Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

"Trebamo jasnu i primjenjivu strategiju, a ne probleme rješavati vatrogasnim mjerama"

Gotovo 90 posto bolnica troši svoje limite samo na lijekove i plaće, a ogroman trošak duga bolnica je na leđima veledrogerija pa država mora naći model kako ga riješiti bez generiranja dodatnih troškova.U organizaciji Poslovnog dnevnika održan je okrugli stol "Hrvatski zdravstveni sustav - izazovi i mogućnosti". Sudionici su se složili kako je suradnja svih dionika sustava ključ uspjeha, a pritom posebno treba voditi računa o tome kako zadržati kvalitetnu radnu snagu i kako usluge učiniti što dostupnije pacijentima. "Hrvatski zdravstveni sustav je u financijskoj, infrastrukturnoj, kadrovskoj ali i organizacijskoj krizi, no unatoč njoj on uspijeva funkcionirati.

Kriza nije nastala preko noći. Kako se nosimo s tom krizom? Primjerice u 30 godina smo izgradili jednu bolnicu, u Zaboku ...
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Medijski partneri - Gospodarstvo

Top Surferi - Gospodarstvo

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj