| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Ili se ponašaš kao Buridanov magarac (onaj koji je navodno umro od gladi kad su ga stavili između dva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,758
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ili se ponašaš kao Buridanov magarac (onaj koji je navodno umro od gladi kad su ga stavili između dva potpuno jednaka stoga sjena, jer se nije mogao odlučiti kojeg da jede)... ![]() Ma niti jedan muški (iz vaše ženske perspektive) ne dolazi kakav vam paše i kakvog želite, ali je pitanje u vašim groooznim ženskim umovima, koliko je sirovina dobra za preoblikovanje... Odlučiš se za jednog i onda 'radiš na njemu'. (heheh tebi jedan prerealan, a meni cijeli život žene kvocaju i pokušavaju utuviti baš tu realnost u glavu )I samo još jedna primjedba- nije sve u 'reciprocitetu', tj da sad mora biti jednako uzvraćeno i u jednakoj mjeri, barem po meni... Nekad daješ stvari a da ništa ne tražiš zauzvrat i nalaziš gušt u tome. A o osjetljivosti, ne znam- neke cure smatraju osjetljivošću kad traže ono što im pripada, a druge pak misle da nisu, a samo kinje zahtijevnošću; teško je sam ili ovako reći odoka gdje koja cura spada u spektru između tog dvoje.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? To ti je očito bolna točka... Nikako se ne bih svrstala u kategoriju cura mjenjačica. Nikad nijednog dečka nisam namjerno ili ne daj Bože na silu mijenjala... to mi je užas a znam da većina cura to radi. Prije bih umrla od patnje. Kao što ti moj obrazac ponašanja kaže - kad mi nešto ne odgovara, tražim to drugdje. A nipošto ne tlačim i ne maltretiram. Bez obzira na sve što sam napravila - mislim da sam moralna osoba. A ako me dečko i nakon toga želi, to ti govori da ipak nisam izvela to na neki pregnjusan način i da sam ipak na kraju dala šansu i njemu da odluči. Stvarno mi je žao što imaš takva iskustva jer bih ja možda poludjela da sam na mjestu nekih muškaraca. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? evo moje price...bila sam jednom prevarena, i to sam saznala odmah sutra dan od NJEGA...Naime sam mi je priznao to i ostavio me sve u jednom sutu... Danas mi je to smijesno, al onda nije bilo niti najmanje....od tad sam se puno promijenila...On i ja sad smo idalje u kontaktu, prijatelji smo...iako je od toga proslo dosta....bilo je svadja i svacega poslije...al sad je sve ok... tom decku....oprosteno mu je odavno, pa ipak bio je fer i priznao ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
| |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,758
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Ciaos- koje mi je bolna točka? Nisam baš shvatio. Misliš to o mijenjanju?Ma ne uzimaj to preozbiljno- em malo 'grintam' protiv žena, em se malo sprdam sa sobom (a hvala bogu na meni ima i previše toga za ispraviti i promijeniti)... A to da nisi mjenjačica- još ćemo pomisliti da si prezahtjevna... Nikad ne nalaziš 'total package'- moraš mu pomoći da ti se prilagodi na onim točkama na kojima si ne pašete pa dolazi do trenja (ako me sjećanje ne vara, vi žene to interno nazivate 'preodgajanje' ), i biti voljna neke sitnice kod sebe korigirati.Hvala na lijepim riječima- ali mislim da ako je netko poludio u tim vezama to su cure, a ne ja... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #77 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
hihihihi...al kasnije sam htjela probat ponovno...vo no...la da ne duljim....sad mi je ovako lijepo...prelijepa mi je uspomena i ne kajem se niti za jedan trenutak s njim...najlijepse mi je u zivotu sta mi se dogodilo...uopce nije izgubio niti jedan poen kod mene zbog te prijevare...ma znam da je tesko shvatiti...al eto ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio Moja malenkost : 07-10-07 u 17:26. | |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znam da si me prevarila? Citat:
i jos ih ima, vjerujem ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: one night stand, preljub, varanje |
« Slike s vjenčanja
|
Ljubavnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:58.

Odlučiš se za jednog i onda 'radiš na njemu'.
(heheh tebi jedan prerealan, a meni cijeli život žene kvocaju i pokušavaju utuviti baš tu realnost u glavu
)

tom decku....oprosteno mu je odavno, pa ipak bio je fer i priznao 

Nisam baš shvatio. Misliš to o mijenjanju?