Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Iznajmljivanje apartmana čest je način ljetovanja

Ljudi svoj godišnji odmor žele većinom provesti negdje daleko od kuće, osobito ljeti je vrlo popularan odlazak na more a za one malo manje sretne, koji nekretninu na moru ne posjeduju niti u željenom odredištu mogu posjetiti prijatelje ili obitelj, iznajmljivanje apartmana predstavlja jedan od najboljiih vidova pronalaska smještaja. Iznajmljivanje apartmana u Hrvatskoj vrlo je često obiteljski biznis, ponuda je velika te je ponekad zaista teško odabrati apartman. Ukoliko ste već našli željeno odredište, slobodne apartmane možete pronaći u raznim tiskovinama u oglasnicima kao i na internetu a često je vrlo dobro kontaktirati mjesnu turističku zajednicu ili agenciju koja se bavi iznajmljivanjem apartmana i svakako vam može dati dobru preporuku. Cijena apartmana kojeg iznajmljujete ovisi o nekoliko čimbenika kao što su veličina, broj kreveta, lokacija, ima li apartman balkon ili terasu ili ne i slično. Uređenje interijera apartmana je također vrlo bitno kao i to ima li u apartmanu televizor, klima uređaji, dvd i druge stvari koje čine život ugodnijim.
Ako ste vlasnik apartmana kojeg  želite iznajmiti potrebno je prvo obaviti kategorizaciju smještaja kako bi se mogao odrediti cjenovni razred. Ovisno o uređenju, apartman može biti studio što znači da su svi dijelovi namijenjeni za dnevni boravak, kuhanje i spavanje u jednoj prostoriji neovisno o površini, dok je dio namijenjen higijeni gosta odijeljen. Apartman se također može sastojati od više odvojenih prostorija koje su međusobnoe povezane a većinom su to prostorije kao i u stanu – dnevni boravak, kupaonica, kuhinja i spavaći dio. Cjenik obavezno mora biti izvješen na vidljivom mjestu a može ga se izraditi u suradnji sa turističkom zajednicom. Apartmani uvijek trebaju biti uredni i čisti a na krau je najvažnije da i vlasnik i gost budu zadovoljni jer dobra preporuka zlata vrijedi.

Komentiranje sadržaja na Croportalu omogućeno je samo registriranim korisnicima. Zato, prijavi se ili registriraj i komentiraj do mile volje.

Ako si registrirani korisnik Croportala, možeš:

  • s ostalim članovima podijeliti vijesti i članke koji su ti zanimljivi
  • glasati za vijesti koje smatraš korisnima i tako ih učiniti popularnima i dostupnijima
  • slati vijesti prijateljima i tako s njima dijeliti zanimljive vijesti
  • sudjelovati u raspravama na forumu
  • imati uvid u sve vijesti koje si dodao na Croportalu
  • pristupati novim sadržajima i servisima koji će ti olakšati traženje infomacija
  • primati obavijesti o novim komentarima na svoju e-mail adresu
  • sudjelovati u nagradnim igrama

Top Lista

Top Surferi - Lifestyle

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj