Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Slikovnica o Metallici u Hrvatskoj

Glazbeni velikani u ilustriranoj papirnatoj verziji kod nas imaju svjetsku premijeru. Nothing else matters!

Svi metaloljupci vjerojatno već znaju da nam predstoji slikovnica o grupi Metallica. Međutim, što je još bolje, prvi će je moći prelistati upravo hrvatski fanovi (i njihov podmladak).

Naime, slikovnica Abeceda grupe Metallica (u originalu The ABCs of Metallica) svijetu će službeno biti predstavljena 26. studenog, no u dogovoru sa samim bendom glazbena knjižara Rockmark hrvatsko će izdanje ponuditi u ekskluzivnoj prodaji dva tjedna ranije - na Interliberu, od 12. do 17. studenog. U redovnoj prodaju kod nas će se naći 26. studenog.

Slikovnicu je u suradnji s bendom napisao Howie Abrams, za ilustracije je zaslužan Michael "Kaves" McLeer, a hrvatski prijevod potpisuje Ivanka Mazurkijević. Štoviše, Metallica i autor knjige dopustili su da se u hrvatsko izdanje dodaju slova kojih u abecedi engleskog jezika nema.

Uz stihove i ilustracije, Abeceda grupe Metallica priča povijest benda od slova A do slova Ž. Svako slovo abecede predstavlja jedan od ključnih trenutaka njihovog putovanja od samih početaka do danas, ali i zabavne činjenice o članovima benda - Jamesu Hetfieldu, Kirku Hammettu, Robertu Trujillu i Larsu Ulrichu. Da stvar bude još bolja, dio prihoda od prodaje direktno odlazi u humanitarne svrhe.

Stoga, exit, lights! Enter, night! Ne možemo dočekati ušuškati se uz oslikane verzije omiljenih glazbenih likova!

Izvor: link, foto: Facebook

 

 
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Medijski partneri - Kultura

Top Surferi - Kultura

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj