Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Kuhinje Gorenje mjesto su stvaranja uspomena

Jedna od najbitnijih prostorija u kući zasigurno je kuhinja a među najpopularnijim kuhinjama svakako se nalaze kuhinje Gorenje koje već godinama svojom funkcionalnošću i dizajnom uljepšavaju živote mnogih. Kuhinje ne predstavljaju samo prostorije u kojima se sprema hrana za ukućane, one su mnogo više – u njima se ljudi druže, razgovaraju i, kako u Gorenju kažu, u njima se stvaraju uspomene. Upravo zbog tih najrazličitijih svojstava, u kuhinjama treba biti ugodno boraviti a također trebaju biti i funkcionalne kako bi sve oko pripreme i konzumiranja hrane bilo što jednostavnije, praktičnije i ugodnije. Zato kuhinje Gorenje uvijek iznova oduševljavaju stalnim tehnološkim inovacijama kao i suvremenim dizajnom te ne samo praćenjem nego i predvođenjem novih trendova. Tako je trenutno najveći hit-proizvod “pametni stol” koji u sebi krije hladnjak kako bi se smanjilo vrijeme posluživanja a produljilo vrijeme konzumiranja hrane. U kuhinjama Gorenje najbolje će pristajati bijela tehnika i kućanski aparati Gorenje koji su u kuhinji najbolji pomagači. Kuhinje Gorenje odlikuju se visokom kvalitetom ali i prihvatljivom cijenom te je tvrtka Gorenje po treći put osvojila nagradu Trusted Brands Hrvatska što govori o zadovoljstvu kupaca i njihovoj odanosti kvaliteti. Gorenje već nekoliko godina njeguje angažiranje talentiranih dizajnera pa je tako hladnjak-zamrzivač koji je dizajniran u suradnji s talijanskom dizajnerskom kućom Pininfarina 2006. godine osvojio prestižnu nagradu Design Excellence Award dok je jedna od najuspješnijih suradnji svakako ona sa mladim dizajnerom Orom Itom koji je, vodeći se filozofijom funkcionalnosti i minimalizma, kreirao liniju kuhinja kojom Gorenje dokazuje svoju poziciju  vrhunskog proizvođača svjetske kvalitete.

 

 

Tagovi: Tkuhinje Gorenje, kuhinje, bijela tehnika, kućanski aparati | 24.03.2010. u kategoriji Lifestyle

Komentiranje sadržaja na Croportalu omogućeno je samo registriranim korisnicima. Zato, prijavi se ili registriraj i komentiraj do mile volje.

Ako si registrirani korisnik Croportala, možeš:

  • s ostalim članovima podijeliti vijesti i članke koji su ti zanimljivi
  • glasati za vijesti koje smatraš korisnima i tako ih učiniti popularnima i dostupnijima
  • slati vijesti prijateljima i tako s njima dijeliti zanimljive vijesti
  • sudjelovati u raspravama na forumu
  • imati uvid u sve vijesti koje si dodao na Croportalu
  • pristupati novim sadržajima i servisima koji će ti olakšati traženje infomacija
  • primati obavijesti o novim komentarima na svoju e-mail adresu
  • sudjelovati u nagradnim igrama

Top Lista

Top Medijski partneri - Lifestyle

Top Surferi - Lifestyle

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj