Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj

Znaor nominiran u "Hall of Fame Lisaboa"

Splitski Imoćanin Hrvoje Znaor majstor jiu jitsua i aktualni svjetski prvak nominiran je za ulazak u Hall of Fame Lisboa koje vodi Ki Ryu Kenpo International sa sjedištem u portugalskom Lisabonu. Ovo izuzetno priznanje dodjeljuje se za sportska ostvarenja i dugogodišnji požrtvovan i predan rad u borilačkim vještinama. Znaor je nominiran u kategoriji Master of the year.

Tako je za 2012.godinu nominiran po prvi puta i jedan Hrvat, Hrvoje Znaor, osvajač mnogih europskih i svjetskih medalja u jujitsu, dobitnik više međunarodnih priznanja, a posebice se istakao u primjeni borilačkih vještina u raznim društvenim svrhama (rad sa osobama s poteškoćama u razvoju). Zasluge za to apsolutno pripadaju splitskom jujitsu klubu Uragan Riwal na čijem je čelu splitski majstor.

Nominacija je službeno predana prošli vikend Hrvoju Znaoru u Zagrebu, a sama promocija će biti u Splitu 4.prosinca kada će predsjednik Ki Ryu Kenpo federacije, Portugalac Viktor Lagarto uručiti nominaciju i službeni poziv za predstojeći događaj.
Oduzmi bod komentari (0) | | slobodnadalmacija.hr
05.12.2011. postalo popularno 03.06.2013. u kategoriji Novosti
  • 1
  • +

Komentari

Top Lista

Top Surferi - Novosti

Pronašao si zanimljivu vijest i želiš je podijeliti s ostalima? Sudjeluj u stvaranju vijesti na Croportalu — prijavi se i dodaj surf! Ako još nisi član Croportala, registiraj se i saznaj kako dodati Surf sadržaj!

Linkovi na kategorije, pretraživanje, glavni sadržaj