Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

TKO JOŠ MARI ZA DETROIT – na CES–u prikazana budućnost automobilske industrije, evo što nas čeka u automobilima za 10–ak godina!

TKO JOŠ MARI ZA DETROIT - na CES-u prikazana budućnost automobilske industrije, evo što nas čeka u automobilima za 10-ak godina!
NOVE TEHNOLOGIJE U AUTOMOBILIMA - Automobili iz dana u dan postaju sve napredniji. Nalazimo se u razdoblju u kojem se proizvođači (posebice oni luksuznih modela), međusobno natječu po pitanju tehnologije koje nude. Jedan od razloga za to su i kupci koji postaju sve zahtjevniji, a na umu treba imati i kako stiže novi val kupaca kojima su ekrani, glasovne naredbe i povezivost bitniji od broja KS, potrošnje i slično. Stoga ne čudi kako CES (sajam potrošačke elektronike) koji upravo traje u Las Vegasu privlači brojne automobilske divove koji ovim putem demonstriraju najbolje što trenutno nude.
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Surferi - Novosti

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj