Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Sivasspor šalje ponudu za Vršajevića; Miše: Livančić je svakako zanimljiv materijal

Avdija Vršajević doista bi trebao biti prvi od "bijelih" na – odlasku, po informacijama iz Turske Vršajević je po ukusu skauta Sivasspora odigrao dobru partiju protiv Osijeka (4:2) i sasvim je aktualiziran odlazak Hajdukova desnog beka u taj turski klub koji ga prati već debelu godinu dana.
- Informacije su povoljne, očekujemo ili da pošalju već službenu ponudu u Hajduk ili pak da dođu još jednom uživo, na derbi u Maksimir u subotu – rekao nam je Tomislav Nakić koji je posrednik "za turska pitanja".
U Poljudu se ne izjašnjavaju, svoga desnog beka i Brazilca "zmajeva iz BiH" visoko cijene, realno je da letvica bude postavljena između pola i cijelog milijuna eura... (sa)

A Hajduk je u brzoj potrazi za prinovama, Sandro Gotal, austrijski Hrvat ili hrvatski Austrijanac čini se kao sasvim izvjestan posao (čeka se na papire iz WAC-a), a potom na red dolazi pokušaj da se u redove "bijelih" privoli i daroviti napadač iz Viteza – Toni Livančić.
Igrač bijega, kako bi se reklo, predložen je "bijelima" od trenera Viteza Ante Miše, a navodno su čelnici Hajduka "u tajnoj misiji" već obavili preliminarne razgovore sa čelnicima Viteza Vlatkom Kafadarom i Slavenom Garićem ne bi li uspostavili most suradnje preko kojega bi Toni Livančić prešao u Hajduk.
Mladić Livančić je rođen 1994. i njega su "bijeli" poput Gotala vidjeli u međusobnom ogledu, pa ga pocrtali i onda uspostavili kontakte.
- Bilo bi ga šteta propustiti. Nije on jedini hvale vrijedan u mome Vitezu, ima i napadač Jasmin Smriko... Međutim, Livančić je svakako zanimljiv materijal i prvi izbor. Iz Hajduka su u kontaktima s mojima iz Viteza – kaže nam trener Viteza Ante Miše koji je zadovoljan svojim obavljenim poslom u Vitezu. Na kraju su bili deveti, ali su s Mišom za kormilom osvojili 50 posto bodova i usmjerili se u zlatnu mirnu sredinu.
Miše još ne zna nastavlja li s Vitežanima, trebaju se dogovoriti, ali da bi Livančić trebao put Hajduka nema dvojbe. Hajduk kao trampulin za igrače tipa Gotala ili Livančića.
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Surferi - Novosti

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj