Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Konzervantivni zastupnik podnio ostavku jer je ljubavnici slao slike svog penisa u čaši vina

Australski zastupnik podnio je ostavku kad je otkriveno da je ljubavnici slao slike svog penisa u čaši crnog vina. Peter Dowling je naravno oženjen, katolik i zastupnik konzervativne stranke, u ovom slučaju Liberalne nacionalne stranke, vladajuće u australskoj pokrajini Queensland.

Njegova ljubavnica poslala je pismo predsjednici parlamenta Fioni Simpson s optužbama koje su na kraju završile u novinama i natjerale ga na ostavku.

Dowling je 27 godina u braku sa suprugom Helen i imaju dvoje djece. Međutim, on je ljubavnicu uvjerio da mu brak služi samo kao fasada i da će ženu napustiti nakon izbora 2015.

Ogorčena djevojka napisala je u pismu da je ona samo jedna od mnogih s kojom je australski zastupnik ulazio u vezu. Mediji prenose da je ljubavnica, čiji identitet je zaštićen, dostavila nekoliko eksplicitnih Dowlingovih SMS-ova, među ostalim onaj u kojem joj je poslao fotografiju svoga penisa u čaši crnog vina, te one gdje joj je slao fotke svojih prepona u boksericama i puni snimak spolnih organa.

Dowling je objavio izjavu kojom je izrazio žaljenje supruzi i ostalim članovima obitelji: “Heleni, mojoj djeci, majci, bratu i sestri, široj obitelji i prijateljima. Žao mi je za sramotu i neugodnost koju sam vam prouzročio. Nisam ponosan na događaje koji su preplavili današnje novine i neću braniti niti jedan njihov dio”, poručio je Dowling.

Istodobno je demantirao optužbu koja bi ga mogla dovesti na sud, da je trošio državni novac kako bi se nalazio s neimenovanom ljubavnicom i drugim ženama.

Daily Mail prenosi izjavu australskog dužnosnika koji kaže da ne može shvatiti kako je netko pametan kao Dowling mogao to učiniti. “Sigurno više nikad neću prihvatiti od njega poziv da dođem na piće”, rekao je.

(JL)
Oduzmi bod komentari (0) | | slobodnadalmacija.hr
09.08.2013. postalo popularno 15.10.2013. u kategoriji Novosti
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Surferi - Novosti

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj