Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Sinjska srca kucala za bolesnu Mirjanu

Sinjani su u srijedu navečer još jednom potvrdili svoje veliko humanitarno srce i suosjećanje s ljudima u nevolji. Na koncertu s kojega je sav prihod namijenjen za liječenje teško bolesne Mirjane Barać od ulaznica i donacija sakupljeno je oko 30 tisuća kuna.
Za Mirjanu Barać pjevali su Marko Pecotić Peca, klape Sveti Luka iz Otoka, Pasike iz Kostanja i Sinj, Petar Dragojević, grupa Viva, Marko Župić i Jessy band, Alen Nižetić i kao šećer na kraju Doris Dragović. Gledatelji nisu štedjeli dlanove, a dugotrajni pljesak pjevačima je bila jedina nagrada.
Koncert za pomoć u liječenju Mirjane čiju je obitelj njena teška i dugotrajna bolest financijski iscrpila, organizirali su Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije zajedno s UTIS-om Sinj, BZ "Patriot", Crvenim križem Sinj, BBK "Kula" i Udrugom veterana 126. brigade. Pokrovitelji koncerta bili su Ministarstvo branitelja, Splitsko-dalmatinska županija, grad Sinj i općina Hrvace. Glavni pokretač i koordinator bila je Nada Bešlić.
-U ime Mirjane i njene obitelji hvala svima, svim posjetiteljima koncerta i još više izvođačima. Posebno hvala mojim prijateljima i suborcima, braniteljima Domovinskog rata koji po tko zna koji put pružaju ruku ljudima kada im je najteže – kazala je Nada. T.Paštar
Oduzmi bod komentari (0) | | slobodnadalmacija.hr
14.05.2014. postalo popularno 31.08.2014. u kategoriji Novosti
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Surferi - Novosti

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj