Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Baldasar: Split će pomoći poplavljenim slavonskim županijama

Grad Split će uputiti financijsku pomoć stanovništvu poplavljenih slavonskih županija, najavio je večeras gradonačelnik Ivo Baldasar i pozvao Splićane na solidarnost sa stanovnicima poplavom ugroženih područja.
"Grad Split uputit će financijsku pomoć stanovništvu poplavljenih slavonskih županija te će, na prijedlog gradonačelnika Ive Baldasara, iznos usklađen s proračunskim mogućnostima uplatiti na žito-račun Gradske organizacije Crvenog Križa", priopćeno je kasno večeras iz Ureda splitskog gradonačelnika.

Gradonačelnik Baldasar pozvao je građane Splita da i ovom prilikom potvrde svoju solidarnost i u skladu s mogućnostima pomognu uplatom na Gradsko društvo Crvenog križa (Split, IBAN: HR7623300031100003749 Splitska banka) s naznakom „za poplavljena područja u Slavoniji“, navodi se u priopćenju.

(H
Oduzmi bod komentari (0) | | slobodnadalmacija.hr
16.05.2014. postalo popularno 29.08.2014. u kategoriji Novosti
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Surferi - Novosti

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj