Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Uredski namještaj dio je korporativnog imidža poduzeća

Uredski je prostor vrlo bitan ne samo kao prostor u kojem zaposlenici provode većinu radnog vremena nego i kao prostor u koji dolaze klijenti poduzeća koji dojam o poduzeću stiču između ostalog i na temelju izgleda uredskog prostora. Upravo je iz tih razloga vrlo bitno kakav je uredski namještaj i odgovara li on slici koju želimo projicirati. Uspješno izdizajnirani prostor u cilju dobre i kvalitetne prezentacije poduzeća uvažava i praktične i estetske elemente.
Danas postoje tri osnovna stila dizajniranja uredskoga prostora. Jedan od njih je klasični stil koji je decentan i njeguje tradiciju te odiše ozbiljnošću. Tehnološki stil karakteriziraju detalji i boje te namještaj jednostavnih i ravnih linija a najčešće ga koriste računovodstveni i odvjetnički uredi dok se  postmodernističkim stilom koji obiluje žarkim bojama te  njeguje detalje i formu najčešće koriste marketinške i dizajnerske tvrtke i arhitektonski biroi. Tako je uredski namještaj dio estetike i vizualnog identiteta poduzeća koji se treba vrlo pomno planirati budući da stvara dodatnu vrijednost.
Osim što uredski namještaj mora biti estetski prihvatljiv on također mora biti i ergonomski kvalitetan kako bi radnici čim lakše i ugodnije radili a samim time i bili maksimalno produktivni u poslu koji obavljaju. Pri tome posebnu pažnju treba posvetiti odabiru stolica, stolova i rasvjete. Kvalitetan radni prostor podiže energiju zaposlenika i pozitivno utječe na njihovo zdravlje te poboljšava kvalitetu i njjihova života i rada pa su upravo zato donesene međunarodne norme i smjernice za izradu uredskog namještaja.

Tagovi: uredski namještaj, ured, radni prostor | 25.01.2010. u kategoriji Lifestyle

Komentiranje sadržaja na Croportalu omogućeno je samo registriranim korisnicima. Zato, prijavi se ili registriraj i komentiraj do mile volje.

Ako si registrirani korisnik Croportala, možeš:

  • s ostalim članovima podijeliti vijesti i članke koji su ti zanimljivi
  • glasati za vijesti koje smatraš korisnima i tako ih učiniti popularnima i dostupnijima
  • slati vijesti prijateljima i tako s njima dijeliti zanimljive vijesti
  • sudjelovati u raspravama na forumu
  • imati uvid u sve vijesti koje si dodao na Croportalu
  • pristupati novim sadržajima i servisima koji će ti olakšati traženje infomacija
  • primati obavijesti o novim komentarima na svoju e-mail adresu
  • sudjelovati u nagradnim igrama

Top Lista

Top Surferi - Lifestyle

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj