Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Powered by HOROSKOP.hr

Info stranice: Tjedni horoskop

 • BLIZANCI (21.05 - 20.06)

  LJUBAV: Oni koji su u stabilnim vezama igrat će na kratu erotike i zavođenja. U tome će ponekad biti i previše revni. Uspjet će povećati bliskost s partnerom, ali duša će djelomično još ostati prazna. Oni koji su još sami mogli bi tražiti nemoguće.

 • JARAC (22.12 - 20.01)

  LJUBAV: Kombinacija ljubavi i prijateljstva obilježit će ovaj tjedan. Mnogi će u voljenoj osobi otkriti dobrog prijatelja, a bit će i onih koji će u dobrom prijatelju (prijateljici) prepoznati novu ljubav. U svakom slučaju, bit će dobro.

 • ŠKORPION (23.10 - 22.11)

  LJUBAV: Imat ćete potebu naglasiti ozbiljnost svog odnosa unatoč opuštenom ozračju u kom ćete se zateći. Druga strana mogla bi biti prenonšalantna za vaš trenutačni ukus. Pokušajte je (ga) bolje razumjeti, a i sebi dopustite malo više humora.

 • BIK (21.04 - 20.05)

  LJUBAV: Bezbrižnost će se svako malo miješati s vrlo ozbiljnim temama povezanim s odnosom s voljenom osobom. Ponekad ćete biti zbunjeni, ali snaći ćete se. Okolnosti će vas stalno navoditi na to da više pažnje posvećujete drugoj strani.

 • RAK (21.06 - 20.07)

  LJUBAV: Dani pred vama donijet će vam niz prilika za razvoj kvalitetnih ljubavnih i društvenih odnosa. Vjerojatno ćete biti pozvani na vrlo zanimljiva mjesta, pa ako ste još sami, ništa ne propuštajte. Oni koji su u vezama poboljšat će svoj odnos s partnerom.

 • DJEVICA (22.08 - 22.09)

  LJUBAV: Neki će se napokon osloboditi potrebe da stalno prigovaraju. Bit će to dobitna kombinacija za njihov privatni život. Poboljšat će komunikaciju s voljenom osobom, a time i njihov međusobni odnos. Doći će do zadovoljstva na obje strane.

 • VAGA (23.09 - 22.10)

  LJUBAV: Nastavit ćete razvijati dobre odnose s osobama suprotnog spola. Pri tom ćete se osjećati nešto sigurnije nego u proteklom periodu. Vaše samopouzdanje donijet će vam smjelija poduzimanja kad se o ljubavi radi. Vezani će učvrstiti svoj odnos.

 • STRIJELAC (23.11 - 21.12)

  LJUBAV: I idući dani od vas će zahtijevati strpljenje i suzdržanost od reagiranja pod svaku cijenu. Ako ne inzistirate na ničemu i prihvaćate sve kao dobru priliku ze razvoj karaktera, još ćete i profitirati. Idući tjedan donijet će bolje. Izdržite.

 • LAV (21.07 - 21.08)
  LJUBAV: Mnogi će se povući u krugu obitelji jer će se tu osjećati najbolje. Oni koji će ipak izlaziti svako malo zateći će se u situacijama koje im neće biti inspirativne za ljubav. Vezani će voziti dobro, ali bez previše ljubavnih atrakcija.
 • VODENJAK (21.01 - 19.02)

  LJUBAV: Vjerojatno ćete ovih dana dolaziti u iskušenja jer će vaš ego svako malo pokušati upravljati vašim privatnim životom. Lijek je u tome da što više uvažavate drugu stranu i da zanemarite svoje prohtjeve kad se pojave. Tako ćete proći najbolje.

 • RIBE (20.02 - 20.03)

  LJUBAV: Iako ćete biti pomalo obeshrabreni, ipak ćete imati dovoljno snage duha da nadilazite sve što vas snađe u privatnom životu. Mnogi će posegnuti za humorom, pa i na vlastiti račun. U konačnici, to će biti dobro za sve.

 • OVAN (21.3.-20.4.)

  LJUBAV: Izgledno je ugodno druženje u sasvim običnim situacijama. Naći ćete put do nečijeg srca bez previše senzacija. Oni koji već jesu u dugotrajnim vezama uživat će potiho u svojoj svakodnevnici. Godit će im ovaj mir.

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj