Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Bijela tehnika omogućava jednostavniji i lakši život

Pri opremanju stana ili kuće jedna od najvažnijih stavki je kupovina bijele tehnike, odabir marke, veličine, dizajna, boje i svega ostalog što je bitno za uređaj i vaše zadovoljstvo. Bijela tehnika kao što su na primjer hladnjaci, perilice za rublje ili perilice posuđa postala je sastavni dio naše svakodnevnice i gotovo ne možemo zamisliti život bez pomoći tih aparata. Iz tog je razloga vrlo bitno da aparate biramo pažljivo obzirom na potrebe i dakako financijske mogućnosti. Naravno da postoji bijela tehnika niže, srednje i visoke klase koja se, osim po performansama i dizajnu, razlikuje i po cijeni. Još jedna bitna stavka po kojima možemo razlikovati poduzeća raznih kategorija svakako je i dostupnost servisa i rezervnih dijelova ukoliko bi došlo do kvara. Zapamtite dakle da cijena aparata ne bi smjela biti glavni čimbenik pri kupovini uređaja. Bitni čimbenici pri kupovini bi svakako trebali biti duljina garancije, kvaliteta servisa i mogućnost kupnje rezervnih dijelova nakon isteka garancije. Također postoji i ugradbena bijela tehnika koja onda savršeno odgovara u vaše kuhinje ili kupaonice. Većinom su to nape, štednjaci i hladnjaci koji na taj način estetski ne odudaraju od vaše kuhinje. Prilikom odabira perilice za rublje pazite na odnos njene veličine i veličine prostora u koji ćete ju smjestiti. Budući da one većinom stoje u kupaonici, poželjno je uzeti manju perilicu kako bi imali čim više prostora za sebe. Također, danas su perilice rublja često ujedno i sušilice pa ne morate dodatno zauzimati prostor sušenjem rublja na zraku.Bez obzira na to za kakve se uređaje odlučili ne zaboravite da bijela tehnika uvelike pojednostavljuje i olakšava život kakav danas vodimo te je zato najbitnije da je dugotrajna i kvalitetna.

Tagovi: bijela tehnika, kuhinje, kupaonice | 12.02.2010. u kategoriji Lifestyle

Komentiranje sadržaja na Croportalu omogućeno je samo registriranim korisnicima. Zato, prijavi se ili registriraj i komentiraj do mile volje.

Ako si registrirani korisnik Croportala, možeš:

  • s ostalim članovima podijeliti vijesti i članke koji su ti zanimljivi
  • glasati za vijesti koje smatraš korisnima i tako ih učiniti popularnima i dostupnijima
  • slati vijesti prijateljima i tako s njima dijeliti zanimljive vijesti
  • sudjelovati u raspravama na forumu
  • imati uvid u sve vijesti koje si dodao na Croportalu
  • pristupati novim sadržajima i servisima koji će ti olakšati traženje infomacija
  • primati obavijesti o novim komentarima na svoju e-mail adresu
  • sudjelovati u nagradnim igrama

Top Lista

Top Medijski partneri - Lifestyle

Top Surferi - Lifestyle

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj