Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Svečane haljine su idealan izbor za svečane prilike

Svečane haljine bi trebale biti dio garderobe svake žene. One se nose u posebnim, svečanim prilikama kao što su balovi, svadbe i slično.Nekada su se svečane haljine puno više i češće nosile i bile izuzetno raskošne, bogate detaljima i sitnim ručnim vezovima a ukazivale su na društveni status žene. Današnje svečane haljine su drugačijeg kroja, većinom prate liniju ženskog tijela a mogu biti i krate što je na primjer u 18. i 19. stoljeću bilo nezamislivo. Svečane haljine većinom se šiju od ljepših, finijih, bogatijih i skupljih materijala kao što su svila, saten, baršun i slično. Mogu biti raznih krojeva i boja a najbitnije od svega je da haljina odgovara vašem tijelu, skriva eventualne nedostatke i ističe prednosti. Odabir fizure uz haljinu  je jako bitan pa ako je haljina izuzetno naglašena i atraktivna poželjna je malo diskretnija frizura dok haljinu jednostavnijeg kroja naglašenom frizurom možemo dovesti do punog izražaja.
Osim svečane haljine za svečane je prilike jako bitno odabrati dobre cipele, torbicu, nakit i ostale modne dodatke. Uvijek pazite da su svi dodaci u skladu sa bojom i stilom same svečane haljine. Cipele bi trebale biti iste jačine boje ili tamnije od haljine iako, naravno, postoje izuzeci. Uz svečane haljine uvijek bolje idu cipele sa viskom potpeticom koje izdužuju figuru i pridaju na ženstvenosti i gracioznosti. Poželjno je da su torbice uz svečane haljine malene ali dovoljno velike da u njih stane osnovno kao što su ruž, maskara, kartica i ostale sitnice koje bi vam mogle zatrebati. Nakit izaberite prema samoj haljini a biseri su uvijek pun pogodak kao i nakit od tankog žutog ili bijelog zlata. Na kraju se ne zaboravite našminkati u skladu sa cjelokupnim izgledom i bit ćete spremni za idealan provod i salve komplimenata.

 

 

 

Tagovi: svečane haljine, frizure, svadbe | 12.02.2010. u kategoriji Lifestyle

Komentiranje sadržaja na Croportalu omogućeno je samo registriranim korisnicima. Zato, prijavi se ili registriraj i komentiraj do mile volje.

Ako si registrirani korisnik Croportala, možeš:

  • s ostalim članovima podijeliti vijesti i članke koji su ti zanimljivi
  • glasati za vijesti koje smatraš korisnima i tako ih učiniti popularnima i dostupnijima
  • slati vijesti prijateljima i tako s njima dijeliti zanimljive vijesti
  • sudjelovati u raspravama na forumu
  • imati uvid u sve vijesti koje si dodao na Croportalu
  • pristupati novim sadržajima i servisima koji će ti olakšati traženje infomacija
  • primati obavijesti o novim komentarima na svoju e-mail adresu
  • sudjelovati u nagradnim igrama

Top Lista

Top Surferi - Lifestyle

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj