Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Znam da si me prevarila? u Društvo forumu; Ajde mi vi koji NIKAD niste bili prevareni objasnite KAKO možete biti sigurni u to?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-10-07, 17:52   #81 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Znam da si me prevarila?

Ajde mi vi koji NIKAD niste bili prevareni objasnite KAKO možete biti sigurni u to?
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:54   #82 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,342
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

zato jer imamo izvore svoje makar ja
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:55   #83 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Ajde mi vi koji NIKAD niste bili prevareni objasnite KAKO možete biti sigurni u to?
to osjećaš, osjećaš da si u dobroj vezi, vidiš joj u očima da ti ne laže. Iskreni ste jedno prema drugom... ja sam samo u takve veze dosad upada
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:56   #84 (permalink)
***M@nga***

Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
to osjećaš, osjećaš da si u dobroj vezi, vidiš joj u očima da ti ne laže. Iskreni ste jedno prema drugom... ja sam samo u takve veze dosad upada
e i to šta si napisao isto vrijedi
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:59   #85 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

@ spasoje: Sad sam vidjela da imaš tek 19 godina. Cure u toj dobi možda varaju javno, ali kasnije ti tvoji izvori (osim ako ne unajmiš privatnog detektiva) neće baš moći pratiti tvoju curicu u stopu.
Želim reći da ne možeš biti SIGURAN: Znam jako puno prevara za koje se nikada nije saznalo, tj. puno više nego onih za koje se saznalo. E sad, ako nisi vidovit ili ne radiš u CIA-i ne možeš biti nikako siguran.

@ krešo: u očima vidiš istinu? Da je to moguće život bi bio puuuuuo jednostavniji: "otvorite oči molim vas da vidim jeste li vi opljačkali ovu banku"

Zadnji Uredio vatra : 07-10-07 u 18:01.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:00   #86 (permalink)
Akademik Foruma

kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat

imam 30 godina, četiri dulje veze u životu
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:01   #87 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
da baš to! odlično pitanje! kako vi koji nikad niste bili prevareni znate da zapravo niste? i nemote mi pričati kako se to osjeti, netko tko te vara i prešuti to jebeno će se potruditi da ti to nikaaaad ne osjetiš.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:03   #88 (permalink)
***M@nga***

Citat:
Želim reći da ne možeš biti SIGURAN: Znam jako puno prevara za koje se nikada nije saznalo, tj. puno više nego onih za koje se saznalo. E sad, ako nisi vidovit ili ne radiš u CIA-i ne možeš biti nikako siguran.
kužim šta želiš reć ali sam dosta siguran da me nisu prevarile,ali nikad neznašuglavnom su sve do sad bile iskrene prema meni i povjeravale mi se maksimalno i to mi je bilo drago mislim ono zašto bi onda cura bila samnom ako bi me varala to je malo glupo šta ne?
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:07   #89 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
da baš to! odlično pitanje! kako vi koji nikad niste bili prevareni znate da zapravo niste? i nemote mi pričati kako se to osjeti, netko tko te vara i prešuti to jebeno će se potruditi da ti to nikaaaad ne osjetiš.
paziš pri izboru dotičnih dama, iskren sam i isto očekujem od osobe s kojom sam. Nisam od onih tipova koji traže veze, već mi se takve stvari jednostavno dešavaju u životu. I znam da nikad niti jedna mi nije glumila svršavanje (tema orgazam) jer je znala da pored mene nema zašto glumit...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 18:07   #90 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
kužim šta želiš reć ali sam dosta siguran da me nisu prevarile,ali nikad neznašuglavnom su sve do sad bile iskrene prema meni i povjeravale mi se maksimalno i to mi je bilo drago mislim ono zašto bi onda cura bila samnom ako bi me varala to je malo glupo šta ne?
Ma i meni je to glupo. Čak sam i vjerovala da svi tako misle. Voliš= ne varaš, ali nije to baš tako. Niti blizu. Nažalost, prevara je danas tako normalna stvar. Isto kako ja čuvam tuđa "šaranja" ko državnu tajnu, tako netko možda šuti o prevari nekog mog dečka. Kužiš?

Lijepo je da tako razmišljaš. Ćeš se udat za mene?
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: one night stand, preljub, varanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114