Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Uređenje interijera

Čovjekova okolina bitno utječe na njegovo raspoloženje kao i na radnu aktivnost pa je tako uređenje interijera u kojem provodimo vrijeme od iznimne važnosti, prvenstveno uređenje interijera doma u kojem se trebamo osjećati opušteno i sigurno.
Jedna od najbitnijih stvari na koju treba obratiti pažnju prilikom uređenja interijera svakako su boje u prostorijama. Pažljivo izaberite boje koje će vas okruživati budući da imaju velik utjecaj na raspoloženje. Poželjno je koristiti svijetle, nježne tonove za zid dok određeni komadi namještaja mogu biti u jačim bojama koje će prostoru dati akcent. Prilikom biranja namještaja imajte na umu da ćete odabranim stvarima biti svakodnevno okruženi te da, osim oku ugodne, moraju biti i funkcionalne kako biste što udobnije živjeli. Ne zaboravite ni na kupaonice i kupaonski namještaj koji su iznimno bitni u svakom stanu budući da velik dio jutra provodimo upravo u toj prostoriji.
Na atmosferu prostora u velikoj mjeri možete utjecati odabirom odgovarajuće rasvjete. Osim količinom svjetla koju daju, rasvjetna tijela svojim oblikom također utječu da sveukupan dojam prostora.
Ukoliko ste se upustili u uređenje interijera, prostorije uredite na način da izgledaju prostranije i povezane dizajnom. Pazite na razmještaj namještaja kako bi u prostoru bila ostvarena najbolja moguća komunikacija. Pogrešan raspored namještaja u prostoriji može otežati svakodnevne aktivnosti dok se pametnim odabirom boja i namještaja mogu poboljšati prostorne kvalitete pa se tako na primjer prostor može optički povećati ili smanjiti.
U slučaju da niste sigurni kako da izvedete preinake u svom prostoru na najbolji mogući način, obratite se stručnjaku za uređenje interijera koji će vam vrlo brzo pokazati kompjutorske simulacije vašeg budućeg prostora i tako olakšati odluku.Najbitnije od svega je da je prostor uređen u vašem stilu te da se u njemu osjećate ugodno.

Tagovi: uređenje interijera, kupaonice, kupaonski namještaj | 24.03.2010. u kategoriji Lifestyle

Komentiranje sadržaja na Croportalu omogućeno je samo registriranim korisnicima. Zato, prijavi se ili registriraj i komentiraj do mile volje.

Ako si registrirani korisnik Croportala, možeš:

  • s ostalim članovima podijeliti vijesti i članke koji su ti zanimljivi
  • glasati za vijesti koje smatraš korisnima i tako ih učiniti popularnima i dostupnijima
  • slati vijesti prijateljima i tako s njima dijeliti zanimljive vijesti
  • sudjelovati u raspravama na forumu
  • imati uvid u sve vijesti koje si dodao na Croportalu
  • pristupati novim sadržajima i servisima koji će ti olakšati traženje infomacija
  • primati obavijesti o novim komentarima na svoju e-mail adresu
  • sudjelovati u nagradnim igrama

Top Lista

Top Medijski partneri - Lifestyle

Top Surferi - Lifestyle

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj