Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Ili se ponašaš kao Buridanov magarac (onaj koji je navodno umro od gladi kad su ga stavili između dva ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-10-07, 16:51   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,758
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Znam da si me prevarila?

Ili se ponašaš kao Buridanov magarac (onaj koji je navodno umro od gladi kad su ga stavili između dva potpuno jednaka stoga sjena, jer se nije mogao odlučiti kojeg da jede)...

Ma niti jedan muški (iz vaše ženske perspektive) ne dolazi kakav vam paše i kakvog želite, ali je pitanje u vašim groooznim ženskim umovima, koliko je sirovina dobra za preoblikovanje... Odlučiš se za jednog i onda 'radiš na njemu'. (heheh tebi jedan prerealan, a meni cijeli život žene kvocaju i pokušavaju utuviti baš tu realnost u glavu )

I samo još jedna primjedba- nije sve u 'reciprocitetu', tj da sad mora biti jednako uzvraćeno i u jednakoj mjeri, barem po meni... Nekad daješ stvari a da ništa ne tražiš zauzvrat i nalaziš gušt u tome. A o osjetljivosti, ne znam- neke cure smatraju osjetljivošću kad traže ono što im pripada, a druge pak misle da nisu, a samo kinje zahtijevnošću; teško je sam ili ovako reći odoka gdje koja cura spada u spektru između tog dvoje.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:06   #72 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

To ti je očito bolna točka...

Nikako se ne bih svrstala u kategoriju cura mjenjačica.
Nikad nijednog dečka nisam namjerno ili ne daj Bože na silu mijenjala... to mi je užas a znam da većina cura to radi. Prije bih umrla od patnje.

Kao što ti moj obrazac ponašanja kaže - kad mi nešto ne odgovara, tražim to drugdje. A nipošto ne tlačim i ne maltretiram. Bez obzira na sve što sam napravila - mislim da sam moralna osoba.
A ako me dečko i nakon toga želi, to ti govori da ipak nisam izvela to na neki pregnjusan način i da sam ipak na kraju dala šansu i njemu da odluči.

Stvarno mi je žao što imaš takva iskustva jer bih ja možda poludjela da sam na mjestu nekih muškaraca.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:09   #73 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

evo moje price...bila sam jednom prevarena, i to sam saznala odmah sutra dan od NJEGA...Naime sam mi je priznao to i ostavio me sve u jednom sutu... Danas mi je to smijesno, al onda nije bilo niti najmanje....od tad sam se puno promijenila...On i ja sad smo idalje u kontaktu, prijatelji smo...iako je od toga proslo dosta....bilo je svadja i svacega poslije...al sad je sve ok... tom decku....oprosteno mu je odavno, pa ipak bio je fer i priznao
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:12   #74 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
evo moje price...bila sam jednom prevarena, i to sam saznala odmah sutra dan od NJEGA...Naime sam mi je priznao to i ostavio me sve u jednom sutu... Danas mi je to smijesno, al onda nije bilo niti najmanje....od tad sam se puno promijenila...On i ja sad smo idalje u kontaktu, prijatelji smo...iako je od toga proslo dosta....bilo je svadja i svacega poslije...al sad je sve ok... tom decku....oprosteno mu je odavno, pa ipak bio je fer i priznao
da, i to, kako kažeš, odmah sutradan... može proć
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:20   #75 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,466
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
lijepo je što ti je odmah priznao, dao ti na izbor da biraš hoćeš li ostati s njim ili ne. grozno je kad ti lažu godinama i onda na kraju saznaš cijelu istinu. prebolno.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:21   #76 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,758
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ciaos- koje mi je bolna točka? Nisam baš shvatio. Misliš to o mijenjanju?

Ma ne uzimaj to preozbiljno- em malo 'grintam' protiv žena, em se malo sprdam sa sobom (a hvala bogu na meni ima i previše toga za ispraviti i promijeniti)...

A to da nisi mjenjačica- još ćemo pomisliti da si prezahtjevna... Nikad ne nalaziš 'total package'- moraš mu pomoći da ti se prilagodi na onim točkama na kojima si ne pašete pa dolazi do trenja (ako me sjećanje ne vara, vi žene to interno nazivate 'preodgajanje' ), i biti voljna neke sitnice kod sebe korigirati.

Hvala na lijepim riječima- ali mislim da ako je netko poludio u tim vezama to su cure, a ne ja...
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:24   #77 (permalink)
prof. Foruma

Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
lijepo je što ti je odmah priznao, dao ti na izbor da biraš hoćeš li ostati s njim ili ne. grozno je kad ti lažu godinama i onda na kraju saznaš cijelu istinu. prebolno.
hihihihi ispravak...nije mi dao na izbor...on je meni priznao prevaru i odmah rekao da je gotovo i da nema smisla....tako da ne znam bi li presla preko toga ili ne...jer mi nije ni dao da razmislim hihihihi...al kasnije sam htjela probat ponovno...vo no...la da ne duljim....sad mi je ovako lijepo...prelijepa mi je uspomena i ne kajem se niti za jedan trenutak s njim...najlijepse mi je u zivotu sta mi se dogodilo...uopce nije izgubio niti jedan poen kod mene zbog te prijevare...ma znam da je tesko shvatiti...al eto

Zadnji Uredio Moja malenkost : 07-10-07 u 17:26.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:45   #78 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,466
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
hihihihi ispravak...nije mi dao na izbor...on je meni priznao prevaru i odmah rekao da je gotovo i da nema smisla....tako da ne znam bi li presla preko toga ili ne...jer mi nije ni dao da razmislim hihihihi...al kasnije sam htjela probat ponovno...vo no...la da ne duljim....sad mi je ovako lijepo...prelijepa mi je uspomena i ne kajem se niti za jedan trenutak s njim...najlijepse mi je u zivotu sta mi se dogodilo...uopce nije izgubio niti jedan poen kod mene zbog te prijevare...ma znam da je tesko shvatiti...al eto
Kužim. Ipak mislim da je lijepo što ti je priznao. Iz vlastitog iskustva znam kako je to kad saznaš da ti se laže godinama, budeš ljuti na cijeli svijet.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:47   #79 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Kužim. Ipak mislim da je lijepo što ti je priznao. Iz vlastitog iskustva znam kako je to kad saznaš da ti se laže godinama, budeš ljuti na cijeli svijet.
da....ja znam kako sam bila ljuta kad sam saznala da je lik prevario moju frendica i dan danas mi se lik gadi...a kamo li ne da meni to decko napravi...ovako kad napravis sranje, barem priznas ko covjek..svakom se moze dogodit al treba imat muda i priznat i snosit posljedice....a on je imao muda i jos ih ima, vjerujem
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:48   #80 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,286
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

mene nijedna do sad nije prevarila,i bolje im je
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114