepopustljiv curu sam jako volio, ali jednostavno spoznaš (nakon prekida) da to u stvari nije bilo to. Znači sad sam miran i sve je to iza mene a ovo ontopic, mislim da nisi dobro skužio moje postove, ja nikad nisam prevario svoju curu i nemam pojma ništa o tome. Al nisam skužija - držiš mi fige da mi se dogodi šta? |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ma krivo si shvatio... Prvi pasus ide glede tvog posta, a kad sam spomenuo Ciaos (to za držanje figa), ostatak poruke se odnosi na njene postove. Sorry za zabunu. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #70 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:43.

A gristi se i žaliti više nema smisla. (a to o lošoj karmi- u većini slučajeva to ljudi sami sebi vraćaju... mučimo sami sebe
)
(jedino iskustvo je da me cura varala kada me prestala voljeti, ako joj povjerujem da me ikad i voljela
, pa je i jednom i drugom laknulo kada smo se razišli)
)