Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

"Područje austrijskog ulagačkog interesa je drvna industrija, ali tu je negativni faktor nesigurnost u osiguranju sirovine"

Daljnja mogućnost za austrijska ulaganja se otvara u metaloprerađivačkoj, farmaceutskoj i kemijskoj industriji, zaštiti okoliša, te proizvodnji dijelova za automobilsku industriju.Već 18. godinu zaredom u Austriji se održava Dan Hrvatske koji će okupiti 200-tinjak hrvatskih i austrijskih podzetnika i biti prilika za vaganje međusobne suradnje.

Austrijski poduzetnici zaintersirani su za ulaganja u drvnu industriju, ali u fokusu su im i metaloprerađivačka, farmaceutska i kemijska industrija, kao i projekti u zaštiti okoliša i proizvodnji dijelova za automobilsku industriju, otkriva čelnik Hrvatsko-austrijske komore Martin Schaller.

'Dan Hrvatske' tradicionalni je susret austrijskih i hrvatskih tvrtki u Grazu, s time da se ove godine naglasak stavlja na ...
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Medijski partneri - Gospodarstvo

Top Surferi - Gospodarstvo

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj